2024. November 02. - 06:24:16
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003880 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2009. Október 26. - 16:43:48
Válasz #23715
Nem elérhető

Jordan

1 kérdés:

-Ti mind anyátokkal éltek mint Vörös Dolika?  :-)(-:

En a tieddel elek  :-)(-: :-)-
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 26. - 16:45:07
Válasz #23716
Nem elérhető

atleeta

1 kérdés:

-Ti mind anyátokkal éltek mint Vörös Dolika?  :-)(-:

En a tieddel elek  :-)(-: :-)-
****:))) ****:))))))
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 26. - 16:47:26
Válasz #23717

Tündi-Bündi

Vendég
Azért néha jó is kisülhet abból, ha a szülő már pici korától nyöszteti a gyereket, tudom ez más kicsit, de pl ha hordja minden válogatásra a show-bizniszben, és később befut, milliomos lesz belőle... Persze most Hayden Panattiere ugrott be, mert tegnap láttam egy ilyen műsort...  :D
Amúgy igen, legtöbbször nem jó, ha a szülő rőlteti a dolgokat a gyerekre...  :-\

ha már show-biznisz...nézd meg Britneyt...apuci faragott belőle sztárt/vagyis egy lelki roncsot...és miért, hogy eltartsa a családot... nem azért mert jaj kislányom jó a hangod...szeretsz énekelni csináld amíg örömödet leled benne...  ::) amikor ki akart szállni nem hagyták és leborotválta a haját meg miegymás... hatalmas a felelőssége egy szülőnek, és sajna mindenkit a pénz motivál...

2009. Október 26. - 17:00:20
Válasz #23718
Nem elérhető

Kicsibors

Azért néha jó is kisülhet abból, ha a szülő már pici korától nyöszteti a gyereket, tudom ez más kicsit, de pl ha hordja minden válogatásra a show-bizniszben, és később befut, milliomos lesz belőle... Persze most Hayden Panattiere ugrott be, mert tegnap láttam egy ilyen műsort...  :D
Amúgy igen, legtöbbször nem jó, ha a szülő rőlteti a dolgokat a gyerekre...  :-\

ha már show-biznisz...nézd meg Britneyt...apuci faragott belőle sztárt/vagyis egy lelki roncsot...és miért, hogy eltartsa a családot... nem azért mert jaj kislányom jó a hangod...szeretsz énekelni csináld amíg örömödet leled benne...  ::) amikor ki akart szállni nem hagyták és leborotválta a haját meg miegymás... hatalmas a felelőssége egy szülőnek, és sajna mindenkit a pénz motivál...

Ez igaz...
( MÓD: Britney-nek nem is jó a hangja...  ;D ... De jól el tudta magát adni!  :-){ )
No megyek kardiozni...  ***))

2009. Október 26. - 17:00:32
Válasz #23719
Nem elérhető

ZotyesZ

Jaj skacok nemtudtok a sorok között olvasni. Vörös Doli = Red Dolly

Én nembánnám ha édsanyám együttélne egy ilyen hellyel,úgyis szakács.  ****:))))))

egye fene... ****:)))))) ****:))))))
sdadddsa

2009. Október 26. - 17:00:32
Válasz #23720
Nem elérhető

ZotyesZ

Nincs semmi bajom :)

http://www.youtube.com/watch?v=Qj4ocF24JDk   --- 1:00-1:05 ig a lényeg ;)
sdadddsa

2009. Október 26. - 17:07:25
Válasz #23721
Nem elérhető

Tóth Attila

Nem vagy te hülye csak aberrált!Gyökér ez a "zene"!És te?Buzi e vagy? ????... ***))))  @-o
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 26. - 17:27:45
Válasz #23722
Nem elérhető

George

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
Majd ha lehúzol pár évtizedet a sportban, akkor lesz alapod kritizálni. Majd ha lesz gyereked, akkor lesz alapod kritizálni. Az, hogy beszélsz pár emberrel, semmit nem jelent ;) Azon meg gondolkozz el, hogy mennyire etikus egy magánbeszélgetés részleteit nagy plénum elé tárni, ráadásul úgy, hogy olyan valakire hivatkozol, aki itt sincs...de mindig könnyebb más faszával verni a csalánt ***))))

2009. Október 26. - 17:30:12
Válasz #23723
Nem elérhető

hopika

Ha valakit esetleg érdekel:
Z.U.P. vs. Budapest!
Fellépők:
- Z.U.P. - Záhony Unplugged Project - http://www.zahonyunplugged.hu/
- Betterfly - http://www.betterfly.hu/
- Muzak Box (debütáló koncert)
2009. november 5. csütörtök, Budapest, Dürer Kert
(1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)
Kezdés: 20:00
Jegyár: 700 HUF
 @:-)
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 26. - 17:46:05
Válasz #23724
Nem elérhető

bandus

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
ezért rád fognak szálni :-\
Szalljanak nyugodtan! Max read es laught only leszek  ****:))) Raadasul ezt nem csak en latom igy, hanem mas nevesebb ember/emberek is ***)))

ne törődj vele, szerintem is igazad van ****) bár a versenysport sohasem egészséges. de szerintem nem létezik olyan profi sportoló, aki teljesen önszántából lett volna az. 10-16 évesen a gyereknek még játszania kell, aztán meg már moziba járkálni, fiukkal/lányokkal találkozni.. nem pedig edzésről edésre rohanni. szerintem.
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 26. - 18:01:11
Válasz #23725
Nem elérhető

csaba.r

Én 5 évesen tanultam meg korizni 2 évre rá megvolt az első jégkorong meccsem, nekem anyámék semmit nem erőltettek, annyi volt hogyha csinálni akarom akkor csináljam rendesen.
De nagyon sok esetben előfordul hogy a szülő jobban vágyik a sikerre, meg a csilogásra mint a gyerek.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 26. - 19:01:27
Válasz #23726
Nem elérhető

George

Én 6 évesen már judo edzésen voltam, mert faterom akartam utánozni, aki ugyanoda járt jitsu-ra. Aztán tizenévesen kick-box, majd 15 évesen body...senki nem erőltetett semmit, nekem tetszett, így éreztem jól magam. Támogatást viszont kaptam rendesen :-){

2009. Október 26. - 19:09:08
Válasz #23727
Nem elérhető

AtomAnti

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. Október 26. - 19:17:27
Válasz #23728
Nem elérhető

Kicsibors

Hm... nálunk szokás volt sportolni, mert apám ping-pongozott, anyám atletizált, nagyapám is Magyar Bajnok sprinter volt... Szal nehéz lett volna ez irányban érzéketlennek lenni.  :D
Én először általános iskola alsóban karatéztam, utána amikor elköltöztették az edzés helyét, azt abbahagytam és lightosan atletizálgatni kezdtem (távolugrás, sprint), de ez gimi alatt bontakozott ki igazán. Egyetemen ezzel is felhagytam, és birkózgattam 2 évet, most meg itt tartok ahol tartok, body-body-body...  <3!

2009. Október 26. - 20:50:37
Válasz #23729
Nem elérhető

danybuilding

VIP Member
bodybuilding.hu Fórumok > Általános Témák > Szteroidok (Moderátor: Steve Namat)

Oldalak: [1]   Le   
    MEGJELÖLÉS OLVASOTTKÉNT  |  ÉRTESÍTÉS  |  ÚJ TÉMA  |  ÚJ SZAVAZÁS   

Téma   Indította   Válaszok   Megtekintések   Utolsó hozzászólás

danybuilding és 15 vendég van a fórumban.

Azt hiszem lassan engem is beszippant a "vendég"-ek energiája........