2024. November 02. - 08:15:06
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003921 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Október 27. - 12:09:33
Válasz #23745
Nem elérhető

fastor

Én speciel örültem volna, ha van valamiféle kényszerítő erő szülői részröl az élsport felé, mert úgyérzem,hogy elérhettem volna olyan eredményeket amire büszke lehetnék.... most tartok ott, hogy saját fejböl akarom elérni azt, amit gyerekként kellett volna, és bennem van, hogy ez így picit késő, mert választott sportomban az én koromban már nemzetküözileg érettek a versenyzök... de ezvan, megpróbálom a legjobbat.
Endre Postjával abszolút egyetértek.
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 27. - 12:22:59
Válasz #23746
Nem elérhető

hopika

Én speciel örültem volna, ha van valamiféle kényszerítő erő szülői részröl az élsport felé, mert úgyérzem,hogy elérhettem volna olyan eredményeket amire büszke lehetnék.... most tartok ott, hogy saját fejböl akarom elérni azt, amit gyerekként kellett volna, és bennem van, hogy ez így picit késő, mert választott sportomban az én koromban már nemzetküözileg érettek a versenyzök... de ezvan, megpróbálom a legjobbat.
Endre Postjával abszolút egyetértek.

Én is örültem volna neki,ha gyerekként egy művészeti iskolába járok-de nem volt ilyen...
Ha hamarabb tudom,hogy mit és mennyit jelent a zene és az éneklés,akkor valószínűleg már egy profi musical társulat tagja lennék és azzal keresném a "kenyeremet".Önszorgalomból elérni mindent a legnehezebb-de ott van az a tényező,hogy Te csináltad és amit elértél,az csak magadnak köszönheted.
Na de eltértem egy kicsit a témától...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 27. - 15:20:30
Válasz #23747
Nem elérhető

hopika

Az üzenet nem küldhető el-a Felhasználó postafiókja megtelt...
JORDAN!
Üríts!
 @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 27. - 16:36:24
Válasz #23748
Nem elérhető

Kicsibors

JORDAN!
Üríts!
 @-o

Úristen, hogy hogy utálom az ilyet én is!!!  ˝=/ :-/--
Korlátlan tárhely kéne...  ***)))

2009. Október 27. - 16:37:05
Válasz #23749
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
JORDAN!
Üríts!
 @-o

Az van.  ;D

2009. Október 27. - 16:44:32
Válasz #23750
Nem elérhető

Kicsibors

JORDAN!
Üríts!
 @-o

Az van.  ;D

Úgy érted, ha folyamatosan törölsz belőle?!  ????... ****:))) !+"% :D

2009. Október 27. - 16:45:52
Válasz #23751
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
JORDAN!
Üríts!
 @-o

Az van.  ;D

Úgy érted, ha folyamatosan törölsz belőle?!  ????... ****:))) !+"% :D

Pihent!  :D

2009. Október 27. - 16:47:51
Válasz #23752
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Vagy lehet, hogy ezt a helyet páran összekeverik a freemail.hu vagy gmail.com-mal.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Október 27. - 16:51:07
Válasz #23753
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Vagy lehet, hogy ezt a helyet páran összekeverik a freemail.hu vagy gmail.com-mal.

Nekem eddig a chat.hu szokott beugrani, de ezek is helytállóak.

2009. Október 27. - 16:55:15
Válasz #23754
Nem elérhető

George

Amúgy nem értem minek tartogatni üzeneteket, úgyis megvan a másolat az emailek között 8-} Ha valami nagyon kell, ott megtalálom, egyébként amit olvasok azt rögtön törlöm. Persze az kiakasztó, ha valaki kérdez valamit, és nem tudok válaszolni, mert betelt a fiókja, közben meg gondolom engem anyáz, hogy nem válaszolok ;D !+"% Mit gondolsz erről Gabe? ****:)))

2009. Október 27. - 16:56:30
Válasz #23755
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Amúgy nem értem minek tartogatni üzeneteket, úgyis megvan a másolat az emailek között 8-} Ha valami nagyon kell, ott megtalálom, egyébként amit olvasok azt rögtön törlöm. Persze az kiakasztó, ha valaki kérdez valamit, és nem tudok válaszolni, mert betelt a fiókja, közben meg gondolom engem anyáz, hogy nem válaszolok ;D !+"% Mit gondolsz erről Gabe? ****:)))

Gabe megszokta, hogy túllépheti 3489%-al a fogadható privik számát.  ;D

2009. Október 27. - 16:58:29
Válasz #23756
Nem elérhető

Kicsibors

Az biztos, hogy nekem nem kell üzenni egyik falon sem, hogy töröljek, mert amint olvastam egy amolyan "dumálgatós", nem fontos privit, azt úgyis kitörlöm egyből...  :-}

2009. Október 27. - 17:01:14
Válasz #23757
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
George     16:58:54     Üzenetet küld.
Gabe            16:58:54    Üzenetet küld.

Azért mégis csak megvan az összhang.  ;D

2009. Október 27. - 17:04:18
Válasz #23758
Nem elérhető

George

George     16:58:54     Üzenetet küld.
Gabe            16:58:54    Üzenetet küld.

Azért mégis csak megvan az összhang.  ;D
Épp egy nagyon fontos tanácsot adtam valakinek, de az nem ő volt, mert ő így is elég izmos ;D

2009. Október 27. - 17:06:41
Válasz #23759
Nem elérhető

George

Kicsibors  17:04:02 Üzenetet küld.
 Balu  17:03:41 Üzenetet küld.

Hoppá ;D :-)(-: