2024. November 01. - 16:32:32
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003432 alkalommal)

0 Felhasználó és 42 vendég van a témában

2009. Október 20. - 12:33:17
Válasz #23520
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Itt válaszolok Szabi, ne a versenytopikot Off-oljuk.

Nem kaptam meg az üzid. 

2009. Október 20. - 12:45:53
Válasz #23521
Nem elérhető

atleeta

Régen én is pattanásos voltam.Roacuttannal kedztem de azt nem ajánlom senkinek :---- Próbáld ki, hogy szappannal bekened az arcod (nem Dove meg hasonló krémszappan) és ne mosd le.Elég szépen leszárítja a pattanásokat.No meg tartózkodj a chpistől, olajos magvaktól.Én múlthéten megettem egy kis mogyorós csokit és most tele vagyok ragyákkal :-Đ
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 20. - 13:19:49
Válasz #23522

Akezdetfia

Vendég
Lehet van vmi abban amit mondtál... itt is a só jótékony hatásáról írnak bár szappan formájában...és nem almalében  ;D  http://www.shp.hu/hpc/web.php?a=naturagyogynoveny&o=borunk_vedelmeben_McE

csak hülyeségből írtam  ****:))) nem ám iszol mert akkor lehet sűrven fogsz  :-/] menni  ;D

2009. Október 20. - 13:23:50
Válasz #23523

Akezdetfia

Vendég
Lehet van vmi abban amit mondtál... itt is a só jótékony hatásáról írnak bár szappan formájában...és nem almalében  ;D  http://www.shp.hu/hpc/web.php?a=naturagyogynoveny&o=borunk_vedelmeben_McE

csak hülyeségből írtam  ****:))) nem ám iszol mert akkor lehet sűrven fogsz  :-/] menni  ;D

remélem még nem mentél el sóért meg alamaléért  !+"%  ;D

2009. Október 20. - 13:37:35
Válasz #23524
Nem elérhető

fastor

ilyennel nem viccelünk ***))))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 20. - 13:40:14
Válasz #23525

Akezdetfia

Vendég

ilyennel nem viccelünk ***))))

rendben főnök  @:-)  :D

2009. Október 20. - 13:45:10
Válasz #23526

Tündi-Bündi

Vendég
Régen én is pattanásos voltam.Roacuttannal kedztem de azt nem ajánlom senkinek :---- Próbáld ki, hogy szappannal bekened az arcod (nem Dove meg hasonló krémszappan) és ne mosd le.Elég szépen leszárítja a pattanásokat.No meg tartózkodj a chpistől, olajos magvaktól.Én múlthéten megettem egy kis mogyorós csokit és most tele vagyok ragyákkal :-Đ

ok de csak vanish szappan van itthon az is jó?  ****:))) lehet még a szeplőimet is kifehéríti :) dupla siker... nem amugy ezt már hallottam h a szappan jó lehet... amugy csipszet sem eszek Lalinak hála :) mindent ami finom azt tiltja...  :(

2009. Október 20. - 13:49:49
Válasz #23527
Nem elérhető

fastor

ok de csak vanish szappan van itthon az is jó?  ****:))) lehet még a szeplőimet is kifehéríti :) dupla siker... nem amugy ezt már hallottam h a szappan jó lehet... amugy csipszet sem eszek Lalinak hála :) mindent ami finom azt tiltja...  :(
szappanról még nem hallottam ,de ha a nagyobb patikat (szemeseket) meg a vörösöket bekened éjszakára fehér fogkrémmel ( kolynos, de egyes újjabbak is jók) akkor az szépen kinyomja, és leszárítja öket, gyulladás nélkül!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 20. - 13:59:15
Válasz #23528

Akezdetfia

Vendég

L'oreál happiderm, Clean &Clear tonik, quick clear adventige, hatásos mind  ****:))))))

2009. Október 20. - 14:06:07
Válasz #23529
Nem elérhető

atleeta

vanish szappan nemhiszem hogy jó lenne ;DSzerintem minél kevésbé PH semleges annál jobb ;)
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 20. - 14:21:19
Válasz #23530

Tündi-Bündi

Vendég
A szép bőr titkai

A szép, üde és rózsás bőr rendszeres és gondos ápolást igényel, emellett ügyelnünk kell arra is, hogy mikor mit eszünk, mennyi és milyen folyadékot fogyasztunk, mozgunk-e eleget, és mennyi napfény éri bőrünket.

