2024. November 02. - 08:32:36
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003954 alkalommal)

0 Felhasználó és 33 vendég van a témában

2009. Október 27. - 17:08:06
Válasz #23760
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Kicsibors  17:04:02 Üzenetet küld.
 Balu  17:03:41 Üzenetet küld.

Hoppá ;D :-)(-:

**:))))*  o:)  ;D

2009. Október 27. - 17:09:25
Válasz #23761
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Balu nem kell szerénykedni tudjuk, hogy donhuan vagy  ;D

2009. Október 27. - 17:10:36
Válasz #23762
Nem elérhető

csaba.r

Nagyon nagyon nagyon hülye kérdés következik:

Van egy vöröshajú testépítőnő és nem tudom hogy hívják, kint volt siófokon is és egy nagydarab tetovált férje van, körszakállal.
Ki ő?????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 27. - 17:11:13
Válasz #23763
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Áááá...menyasszonyom van...meg van kötve a kezem.  ;D

2009. Október 27. - 17:12:21
Válasz #23764
Nem elérhető

George

Áááá...menyasszonyom van...meg van kötve a kezem.  ;D
Nem Don Juan! Vin Diesel! ;D

2009. Október 27. - 17:12:54
Válasz #23765
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Basszus igazad van  :D

2009. Október 27. - 17:14:36
Válasz #23766
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Van egy vöröshajú testépítőnő és nem tudom hogy hívják, kint volt siófokon is és egy nagydarab tetovált férje van, körszakállal.
Ki ő?????

Farkas Andi???

2009. Október 27. - 17:15:40
Válasz #23767
Nem elérhető

George

Basszus igazad van  :D
Don Juan-ra csak a romantikus csajok buknak, meg az elhanyagolt háziasszonyok. De Vin Dieselre még sok pasi is rátenné a .....
A 40 éves szűzből idézve: "A nyelvére ma ráteszem a dákeszem." ****:)))

2009. Október 27. - 17:18:00
Válasz #23768
Nem elérhető

Jordan

Az üzenet nem küldhető el-a Felhasználó postafiókja megtelt...
JORDAN!
Üríts!
 @-o

Uritettem, kerlek bocsass meg nekem meg utoljara  :-){ ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 27. - 17:18:50
Válasz #23769
Nem elérhető

csaba.r

Ki ő?????

Farkas Andi???

Igen ő az el sem hittem mikor megláttam bátyámnál vásárolni (hentesbolt) nagyon kedves, aranyos személy, csípem.
Még fel sem fogtam kivel is találkoztam mikor megjelent a Vörös Zoli, Bár ő igencsak fáradtnak tünt.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 27. - 17:19:28
Válasz #23770
Nem elérhető

Kicsibors

Én se nem Balunak írtam!  **:))))* :D

2009. Október 27. - 17:22:49
Válasz #23771
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Én se nem Balunak írtam!  **:))))* :D

Pedig nekem nincs betelve sohasenem a tárhelyem.  ;D

2009. Október 27. - 17:44:02
Válasz #23772
Nem elérhető

bandus

Vagy lehet, hogy ezt a helyet páran összekeverik a freemail.hu vagy gmail.com-mal.
no offense,de szerintem nem olyan nagy extra már, a korlátlan tárhely, rengeteg fórum így működik. de amugy kussolok, mert szerintem 10privát üzenetem nincs eddig :D
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 27. - 17:48:52
Válasz #23773
Nem elérhető

Gabe

Amúgy nem értem minek tartogatni üzeneteket, úgyis megvan a másolat az emailek között 8-} Ha valami nagyon kell, ott megtalálom, egyébként amit olvasok azt rögtön törlöm. Persze az kiakasztó, ha valaki kérdez valamit, és nem tudok válaszolni, mert betelt a fiókja, közben meg gondolom engem anyáz, hogy nem válaszolok ;D !+"% Mit gondolsz erről Gabe? ****:)))

Gabe megszokta, hogy túllépheti 3489%-al a fogadható privik számát.  ;D
Bántsatok!  :-[
Törölj Balu!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 27. - 18:04:55
Válasz #23774
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Vagy lehet, hogy ezt a helyet páran összekeverik a freemail.hu vagy gmail.com-mal.
no offense,de szerintem nem olyan nagy extra már, a korlátlan tárhely, rengeteg fórum így működik. de amugy kussolok, mert szerintem 10privát üzenetem nincs eddig :D

...mi egy barlangban lakunk és ezt nem tudtuk eddig, míg le nem írtad.
Mondjuk kisebb cégek fórumait nem biztos, hogy az index.hu-hoz vagy hasonlókhoz kellene hasonlítani, ahol érthető a korlátlan tárhely, mivel örülnek, ha minden idióta az oldalukra kattint naponta párszor. Ez speciális közösségekben nem biztos, hogy elsődleges cél.

Ez a fórum inkább arra jött létre, hogy nyilvános kommunikációt támogasson egy bizonyos közösségben és ne zártat és magánlevelezéseket. Nem biztos, hogy mindenkinek mindenkire kellene hasonlítania az interneten egyébként sem. Amellett, hogy meglenne a lehetőségünk a szinte korlátlan tárhelyre,(de csak azért mert szerencsés módon elég nagy fenntartott tárhelyünk van) szándékosan korlátoztuk a privát tárhelyek méretét. Aki kitalálja, miért, nyer egy 100% gyors szénhidrátokból álló sportszeletet.  ;D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"