2024. November 02. - 04:27:56
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003845 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

2009. Október 25. - 19:24:22
Válasz #23685
Nem elérhető

Kicsibors

Úgydöntöttem hétvégén elindulok a superbodyn. Egy kicsit vizes vagyok,de magvan a forma. Most egyhetes ch töltést csinálok előtte. Elégedett vagyok a végeredménnyel! Talán a farizom nem annyira cizellált,de az egynapos vízhajtás majd kihozza a rostokat.

Bors a curryvel vigyázz mert elég nátriumos.  ;)

Jó, akkor azt se teszek rá... Nekem mán mindegy...  !+"%

Elég ha egy héttel előtte elhagyod. Aztán kapsz tőlem zsemlét.  ;D

Jajde szeretlek!  :-* :-* :-*

2009. Október 25. - 19:29:53
Válasz #23686
Nem elérhető

Kicsibors

De azé nem mondhatod, hogy DRÁGA kislányom, nincsenek nagy igényeim!  ****:)))

2009. Október 25. - 19:41:40
Válasz #23687
Nem elérhető

God Vazzeg

Hmm... Ma úgy megkívántam egy friss, fehér, illatos zsömlét, csak úgy magában, ahogy ember zsömlét még sosem kívánt!  ****:)))

Ki az a Zsömle?  ****:)))

2009. Október 25. - 19:44:15
Válasz #23688
Nem elérhető

Kicsibors

Hmm... Ma úgy megkívántam egy friss, fehér, illatos zsömlét, csak úgy magában, ahogy ember zsömlét még sosem kívánt!  ****:)))

Ki az a Zsömle?  ****:)))

Na ezaz Vazzeg, hogy ez csak egy átkozott kaja, de már annyira hammhamm!  /7% @-o

Jézusom...anyu kockázott bacont süt...öngyilkos leszek...  ?:-/

2009. Október 26. - 00:28:33
Válasz #23689
Nem elérhető

fastor

joccakát emberek, álmodjatok szépeket, aludjatok kékeket {-)
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 26. - 07:56:36
Válasz #23690
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Héj guys! Hogy tetszik a bb.hu új nyitó képe?  #:-)

http://www.bodybuilding.hu/

"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Október 26. - 08:16:21
Válasz #23691
Nem elérhető

zotja

Az Őszi Versenyzős Topickba írtak páran róla 0o0o0

2009. Október 26. - 08:17:24
Válasz #23692
Nem elérhető

Cressler

Héj guys! Hogy tetszik a bb.hu új nyitó képe?  #:-)

http://www.bodybuilding.hu/

De megnőttél Cutler  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Október 26. - 08:19:37
Válasz #23693
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Az Őszi Versenyzős Topickba írtak páran róla 0o0o0

Ahh, köszi.  ;)
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Október 26. - 08:37:07
Válasz #23694

Tündi-Bündi

Vendég

Átérzem!Én a friss meleg Auchanos sajtos pogival vagyok így pár napja...:( szerencsére soha nincs, amikor arra járunk :)
Jaj olyan durva izomláz van a lapockáim és a gerincem között a vállamtól a hátam közepéig, hogy megpusztulok :( lehet nem kellett volna 2 nap döglődés után megerőltetni magam...de azt hittem ettől jobb lesz és elmúlik a zsibbadás...hát most lett izomláz  ::)

2009. Október 26. - 08:38:35
Válasz #23695
Nem elérhető

atleeta

Átérzem!Én a friss meleg Auchanos sajtos pogival vagyok így pár napja...:( szerencsére soha nincs, amikor arra járunk :)
Jaj olyan durva izomláz van a lapockáim és a gerincem között a vállamtól a hátam közepéig, hogy megpusztulok :( lehet nem kellett volna 2 nap döglődés után megerőltetni magam...de azt hittem ettől jobb lesz és elmúlik a zsibbadás...hát most lett izomláz  ::)
Legalább tudod, hogy jól dolgoztál ;)
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 26. - 08:56:58
Válasz #23696

Tündi-Bündi

Vendég

Legalább tudod, hogy jól dolgoztál ;)

Hát remélem, ha azért fáj az nem baj, de remélem nem ártottam vele, kb 30 percig fitballon súlyzóztam, hajolgattam és emelgettem a karomat össze-vissza és pörögtem forogtam, ahogy csak bírtam :)...de legalább van okom, hogy masszírozást kérjek Lalikától  ****:)))

2009. Október 26. - 09:13:49
Válasz #23697
Nem elérhető

mack

2009. Október 26. - 12:19:43
Válasz #23698
Nem elérhető

ZotyesZ

1 kérdés:

-Ti mind anyátokkal éltek mint Vörös Dolika?  :-)(-:
sdadddsa

2009. Október 26. - 14:28:54
Válasz #23699

Tündi-Bündi

Vendég
Fuu mit találtam...hát én 10 évesen gumicukrot és csokit faltam....és max a suliban hullahopp karikáztam és ugráló köteleztem... az apukája biztos nem testépítő...:)