Táplálkozási szabályok

- Lehetőleg rendszeresen, és háromszor-négyszer étkezzünk mindennap. Az étkezések között kerüljük a nassolást.
- Törekedjünk a friss, nagyrészt zöldségekből és gyümölcsökből álló ételek fogyasztására. Kerüljük a túl zsíros, nehezen emészthető, erősen fűszeres ételeket - különösen este.
- Gyümölcsöt lehetőleg ne fogyasszunk közvetlenül étkezés után és késő este, mert ilyenkor erjedéses és rothadásos folyamatok áldozatává lesznek.
- Legalább 2-2,5 liter folyadékot fogyasszunk: gyógyteákat, nem szénsavas ásványvizeket, hígított, frissen préselt vagy biozöldség- és gyümölcsleveket. Kitűnő bőrvédő ital például a sárgarépa- és savanyúkáposztalé.
- Időnként egy-két maroknyi olajos mag - dió, mogyoró, mandula - jólesik, sőt a bennük található többszörösen telítetlen zsírsavak nemcsak a szervezetnek általában, de a bőrnek is jót tesznek.
- A csokoládék, a sütemények mindennapos és mértéktelen fogyasztása is ront minden bőrtünetet.
- Különösen este óvatosnak kell lenni a sajtfogyasztással is, a nehéz, zsíros sajtok helyett célszerű inkább a könnyű túrószerűeket választani.
- A feketekávét és az alkoholt - nem beszélve a cigarettáról! - feltétlenül kerüljék azok, akiknek a bőrük érzékeny, esetleg beteg is. A kávé helyett kitűnő frissítő lehet egy csésze ginzeng-, rozmaring-, zöldtea.
- A tejfogyasztás bőrbetegek számára - a tapasztalatok szerint - csak mértékkel ajánlott, sokkal jobbak helyette a savanyított tejtermékek, a joghurt és a kefir, ugyanis a bennük található tejsavbaktériumok és tejcukor segítik a vastagbél-baktériumok regenerálódását, javítják az emésztést, és ezzel szépítik a bőrt.

Gyulladáscsökkentő és hámregeneráló teakeverék

Külsőleges használatra 1:1 arányban keverjük össze a következő gyógynövényeket: cickafark, árnika, fűzfakéreg, kamilla, körömvirág, martilapu, útifű, vadgesztenyelevél. A teakeverékből egy evőkanálnyit 4-5 percig főzzünk, majd 15-20 percig hagyjuk állni. Miután leszűrtük, langyosan lemosásokhoz, borogatásokhoz, pakolásokhoz használjuk.

Emésztésrendezés, béltisztítás

A bőrünk tökéletesen tükrözi emésztőrendszerünk állapotát, már akkor kiütközik rajta minden probléma, amikor a laborleletek, az ultrahang és egyebek még semmit sem tudnak igazolni. Ezért a bőrbetegséggel küszködőknek különösen oda kell figyelniük a rendszeres székletürítésre, a helyes táplálkozásra.

Időszakonként 1-2 léböjtnapot is ajánlatos tartani. Ha a rostdús táplálkozás sem lenne elegendő, együnk meg reggelente 3-4, előző este beáztatott aszalt gyümölcsöt, igyunk hígított savanyúkáposzta- és aszaltszilva-levet, vagy fogyasszunk el minden főétkezés előtt 3-4 teáskanálnyi lenmagot egészben, sok folyadékkal. A méregtelenítő napokat egészítsük ki reggel éhgyomorra 2-3 dl vízzel elkevert keserűsóval, esetleg egy-két langyos, kamillateás beöntéssel is.

