2024. November 01. - 18:27:33
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003476 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

2009. Október 21. - 08:34:13
Válasz #23550

Tündi-Bündi

Vendég
szivi  ;) bár pofira nekem az Amsterdam bácsi jobban bejött :) de hát itt a test a lényeg tudom én...

2009. Október 21. - 09:56:09
Válasz #23551

Tündi-Bündi

Vendég
ez a bácsika se semmi 55 évesen...  Łł=
http://www.rtlklub.hu/csillagszuletik/videok/72739

2009. Október 21. - 10:07:22
Válasz #23552
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Este a fókuszban Rühl, Dennis és a többiek!! Nézzétek!  ;)

A neten megnéztem, de nem volt egy erős összeállítás. Magyar versenyzők már megint le voltak szarva  ;)

2009. Október 21. - 10:08:54
Válasz #23553
Nem elérhető

God Vazzeg

A neten megnéztem, de nem volt egy erős összeállítás. Magyarok már megint le voltak szarva  ;)

Ez a hírességeknek szólt, nem a magyaroknak  ?:-/ Ezért kellene nekünk a Gyurma, aki kint van, és tudósít az ilyen eseményekről magyar szemszögből is  /:-)

2009. Október 21. - 10:15:19
Válasz #23554
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

A neten megnéztem, de nem volt egy erős összeállítás. Magyarok már megint le voltak szarva  ;)

Ez a hírességeknek szólt, nem a magyaroknak  ?:-/ Ezért kellene nekünk a Gyurma, aki kint van, és tudósít az ilyen eseményekről magyar szemszögből is  /:-)

Ha még valaki emlékszik rá akkor 2007-ben voltunk utoljára http://www.youtube.com/watch?v=oGEKOUKwvKo  ;)

2009. Október 21. - 12:37:02
Válasz #23555
Nem elérhető

csaba.r

Nem akarom szétoffolni a másik topicot.
God ha nem fekszik hétfőn mellém egy töbszörös bajnok fekvenyomónő akkor a mai napig szarul csinálnám.
Mondhatni én is magamon kisérletezek, mert látom hogy Jhonnyék mennyire be vannak úszva a sok feladattal, és nincs pofám őket zaklatni a nagyon kezdő kérdéseimmel.
Amit tanultam az tőlletek tudom, és ha pl George nem mutatja meg Grizly topicját akkor most kurvára nem lennék sehol....
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 21. - 12:42:20
Válasz #23556
Nem elérhető

God Vazzeg

God ha nem fekszik hétfőn mellém egy töbszörös bajnok fekvenyomónő akkor a mai napig szarul csinálnám.
Mondhatni én is magamon kisérletezek, mert látom hogy Jhonnyék mennyire be vannak úszva a sok feladattal, és nincs pofám őket zaklatni a nagyon kezdő kérdéseimmel.
Amit tanultam az tőlletek tudom, és ha pl George nem mutatja meg Grizly topicját akkor most kurvára nem lennék sehol....

Nekem Gababoy nézte meg a nyomásomat és úgy szar ahogy van.. Elmutogatta, de valahogy nem megy úgy, még gyakorolni kell.. Látom a különbséget hogy hogy kellene, csak nagyon szokatlan  ::) Jó lenne ha itt is lenne valaki hozzáértő, de ez van, majd magamtól megoldom, mint eddig is mindent  /:-)

2009. Október 21. - 15:34:58
Válasz #23557
Nem elérhető

Gabe

Nekem Gababoy nézte meg a nyomásomat és úgy szar ahogy van.. Elmutogatta, de valahogy nem megy úgy, még gyakorolni kell.. Látom a különbséget hogy hogy kellene, csak nagyon szokatlan  ::) Jó lenne ha itt is lenne valaki hozzáértő, de ez van, majd magamtól megoldom, mint eddig is mindent  /:-)
Olyan kis ügyike vagy!  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 21. - 16:28:30
Válasz #23558

Tündi-Bündi

Vendég
"Diót szedtek alkalmi munkások feketén. A gazda felvilágosította őket. Ha ellenőrzés jön az APEH-tól vagy a rendőrségtől fekete munka miatt, mondják azt, hogy lopni jöttek, mert a vödrükben a dió 20000 ft alatt van és majd az önkormányzati szabálysértési bírságot kifizeti, de a fekete munkáért súlyosabb bünti jár."

Melyik országban büntetik a munkát jobban, mint a lopást? 

2009. Október 21. - 17:05:34
Válasz #23559
Nem elérhető

God Vazzeg

"Diót szedtek alkalmi munkások feketén. A gazda felvilágosította őket. Ha ellenőrzés jön az APEH-tól vagy a rendőrségtől fekete munka miatt, mondják azt, hogy lopni jöttek, mert a vödrükben a dió 20000 ft alatt van és majd az önkormányzati szabálysértési bírságot kifizeti, de a fekete munkáért súlyosabb bünti jár."

Melyik országban büntetik a munkát jobban, mint a lopást? 

˝=/

2009. Október 21. - 18:33:58
Válasz #23560
Nem elérhető

mack

Ha még valaki emlékszik rá akkor 2007-ben voltunk utoljára http://www.youtube.com/watch?v=oGEKOUKwvKo  ;)

qrvajó buli vót! csak rossz emlékeket ébreszt bennem....

2009. Október 21. - 20:08:09
Válasz #23561
Nem elérhető

Rencsi

Akiknek tele van a postájuk töröljenek! Köszi!  O0
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Október 21. - 20:25:11
Válasz #23562
Nem elérhető

Gabe

Sok neveletlen!  ;D
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 21. - 20:42:40
Válasz #23563
Nem elérhető

Rencsi

Sok neveletlen!  ;D
Az ám!  :D De még nem mindenki ürített...  ***))))  ;D
"Amit nem tudunk megtenni, ne akadályozzon bennünket abban, amit megtehetünk!" /John Wooden/

2009. Október 21. - 21:45:51
Válasz #23564
Nem elérhető

Cressler

Olyan kis ügyike vagy!  ;D
;D ;D
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!