2024. November 02. - 06:26:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003887 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

2009. Október 26. - 21:25:02
Válasz #23730
Nem elérhető

Tóth Attila

Ki evett már körtés Tibi csokit?
Én most dúrom a másodikat!
Kurva finom! @:-)
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 26. - 21:33:09
Válasz #23731
Nem elérhető

Cressler

1 kérdés:

-Ti mind anyátokkal éltek mint Vörös Dolika?  :-)(-:

En a tieddel elek  :-)(-: :-)-
  ****:)))
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Október 26. - 21:41:21
Válasz #23732
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
1 kérdés:

Már megint én leszek a bunkó...de ezt ki engedi be?

Nem én voltam, ne bánts kérlek!  :'(  ;D

2009. Október 26. - 21:48:51
Válasz #23733
Nem elérhető

George

1 kérdés:

Kussoljál pimasz kölök! Nagyon-nagyon pimasz vagy! Megfoglak ölni! És, hogy érezd, hogy a moderálás miatt nem szabad meghalni, ezért most előbb levágom az egyik ujjadat! A kisujjadat levágom add ide a kezed kisfiam! Add ide a kezed, ne húzgáld el!  >:D ****:)))

2009. Október 26. - 21:49:30
Válasz #23734
Nem elérhető

fastor

1 kérdés:

Kussoljál pimasz kölök! Nagyon-nagyon pimasz vagy! Megfoglak ölni! És, hogy érezd, hogy a moderálás miatt nem szabad meghalni, ezért most előbb levágom az egyik ujjadat! A kisujjadat levágom add ide a kezed kisfiam! Add ide a kezed, ne húzgáld el!  >:D ****:)))
Spenót >:D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 26. - 21:51:09
Válasz #23735
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
1 kérdés:

Te barom!  :D

2009. Október 26. - 21:51:55
Válasz #23736
Nem elérhető

Kicsibors

1 kérdés:

Aki szereti a spenót, rossz ember nem lehet!  ;D ;D ;D

2009. Október 26. - 22:20:02
Válasz #23737
Nem elérhető

hummerdikk

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent ;) Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt ***))))
Gondoltam, hogy Te negativ dolgokat fogod latni. Amugy meg nem a beszelgetest irtam le, hanem a velemenyem! Ketto, Tundi velemenyet mindenki hallotta, plussz elmondta mar illetekesnek is...
Amugy ha a gyerek temat emlegetjuk szerintem bagoly mondja verebnek... Igazabol en meg tudom az, hogy milyen ha eroltetnek vmit. Szerintem Te mar elfelejtetted.... Vagy voltal olyan szerencses, hogy ne eroltessenek semmit se rad a szulok  ****:)))))) Mod.: Na ezt irtad is... Mod2.:Unokatesom ezert szopta be most, mert raeroltettek mindent... szerintem kicsitt nezz szet es utana kritizalj barkit... lehet, hogy nem vagyok nagy bodys, meg nem is nyomok 200al. De belem szorult meg annyi "gyerek" illetve egyutterzes, hogy ezt atlassam/aterezzem!

2009. Október 27. - 08:10:31
Válasz #23738
Nem elérhető

endre66

Aki ismerős kicsit a torna világában, az sok példát láthat arra, hogy anya / apa után a gyerek is sikeres sportemberré válhat.

Hogy ez kényszerítés-e? Biztos annak indul, de azért nem fognak pisztolyt a gyerekre, és ha a szülők látják, hogy a gyerekük szenved és nem ér el semmit, tuti felhagynak a gyerekük ilyen irányba történő terelésével.

Viszont, ha látják, hogy a gyerek szenved és azért hozza az eredményeket, akkor biztos, hogy mindent megtesznek azért, hogy végigvigyék a csúcsig.

És mi ebben a rossz? Semmi. Rendben, sok ember azt látja, hogy sokat sír a gyerek, nyavajog néha. De kérdezzük meg őt, hogy melyik arany-ezüst-bronzérmét adná vissza, és ajánljuk fel neki, hogy helyette elmehet mozizni, meg csavarogni a többi fiatallal...Ugyan már. Kérdezzük meg a gyereket, hogy büszke-e? És kérdezzük meg a mozizó, csavargó gyereket, hogy ő büszke-e magára és mire?

Csak azt mondom, hogy nem kell mindenkinek ugyanazt az életet élnie. Különben nem lennének világversenyek, hiszen nem születhetne kiemelkedő teljesítmény. (Én a magam részéről rohadtul örülök, hogy ennyien koxolnak @-o, mert közülük kerülnek ki azok, akik az átlagostól jóval magasabbra teszik a mércét és megbotránkoztatnak bennünket emberfeletti teljesítményükkel.)

Az megint más kérdés, hogy én soha nem venném a bátorságot, hogy nyilvánosan (pl itt a fórumon) leszóljak valakit ilyen keményen az életével és a nevelési szokásaival kapcsolatban.

És egy példa:

Valeri Liukin - sikeres orosz tornász volt, '88-ból olimpiai csapat aranyérmes és szerenként is hozott pár érmet (a vb / eb szereplésekről nem is beszélek...)

Kislánya, a '89-es születésű Nastia Liukin, már amerikai állampolgár, és kibaszott sikeres, szintén olimpiai bajnok.

A lényeg?
Itt egy tehetségét készpénzre váltó sportoló (az öreg), aki megpróbálja a lányát is a siker felé terelni. Fáj a kislánynak (Nastia)? Naná! Rossz a kislánynak? Naná! Le kell mondania a kislánynak egy rakás "normális" (átlagos) dologról? Naná!
De gondoljunk bele: ki nem próbálná meg a saját vérével megszerettetni azt a sportot, amiben kiemelkedő teljesítményt nyújtott? Ez is egyfajta örökség. Hagyjuk kárba veszni? Hol lennének a Rothschildok, ha mindegyik elszórakozza a vagyonát? Hol lenne Sergio Oliva fia, ha apja tehetségét, tapasztalatát lehúzza a klotyón? Moziban?  ::)

Kérdezzük meg a lányt, hogy melyik olimpiáról hozott érmét adná vissza, hogy egy-két hónapig edzés/fájdalom/lemondás/keserves harcok nélkül élhessen? Zéró, nulla, azaz nem cserélne más normális rutinban felnövő lánnyal. Persze sokszor panaszkodnak, hogy de jó lenne hétvégén ide menni, oda menni, ezt csinálni stb... de a végén méltán büszkék magukra.

Azért kíváncsi lennék az érintettek véleményére is...

2009. Október 27. - 08:16:57
Válasz #23739
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Endre, very good post!  ****:))))))
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Október 27. - 10:06:06
Válasz #23740
Nem elérhető

George

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent ;) Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt ***))))
Gondoltam, hogy Te negativ dolgokat fogod latni. Amugy meg nem a beszelgetest irtam le, hanem a velemenyem! Ketto, Tundi velemenyet mindenki hallotta, plussz elmondta mar illetekesnek is...
Amugy ha a gyerek temat emlegetjuk szerintem bagoly mondja verebnek... Igazabol en meg tudom az, hogy milyen ha eroltetnek vmit. Szerintem Te mar elfelejtetted.... Vagy voltal olyan szerencses, hogy ne eroltessenek semmit se rad a szulok  ****:)))))) Mod.: Na ezt irtad is... Mod2.:Unokatesom ezert szopta be most, mert raeroltettek mindent... szerintem kicsitt nezz szet es utana kritizalj barkit... lehet, hogy nem vagyok nagy bodys, meg nem is nyomok 200al. De belem szorult meg annyi "gyerek" illetve egyutterzes, hogy ezt atlassam/aterezzem!
Nem feltétlenül negatív ahogy én látom a dolgokat, csak reális. Nem képzeled te sem, hogy otthon valakit összevernek csak azért, hogy menjen a nyújtóra.
Másrészt itt nem az én vagy a te gyerekkorodról van szó. Egyrészt fogalmam sincs a tiédről(nem is érdekel), másrészt neked sincs fogalmad az enyémről...de annyit azért elárulok, hogy erőltetni lehetett rám dolgokat, csak én már akkor sem hagytam magam. És nem felejtettem el semmit...
Azt látom, hogy te még gyerek vagy, mert gyerekfejjel gondolkozol. Némelyik kismókus aki a színpadon ugrál már érettebb nálad, mert vannak céljai az életben, nem pedig csak a haverok, lógás, sutyiban cigizés, stb...ez mekkora gyerekkor, ettől lesz igazán gyerek valaki?! Majd ha kicsit felnőssz, szétnézel magad körül, akkor észreveszed, hogy a legtöbb ember sosem nő fel, hanem ugyanazt fogja csinálni, mint gyerekként, ugyanolyan gyerekesen viselkedve - mert soha nem volt célja az életben, és soha nem kapott egy irányt, útmutatást otthonról! Vagy mert minden a segge alá lett tolva, és semmiért nem kellett megdolgozni!
Én már eléggé szétnéztem cicám, nem egy kolesz falai közül okoskodok, ezért is írtam, hogy majd ha kicsit felnőssz....majd sok év múlva...addig hátrább a nagy szavakkal, mert visszanézve nehogy elszégyelld magad.
Melleseleg mit akartál elérni ezzel az egésszel? Valami szimpátia-tüntetést a gyereksport ellen? Jobban tetszenek a kövér kislányok? Vagy azok, akiknek kevesebb izmuk van mint neked?
Azt meg végképp nem vágom, hogy minek hozod fel, hogy nem nyomsz 200-al, meg ilyenek... !+"%
Endre ;-oo-; Egyik legkompetensebb a témában, több diplomáciai érzékkel mint ami nekem van ;D

