Vagy lehet, hogy ezt a helyet páran összekeverik a freemail.hu vagy gmail.com-mal.
no offense,de szerintem nem olyan nagy extra már, a korlátlan tárhely, rengeteg fórum így működik. de amugy kussolok, mert szerintem 10privát üzenetem nincs eddig
...mi egy barlangban lakunk és ezt nem tudtuk eddig, míg le nem írtad.
Mondjuk kisebb cégek fórumait nem biztos, hogy az index.hu-hoz vagy hasonlókhoz kellene hasonlítani, ahol érthető a korlátlan tárhely, mivel örülnek, ha minden idióta az oldalukra kattint naponta párszor. Ez speciális közösségekben nem biztos, hogy elsődleges cél.
Ez a fórum inkább arra jött létre, hogy nyilvános kommunikációt támogasson egy bizonyos közösségben és ne zártat és magánlevelezéseket. Nem biztos, hogy mindenkinek mindenkire kellene hasonlítania az interneten egyébként sem. Amellett, hogy meglenne a lehetőségünk a szinte korlátlan tárhelyre,(de csak azért mert szerencsés módon elég nagy fenntartott tárhelyünk van) szándékosan korlátoztuk a privát tárhelyek méretét. Aki kitalálja, miért, nyer egy 100% gyors szénhidrátokból álló sportszeletet.