2024. November 01. - 16:31:03
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003425 alkalommal)

0 Felhasználó és 36 vendég van a témában

2009. Október 20. - 11:34:32
Válasz #23505

Akezdetfia

Vendég
Hm...ez nem fer, amióta egészségesebben kajálok tök patis vagyok..., amíg össze-vissza kajáltam nem voltam... :-\ Azt hittem csak a szépségért kell megszenvedni, úgy látszik az egészségért is, a szépséggel  ;D remélem ez csak ideiglenes állapot azért... ????...

Hali, igyál rostos almalevet, napi egy liter amihez kell két evőkanál só  ****:))))))

És hát váljék egészségedre!...  :----  ****:))) ***))))

nekem segített  :D

azért kíváncsi lennék, milyen rögös út vezetett a sós almaléig????bőr doki v a gyógyszerészed ajánlotta?:)

bör doki ajánlotta, de ez már a végső megoldás volt, mert semmi nem segített  ?:-/  de ez bevállt  ****:))))))

2009. Október 20. - 11:34:40
Válasz #23506
Nem elérhető

God Vazzeg

Hm...ez nem fer, amióta egészségesebben kajálok tök patis vagyok..., amíg össze-vissza kajáltam nem voltam... :-\ Azt hittem csak a szépségért kell megszenvedni, úgy látszik az egészségért is, a szépséggel  ;D remélem ez csak ideiglenes állapot azért... ????...

Szard le!  :-}  :D ;)

Szarpakolás arcra?  ????...  ****:)))

2009. Október 20. - 11:36:22
Válasz #23507

Akezdetfia

Vendég

Szard le!  :-}  :D ;)

Szarpakolás arcra?  ????...  ****:)))

az se egy utolsó megoldás  ****:))))))  ****:))) lócitrom  :-):-)::  o--O  ****:)))

2009. Október 20. - 11:37:02
Válasz #23508

Tündi-Bündi

Vendég
utálom ezeket a vichy és hasonló reklámokat...és a tökéletes bőrű csajszikat benne  :-/-  :-/- ezek lefekvés előtt jól fel tudnak hergelni aztán nemtok aludni... nekem ménem olyan  :'(

2009. Október 20. - 11:37:43
Válasz #23509
Nem elérhető

God Vazzeg

utálom ezeket a vichy és hasonló reklámokat...és a tökéletes bőrű csajszikat benne  :-/-  :-/- ezek lefekvés előtt jól fel tudnak hergelni aztán nemtok aludni... nekem ménem olyan  :'(

Mert nem veszel visi krémet, azért  ***))))  :D

2009. Október 20. - 11:39:45
Válasz #23510
Nem elérhető

AtomAnti

The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. Október 20. - 11:40:23
Válasz #23511
Nem elérhető

Kicsibors

Azok tudod hol tökéletes bőrűek...  :-}
Már eleve vakolat van rajtuk, aztán így egy ujjal odapöttyintenek egy kis krémet, hogy azé mégiscsak!  :-/--

2009. Október 20. - 11:40:45
Válasz #23512

Tündi-Bündi

Vendég

oh de igen..vettem én már mindent és semmi sem segít :( csak a Meki.... ott adnak jó kis papírzacsit...

2009. Október 20. - 11:41:09
Válasz #23513

Akezdetfia

Vendég

Lalikának mond meg hogy had igyál rostosat, napi 1lier egy hétég és olyan szép lesz a böröd mint a csajsziknak a tv-be  8-}  ****:))))))

2009. Október 20. - 11:44:12
Válasz #23514
Nem elérhető

csaba.r

oh de igen..vettem én már mindent és semmi sem segít :( csak a Meki.... ott adnak jó kis papírzacsit...

Nem körülményes arra lukat vágni?????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 20. - 11:48:27
Válasz #23515
Nem elérhető

God Vazzeg

Nem körülményes arra lukat vágni?????

Majd Lalika hasít rá, mi az neki kerékszerelés után??!  :-/-(-:  ;D

2009. Október 20. - 11:50:30
Válasz #23516
Nem elérhető

Pity

Atomanti!
Ez nagyon komoly kis cucc! :D Hány csillió dollár ? ****:)))

2009. Október 20. - 11:55:40
Válasz #23517

Tündi-Bündi

Vendég
Lali azt mondja nem is lát patit rajtam...szal rá nem hagyatkozom...:) férfi... max azt venné észre, ha duplájára nőne a cicim vagy eltűnne... :)  <3! amúgy imádom!!! Kezdetfia...úristen találj már ki vmi becézhető nevet léci...vagy majd én  :) szal "Kefi" :) , mit mondd a kozmetikusod?

2009. Október 20. - 12:00:40
Válasz #23518
Nem elérhető

AtomAnti

Atomanti!
Ez nagyon komoly kis cucc! :D Hány csillió dollár ? ****:)))

This machine cost a 6.700 USD . ;-) You can see this machine on ebay.
The pain you feel today will be the strenght you feel tomorrow.
Hard work beats talent when talent doesn't work hard.
"A világon semmiféle tehetség el nem vesz. Nem olyan bolond a természet, hogy hiába teremtsen erőket. Amit teremt, azért teremti, hogy hasznát vegye."
"A tehetség utat tör magának."

2009. Október 20. - 12:29:24
Válasz #23519

Tündi-Bündi

Vendég
Lehet van vmi abban amit mondtál... itt is a só jótékony hatásáról írnak bár szappan formájában...és nem almalében  ;D  http://www.shp.hu/hpc/web.php?a=naturagyogynoveny&o=borunk_vedelmeben_McE