Ha valakinek beteg a bőre, 10-15 kolon-hidroterápiás (intenzív vastagbéltisztítás) kezelés sokat segíthet, előfordulhat, hogy makacs esetben a kúrát évente kétszer-háromszor meg kell ismételni.

(www.patikamagazin.hu)

2009. Október 20. - 14:39:28
Válasz #23531
Nem elérhető

God Vazzeg

A szép bőr titkai

A szép, üde és rózsás bőr rendszeres és gondos ápolást igényel, emellett ügyelnünk kell arra is, hogy mikor mit eszünk, mennyi és milyen folyadékot fogyasztunk, mozgunk-e eleget, és mennyi napfény éri bőrünket.

Táplálkozási szabályok

- Lehetőleg rendszeresen, és háromszor-négyszer étkezzünk mindennap. Az étkezések között kerüljük a nassolást.
- Törekedjünk a friss, nagyrészt zöldségekből és gyümölcsökből álló ételek fogyasztására. Kerüljük a túl zsíros, nehezen emészthető, erősen fűszeres ételeket - különösen este.
- Gyümölcsöt lehetőleg ne fogyasszunk közvetlenül étkezés után és késő este, mert ilyenkor erjedéses és rothadásos folyamatok áldozatává lesznek.
- Legalább 2-2,5 liter folyadékot fogyasszunk: gyógyteákat, nem szénsavas ásványvizeket, hígított, frissen préselt vagy biozöldség- és gyümölcsleveket. Kitűnő bőrvédő ital például a sárgarépa- és savanyúkáposztalé.
- Időnként egy-két maroknyi olajos mag - dió, mogyoró, mandula - jólesik, sőt a bennük található többszörösen telítetlen zsírsavak nemcsak a szervezetnek általában, de a bőrnek is jót tesznek.
- A csokoládék, a sütemények mindennapos és mértéktelen fogyasztása is ront minden bőrtünetet.
- Különösen este óvatosnak kell lenni a sajtfogyasztással is, a nehéz, zsíros sajtok helyett célszerű inkább a könnyű túrószerűeket választani.
- A feketekávét és az alkoholt - nem beszélve a cigarettáról! - feltétlenül kerüljék azok, akiknek a bőrük érzékeny, esetleg beteg is. A kávé helyett kitűnő frissítő lehet egy csésze ginzeng-, rozmaring-, zöldtea.
- A tejfogyasztás bőrbetegek számára - a tapasztalatok szerint - csak mértékkel ajánlott, sokkal jobbak helyette a savanyított tejtermékek, a joghurt és a kefir, ugyanis a bennük található tejsavbaktériumok és tejcukor segítik a vastagbél-baktériumok regenerálódását, javítják az emésztést, és ezzel szépítik a bőrt.

Gyulladáscsökkentő és hámregeneráló teakeverék

Külsőleges használatra 1:1 arányban keverjük össze a következő gyógynövényeket: cickafark, árnika, fűzfakéreg, kamilla, körömvirág, martilapu, útifű, vadgesztenyelevél. A teakeverékből egy evőkanálnyit 4-5 percig főzzünk, majd 15-20 percig hagyjuk állni. Miután leszűrtük, langyosan lemosásokhoz, borogatásokhoz, pakolásokhoz használjuk.

Emésztésrendezés, béltisztítás

A bőrünk tökéletesen tükrözi emésztőrendszerünk állapotát, már akkor kiütközik rajta minden probléma, amikor a laborleletek, az ultrahang és egyebek még semmit sem tudnak igazolni. Ezért a bőrbetegséggel küszködőknek különösen oda kell figyelniük a rendszeres székletürítésre, a helyes táplálkozásra.