2009. Október 27. - 10:11:11
Válasz #23741
Nem elérhető

ZotyesZ

Aki ismerős kicsit a torna világában, az sok példát láthat arra, hogy anya / apa után a gyerek is sikeres sportemberré válhat.

Hogy ez kényszerítés-e? Biztos annak indul, de azért nem fognak pisztolyt a gyerekre, és ha a szülők látják, hogy a gyerekük szenved és nem ér el semmit, tuti felhagynak a gyerekük ilyen irányba történő terelésével.

Viszont, ha látják, hogy a gyerek szenved és azért hozza az eredményeket, akkor biztos, hogy mindent megtesznek azért, hogy végigvigyék a csúcsig.

És mi ebben a rossz? Semmi. Rendben, sok ember azt látja, hogy sokat sír a gyerek, nyavajog néha. De kérdezzük meg őt, hogy melyik arany-ezüst-bronzérmét adná vissza, és ajánljuk fel neki, hogy helyette elmehet mozizni, meg csavarogni a többi fiatallal...Ugyan már. Kérdezzük meg a gyereket, hogy büszke-e? És kérdezzük meg a mozizó, csavargó gyereket, hogy ő büszke-e magára és mire?

Csak azt mondom, hogy nem kell mindenkinek ugyanazt az életet élnie. Különben nem lennének világversenyek, hiszen nem születhetne kiemelkedő teljesítmény. (Én a magam részéről rohadtul örülök, hogy ennyien koxolnak @-o, mert közülük kerülnek ki azok, akik az átlagostól jóval magasabbra teszik a mércét és megbotránkoztatnak bennünket emberfeletti teljesítményükkel.)

Az megint más kérdés, hogy én soha nem venném a bátorságot, hogy nyilvánosan (pl itt a fórumon) leszóljak valakit ilyen keményen az életével és a nevelési szokásaival kapcsolatban.

És egy példa:

Valeri Liukin - sikeres orosz tornász volt, '88-ból olimpiai csapat aranyérmes és szerenként is hozott pár érmet (a vb / eb szereplésekről nem is beszélek...)

Kislánya, a '89-es születésű Nastia Liukin, már amerikai állampolgár, és kibaszott sikeres, szintén olimpiai bajnok.

A lényeg?
Itt egy tehetségét készpénzre váltó sportoló (az öreg), aki megpróbálja a lányát is a siker felé terelni. Fáj a kislánynak (Nastia)? Naná! Rossz a kislánynak? Naná! Le kell mondania a kislánynak egy rakás "normális" (átlagos) dologról? Naná!
De gondoljunk bele: ki nem próbálná meg a saját vérével megszerettetni azt a sportot, amiben kiemelkedő teljesítményt nyújtott? Ez is egyfajta örökség. Hagyjuk kárba veszni? Hol lennének a Rothschildok, ha mindegyik elszórakozza a vagyonát? Hol lenne Sergio Oliva fia, ha apja tehetségét, tapasztalatát lehúzza a klotyón? Moziban?  ::)

Kérdezzük meg a lányt, hogy melyik olimpiáról hozott érmét adná vissza, hogy egy-két hónapig edzés/fájdalom/lemondás/keserves harcok nélkül élhessen? Zéró, nulla, azaz nem cserélne más normális rutinban felnövő lánnyal. Persze sokszor panaszkodnak, hogy de jó lenne hétvégén ide menni, oda menni, ezt csinálni stb... de a végén méltán büszkék magukra.

