2024. November 02. - 06:26:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003888 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

2009. Október 26. - 14:39:39
Válasz #23700

Akezdetfia

Vendég
Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)

suliba biztos rendezi a fiúkat  :D

2009. Október 26. - 14:44:30
Válasz #23701

Tündi-Bündi

Vendég
:) az tuti, hogy nem húzkodják a haját...:)  ***))))

2009. Október 26. - 14:46:42
Válasz #23702
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Azzsem tavalyi vagy tavalyelőtti kép a kiscsajról. Anyuja badizik úgyemlékszem. Még akkor beraktuk hírbe.

2009. Október 26. - 14:47:00
Válasz #23703
Nem elérhető

Kicsibors

Nah, zéró tolerancia só...  :-}  :----

2009. Október 26. - 14:47:58
Válasz #23704
Nem elérhető

Kicsibors

Azzsem tavalyi vagy tavalyelőtti kép a kiscsajról. Anyuja badizik úgyemlékszem. Még akkor beraktuk hírbe.

Úgy is kell!  :-<   ...Mármint ne legyen tunya a gyerek se!  :D

2009. Október 26. - 14:51:25
Válasz #23705
Nem elérhető

George

1 kérdés:

-Ti mind anyátokkal éltek mint Vörös Dolika?  :-)(-:
Már megint én leszek a bunkó...de ezt ki engedi be?

2009. Október 26. - 14:53:07
Válasz #23706
Nem elérhető

God Vazzeg

1 kérdés:

Dolák-Saly Róbert az édesanyjával él?  ????... És ez miért baj?  ;D  >:D

2009. Október 26. - 14:56:45
Válasz #23707

Tündi-Bündi

Vendég

Huu akkor mostanra már mekkora lehet :)

2009. Október 26. - 15:03:07
Válasz #23708
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Jaj skacok nemtudtok a sorok között olvasni. Vörös Doli = Red Dolly

Én nembánnám ha édsanyám együttélne egy ilyen hellyel,úgyis szakács.  ****:))))))

2009. Október 26. - 15:04:04
Válasz #23709
Nem elérhető

Kicsibors

1 kérdés:

Ja, erre én is kb. azt reagáltam volna, hogy: Mi bajod van?  ????...   :D

2009. Október 26. - 16:00:12
Válasz #23710
Nem elérhető

hummerdikk

Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)
Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))

2009. Október 26. - 16:01:15
Válasz #23711
Nem elérhető

fastor

Mar nem azert, de miert kell egy fejlodo lany szervezetet igy szetcseszni? Palatinus Tundivel is beszeltuk ezt, hogy 16-18 eves korban talan el lehet kezdeni versenyezni egy gyereknek ilyen szinten.... Addig meg menjen tanc versenyekre stb...
En Bibi versenyeztetesevel se ertettem egyet... Gurkhaek is szerintem elrontottak... nem is tudom miert csodalkozik, hogy nincs motivacioja Biankanak.... ***)))) ****) ***)))
ezért rád fognak szálni :-\
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 26. - 16:03:24
Válasz #23712
Nem elérhető

hummerdikk

ezért rád fognak szálni :-\
Szalljanak nyugodtan! Max read es laught only leszek  ****:))) Raadasul ezt nem csak en latom igy, hanem mas nevesebb ember/emberek is ***)))

2009. Október 26. - 16:25:59
Válasz #23713

Tündi-Bündi

Vendég
Az a baj, hogy legtöbbször a gyerekek nem azért csinálnak vmit ilyen keményen, mert ők maguk ezt szeretnék, hanem mert a szülők rájuk erőltetik..legalább is nekem ez volt a tapasztalatom Angliában a jó módú családoknál...a gyereknek úszni kellett reggel, aztán suli, suli után kaja közben lecke írás, majd rohanás focira és krikettre..és nekem sírtak, hogy elegük van nem szeretik, és fáradtak és inkább játszanának a többiekkel..ők 8, 9 éves fiúcskák voltak...mióta eljöttem már vitorlázni is járniuk kell, apucinak ez a szenvedélye, és van is a családnak egy vitorlása, anyuka büszkén mutogatta a díjait, amit nyert Oscar... hát nem tudom, mi a jobb... nekem azért durva volt, ahogy ott sírtak és kérték, hogy ne kelljen járni...anyuka ült meghallgatta és vitte őket edzésre.. :-\ azért minden gyereket kell egy kicsit rugdosni, na meg elvinni edzésre, de nem mindegy mekkora megterheléssel jár ez... szerintem...azért nincs könnyű dolga egy szülőnek ha nem foglalkozol vele eltunyul...ha a saját álmaidat és vágyaidat akarod ráerőltetni az sem túl jó... :-\

2009. Október 26. - 16:37:42
Válasz #23714
Nem elérhető

Kicsibors

Azért néha jó is kisülhet abból, ha a szülő már pici korától nyöszteti a gyereket, tudom ez más kicsit, de pl ha hordja minden válogatásra a show-bizniszben, és később befut, milliomos lesz belőle... Persze most Hayden Panattiere ugrott be, mert tegnap láttam egy ilyen műsort...  :D
Amúgy igen, legtöbbször nem jó, ha a szülő rőlteti a dolgokat a gyerekre...  :-\