Időszakonként 1-2 léböjtnapot is ajánlatos tartani. Ha a rostdús táplálkozás sem lenne elegendő, együnk meg reggelente 3-4, előző este beáztatott aszalt gyümölcsöt, igyunk hígított savanyúkáposzta- és aszaltszilva-levet, vagy fogyasszunk el minden főétkezés előtt 3-4 teáskanálnyi lenmagot egészben, sok folyadékkal. A méregtelenítő napokat egészítsük ki reggel éhgyomorra 2-3 dl vízzel elkevert keserűsóval, esetleg egy-két langyos, kamillateás beöntéssel is.

Ha valakinek beteg a bőre, 10-15 kolon-hidroterápiás (intenzív vastagbéltisztítás) kezelés sokat segíthet, előfordulhat, hogy makacs esetben a kúrát évente kétszer-háromszor meg kell ismételni.

(www.patikamagazin.hu)

Ez nagyon dilettáns cikk, amolyan kiskegyed szintű szarság. Nem biztos hogy ide pont be kellett volna rakni, szerintem itt ezekkel a dolgokkal mindenki tisztában van, sokkal mélyebb szinten, mint ez az írás. Persze tőlem elfér, ez itt a cset, csak úgy felmerült bennem.. Olyan érzésem van, mintha a Forma1 fórumra elmennék vezetési tanácsot adni  ::)

2009. Október 20. - 15:37:53
Válasz #23532

Tündi-Bündi

Vendég
Kedves God!

Már a névválasztás is sok mindent elárul egy emberről (ego)... amúgy meg ahogy te is mondtad ez egy chat sőt ez csak a chat nem a bodychat (oda be se merném tenni a lábam, mert ott a sok nagy és erős, okos emberke között én kis senki mit keresnék)... itt az ember arról ír amiről jólesik... itt egy jó kis eszmecsere folyt, tapasztalatok megosztásával és nem biztos, hogy mindenki olyan okos mint te, és lehet akad olyan, akit érdekel, akit meg nem az nem olvassa el... ez ilyen egyszerű, szerintem... de lehet odafent máshogy van... és onnan fentről könnyű lenézni szegény tudatlan földi halandókat...(pedig egyszer te is voltál zöldfülű, aki mit sem tudott az életről, egészséges táplálkozásról, gyúrásról, tele kérdéssel..csak ezt jól elfelejtetted) :) na de mindegy is... és már egyre közelebb vagyok a kezdetben feldobott témám megoldásához és talán majd az infókkal másoknak is segíthetek  ))=/.... és nekem csak ez számít... nem a kötekedők véleménye... Ámen!

http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/6/pattan.htm

Amúgy most tök happy vagyok, még te sem tudsz letörni bántó megjegyzéseddel, mert lesz MBT-m  ))=/ nekünk van a legdrágább főnökünk!!!HIHIIII  :-):-):: Éjjen Éjjen!!! Tudtam én, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem és jó helyen melózom...:)

2009. Október 20. - 15:44:09
Válasz #23533
Nem elérhető

George

Tündike! God minden, csak nem lenéző, lekezelő, legfeljebb neked van némi komplexusod, amin sokat segít, ha kibékülsz magaddal. Nem kell mindenkiben a kötekedést látni, de vannak olyan emberek, akiknek semmi sem jó, mindegy hogy mondod vagy írod. Mindig megsértődnek valamin. Amúgy üdvözlöm Lalikát, nem akarom megbántani, meg téged sem, ezért sem írtam csúnyákat.

2009. Október 20. - 15:53:52
Válasz #23534
Nem elérhető

Jordan

Tundi annyit errol a rendkivul erdekfeszito cikkrol, hogy a te kis pici aranyszerelmed Lalika kutatott a legtobbet taplalkozas ugyeben. Szamos topicot nyitot a modern taplalkozasrol. Ha mar lusta vagy itt olvasgatni, legalabb ot nem artana kerdezgetni.
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)