Azért kíváncsi lennék az érintettek véleményére is...
í

És ez mennyire így van... ****:)))))) :-){ Łł=
sdadddsa

2009. Október 27. - 10:35:22
Válasz #23742
Nem elérhető

Kicsibors

Őszintén szólva, én nem értem, hogy hogyan lehet egyáltalán semmit nem sportolni egész életében egy embernek?!...  ????... - Ez most csak úgy végigfutott az agyamon... -
Nekem is vannak ismerőseim, akik nem sportoltak soha semmit, pedig a sport akármilyen szinten is nézzük, sok pluszt ad az embernek.
Tudom, profi sport, élsport káros is, stb, de én most arra gondolok, hogy akárhol is tartunk benne, akkor is jót tesz a testnek-léleknek, akaratosabbá, kitartóbbá és magabiztosabbá tesz...
Én úgy érzem, hogy nincs annyira sok dolog, amire azt mondhatnám, hogy igazán megérte volna csinálni, vagy hú de maradandót alkottam volna benne, de a sport, az ilyen.
És igen is 100%, hogy minden gyereket érdekel valamilyen sport kiskorában, és érdemes kipróbálnia magát benne, akármi legyen is az. Ha alkatilag nem megfelelő hozzá, de sikerorientált, akkor majd keres mást később.
Én legalábbis így voltam vele...
De való igaz, hogy a szülői példa is fontos, mert sok gyerek beleszületik egy ilyen eltunyult közegbe, ahol az a felfogás, hogy minek sportolni?!...  ::)  Így meg sokkal nehezebb, mert egy részt nem bíztatják, más részt talán úgy is érzi, hogy kilóg a sorból, ha valamit kezd magával.
Minden esetre én mindenkit csak rábeszélni tudok arra, hogy valamit, akármit, de sportoljon!
Ha csak hobbi szinten, akkor úgy, ha élsportolói szinten, akkor meg tegyen érte!  =/+'

2009. Október 27. - 10:47:40
Válasz #23743
Nem elérhető

endre66

Ez egyszerű. A sport a kultúra része. Kellene hogy legyen.

Nem tartozom az Amerikát majmolók közé (bár, mikor a legbénább közértben is találtam MuscleMilket a joghurtok, energiaitalok és gyümölcslevek között, azóta gondolkodom, hogy megváltoztassam az álláspontomat ::)), de nem egy embert ismerek, aki volt kint középiskolában, azok tudják, hogy ott mocskosul komolyan veszik a sportot. Valamit kötelező választanod, és edzésekre járnod. Nem heti 2 futkosás a suli körül...és a fele brigád még ezt is sokallja itthon, mert leizzad szegény gyerek és ír a szülő igazolást... !+"%

2009. Október 27. - 10:53:45
Válasz #23744
Nem elérhető

hopika

Ez egyszerű. A sport a kultúra része. Kellene hogy legyen.

Nem tartozom az Amerikát majmolók közé (bár, mikor a legbénább közértben is találtam MuscleMilket a joghurtok, energiaitalok és gyümölcslevek között, azóta gondolkodom, hogy megváltoztassam az álláspontomat ::)), de nem egy embert ismerek, aki volt kint középiskolában, azok tudják, hogy ott mocskosul komolyan veszik a sportot. Valamit kötelező választanod, és edzésekre járnod. Nem heti 2 futkosás a suli körül...és a fele brigád még ezt is sokallja itthon, mert leizzad szegény gyerek és ír a szülő igazolást... !+"%
:-!
Ja és kint bementél egy tápkiegboltba(csak egybe a helyi x közül) 2000-ben és annyi cucc volt,hogy tátva maradt a szád... ***))))
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!