Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak....
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt
Ha lehet akkor én is hozzászólnék....
A Bibi versenyeztetésével kapcsolatban egy kicsit elvesztél az éterben...(sőt nem is kicsit!!) A Palatinusz Tüncivel valóban beszéltem versennyel kapcsolatban,csak az éppen nem fitness hanem bodybuildingel kapcsolatban volt( egész pontosan azzal kapcsolatban,hogy a Tünci szerint nem szabad body-zni egy ilyen "kis" lánynak szerintem pedig igen és mivel már van Világ,-Európa ill.Magyar bajnok tanítványom is ezért az ez irányú tapasztalataim engem látszanak igazolni!!(persze itt ne a kőkemény súlyzós edzéseket értem) Esetleg menjél le tornász,kajak vagy evezős lányok edzésére(ha kell adok címet is...) és kapaszkodjál meg jó erősen valamibe,mert lehet,hogy azt hiszed hogy a tegnapi italozásodnak a mellékhatásaként szédelegsz....(pedig csak a valóságba azt látod,hogy 8-10 éves lányok már igen "komoly" súlyzós edzéseket végeznek.
Csodálkozni pedig nem csodálkozok(mint ahogyan te fogalmaztál) mert Bibi soha nem szerette még ennyire a fitnesst mint mostanában(legutóbb 3 napja versenyzett szolnokon és képzeld el sérült volt nem is kicsit ,én megpróbáltam mindenféle módszerrel lebeszélni,de sikertelenül... ),tehát a te szavaiddal élve tényleg jól "elrontottuk" a dolgot,ha még sérülten is versenyezni akar a Bibi és nem lehet erről lebeszélni.....ÉN SOHA DE SOHA NEM KÜLDTEM SE VERSENYRE SE EDZÉSRE...Ennek fényében gondold át még egyszer mit is írtál...
Valamint még két dolog még mielőtt félre értések vennék kezdetét:Az egyik én a mai napig jóban vagyok a Tüncivel és érdekel is a véleménye fitness-el kapcsolatban..(az egy másik dolog,hogy egy bizonyos kérdésben nem egyezik a véleményünk..) ő így látja én meg úgy --ennyi az egész.
a másik pedig látszik,hogy sem gyereked sem pedig tanítványod nincsen,ezért a véleményed eléggé súlytalan..(bár attól még véleményed persze lehet)
És még ami nagyon fontos Bibi későbbi pályafutásával kapcsolatban:már most látjuk,hogy nagyon-nagyon komoly izomzat kell majd 21 éves kora után,hogy világszínvonalú lehessen amit vagy nagyon sok év munkával(vagy még azzal se) vagy pedig sok koxal lehet elérni... mi az előzőt választottuk. Véleményem szerint ugyanis ez az egy dolog(kox.) az ami elfogathatatlan egy fitness kategóriában... És mi már most látjuk,hogy így nem lesz esélye,de mivel nem kötelező versenyezni ezért ezt vagy elfogadjuk vagy lehet menni a fenébe,Bibi MÉGIS versenyezni akar,és mivel nem a MINDEN ÁRON győzelem a cél ezért ez már most be van kalkulálva,hogy nem lesz túl sok sikere felnőtt versenyzőként.Bibi SOHA nem fog koxolni,de mégis ki fog állni tisztán versenyezni úgymond esélytelenül is a többiekkel szemben(lagalábbis a kox területén),mert SZERETI A FITNESST és nem azért jár versenyre,hogy az apukája elvárásainak megfeleljen! (most abba már nem is megyek bele,hogy a fitness mellett még milyen más olimpiai sportágban is versenyzik mind a mai napig---és képzeld el oda sem én küldtem...--mert felesleges)
Még mindig úgy gondolod,hogy elrontottunk valamit?????
Üdv.