Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak....
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt
Gondoltam, hogy Te negativ dolgokat fogod latni. Amugy meg nem a beszelgetest irtam le, hanem a velemenyem! Ketto, Tundi velemenyet mindenki hallotta, plussz elmondta mar illetekesnek is...
Amugy ha a gyerek temat emlegetjuk szerintem bagoly mondja verebnek... Igazabol en meg tudom az, hogy milyen ha eroltetnek vmit. Szerintem Te mar elfelejtetted.... Vagy voltal olyan szerencses, hogy ne eroltessenek semmit se rad a szulok Mod.: Na ezt irtad is... Mod2.:Unokatesom ezert szopta be most, mert raeroltettek mindent... szerintem kicsitt nezz szet es utana kritizalj barkit... lehet, hogy nem vagyok nagy bodys, meg nem is nyomok 200al. De belem szorult meg annyi "gyerek" illetve egyutterzes, hogy ezt atlassam/aterezzem!
Nem feltétlenül negatív ahogy én látom a dolgokat, csak reális. Nem képzeled te sem, hogy otthon valakit összevernek csak azért, hogy menjen a nyújtóra.
Másrészt itt nem az én vagy a te gyerekkorodról van szó. Egyrészt fogalmam sincs a tiédről(nem is érdekel), másrészt neked sincs fogalmad az enyémről...de annyit azért elárulok, hogy erőltetni lehetett rám dolgokat, csak én már akkor sem hagytam magam. És nem felejtettem el semmit...
Azt látom, hogy te még gyerek vagy, mert gyerekfejjel gondolkozol. Némelyik kismókus aki a színpadon ugrál már érettebb nálad, mert vannak céljai az életben, nem pedig csak a haverok, lógás, sutyiban cigizés, stb...ez mekkora gyerekkor, ettől lesz igazán gyerek valaki?! Majd ha kicsit felnőssz, szétnézel magad körül, akkor észreveszed, hogy a legtöbb ember sosem nő fel, hanem ugyanazt fogja csinálni, mint gyerekként, ugyanolyan gyerekesen viselkedve - mert soha nem volt célja az életben, és soha nem kapott egy irányt, útmutatást otthonról! Vagy mert minden a segge alá lett tolva, és semmiért nem kellett megdolgozni!
Én már eléggé szétnéztem cicám, nem egy kolesz falai közül okoskodok, ezért is írtam, hogy majd ha kicsit felnőssz....majd sok év múlva...addig hátrább a nagy szavakkal, mert visszanézve nehogy elszégyelld magad.
Melleseleg mit akartál elérni ezzel az egésszel? Valami szimpátia-tüntetést a gyereksport ellen? Jobban tetszenek a kövér kislányok? Vagy azok, akiknek kevesebb izmuk van mint neked?
Azt meg végképp nem vágom, hogy minek hozod fel, hogy nem nyomsz 200-al, meg ilyenek...
Endre Egyik legkompetensebb a témában, több diplomáciai érzékkel mint ami nekem van
Ha ismernel tudnad, hogy nem a logos, cigis tarsasagba tartozok... Eleg kemenyen szopok en a kolesz falain belul ne aggodj. Ja, meg celom is van, nem is kicsi. En csak azt akartam mondani, hogy nem kellene eroltetni senkire semmit, szerintem. De Endre postja volt a legatfogobb.
Nem az oltogatas volt a celom es nem is a kioktatas. Csak ra szerettem volna vilagitani az erem masik oldalara is. Nem banto szandek vezerelt, de ugylatom, hogy teged enyhe cinikus es lenezo stilus jellemez...