2024. November 02. - 00:29:53
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003661 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

2009. Október 23. - 16:42:12
Válasz #23610

Akezdetfia

Vendég
hali, nem tud valaki valami jó modszert a dohányzásról való leszokásról?  ????... 

Dehogynem. A legjobb ha nem gyújtasz rá, ennél jobbat még nem találtak ki  @:-)

hát azt már próbáltam, de fél napnál tovább nem bírtam  :-Đ
Lady küldött nekem egy könyvet.Nekem bevállt.

és pontosan miről szól?

2009. Október 23. - 16:43:50
Válasz #23611
Nem elérhető

atleeta

hali, nem tud valaki valami jó modszert a dohányzásról való leszokásról?  ????... 

és pontosan miről szól?
Megpróbálom neked megkeresni, de ha nem sikerül, kérd Ladytől ;)
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 23. - 16:44:46
Válasz #23612
Nem elérhető

George

Sziasztok!

Szerintetek pénzhiányban Myofusion + edzés után darált zabpehely elmegy tömegnövelőnek?
Én így csinálom alapból :-} Igaz, nem is növök semmit :'(

2009. Október 23. - 16:53:42
Válasz #23613
Nem elérhető

balic

Sziasztok!

Szerintetek pénzhiányban Myofusion + edzés után darált zabpehely elmegy tömegnövelőnek?

Az edzésnaplódat olvasva remélem jól tettem, h levettem az iróniát a válaszodba.   :)Valszeg ez a kombó mellett döntök és csak biztosra akarok menni plusz, ha úgy alakul a pénztárcám jön mellé egy glutamin is.

2009. Október 23. - 16:56:34
Válasz #23614
Nem elérhető

George

Sziasztok!

Az edzésnaplódat olvasva remélem jól tettem, h levettem az iróniát a válaszodba.   :)Valszeg ez a kombó mellett döntök és csak biztosra akarok menni plusz, ha úgy alakul a pénztárcám jön mellé egy glutamin is.
Szerintem teljesen jól döntesz ha így csinálod, de kb egy óra múlva egyél valami szilárdat is. Nekem határozottan jól esik edzés után a zabpelyhes fehérje, és 2 kanál Myofusiont keverek össze 100 g zabpehellyel, és külön kis rituálé ahogy elkortyolgatom a kanapén az előtérben. Plusz, így nem rohanok ki rögtön a hidegre, és nem fázok meg edzés után :D

2009. Október 23. - 16:56:47
Válasz #23615

Akezdetfia

Vendég

és pontosan miről szól?

ok, köszi  ;-oo-; de mondjuk szerintem a leghatásosabb az amit God mondott, hogy nem gyújtok rá  :D

2009. Október 23. - 17:43:27
Válasz #23616
Nem elérhető

atleeta

és pontosan miről szól?

ok, köszi  ;-oo-; de mondjuk szerintem a leghatásosabb az amit God mondott, hogy nem gyújtok rá  :D
Tessék: http://href.hu/x/aegp ha végig olvasod nemhiszem , hogy eszedbe jut dohányozni ;)
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 23. - 18:01:25
Válasz #23617
Nem elérhető

balic

Sziasztok!

Szerintem teljesen jól döntesz ha így csinálod, de kb egy óra múlva egyél valami szilárdat is. Nekem határozottan jól esik edzés után a zabpelyhes fehérje, és 2 kanál Myofusiont keverek össze 100 g zabpehellyel, és külön kis rituálé ahogy elkortyolgatom a kanapén az előtérben. Plusz, így nem rohanok ki rögtön a hidegre, és nem fázok meg edzés után :D
Kössz szépen, asszem megnyugtattál!  :)  A szilárd kaja edzés után hála az égnek mindig megy.

2009. Október 23. - 20:08:22
Válasz #23618
Nem elérhető

Kicsibors

RR kisasszony ürítsen!  ;D

2009. Október 23. - 20:10:03
Válasz #23619

Tündi-Bündi

Vendég
M1 Szabadság Szerelem...ez jó film?

2009. Október 23. - 20:37:48
Válasz #23620
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
M1 Szabadság Szerelem...ez jó film?

Magyar viszonylatba jó  ;)
450millába került  ;D

2009. Október 23. - 20:39:40
Válasz #23621
Nem elérhető

Boresz

Minden pénzed kajára és kiegre "szórd" el,aztán cigire már nem marad,így a sajátodról le is szoktál egy időre....az elmélet ott bukik meg hogy ha kunyerálsz a haveroktól.... ;D

Tündi:jó film,nekem tetszett,bár afféle sokadik randin néztem még meg anno,egy misét mindenképpen megér.
nem értek semmihez,csak azért vagyok itt mert jó a társaság

2009. Október 23. - 20:44:52
Válasz #23622

Akezdetfia

Vendég
most nézem a tévébe ezt a Rubint Rékát.. hát nem mondom formás kis menyecske  ;D csak most azt nem tudom eldönteni hogy a mellei azok eredetiek vagy szilikon?  ????...

2009. Október 23. - 20:45:23
Válasz #23623
Nem elérhető

fastor

most nézem a tévébe ezt a Rubint Rékát.. hát nem mondom formás kis menyecske  ;D csak most azt nem tudom eldönteni hogy a mellei azok eredetiek vagy szilikon?  ????...
!+"%
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 23. - 20:46:10
Válasz #23624
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

Mi van veled minden oké?  :D