0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Idézetet írta: Akezdetfia - 2009. Október 15. - 15:48:19Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 15. - 15:40:12Én csak egy pasit ismerek aki mindenhez ért, jól főz, könyvel, adóbevallást csinál, megjavít minden háztartási gépet, szomszéd gyerkőc játékait, csempéz, parkettázik, tapétázik, és még jó humorérzéke is van és megnevettet sajna nem Lalika, csak az apucim de remélem egyszer Lalika is ilyen ezermester lesz... A KEZDETFIA....EMO...
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 15. - 15:40:12Én csak egy pasit ismerek aki mindenhez ért, jól főz, könyvel, adóbevallást csinál, megjavít minden háztartási gépet, szomszéd gyerkőc játékait, csempéz, parkettázik, tapétázik, és még jó humorérzéke is van és megnevettet sajna nem Lalika, csak az apucim de remélem egyszer Lalika is ilyen ezermester lesz...
Én csak egy pasit ismerek aki mindenhez ért, jól főz, könyvel, adóbevallást csinál, megjavít minden háztartási gépet, szomszéd gyerkőc játékait, csempéz, parkettázik, tapétázik, és még jó humorérzéke is van és megnevettet sajna nem Lalika, csak az apucim de remélem egyszer Lalika is ilyen ezermester lesz...
10. áramszünet van ma este, kicsit kezdek pipa lenni má..
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 15. - 22:17:1710. áramszünet van ma este, kicsit kezdek pipa lenni má.. Itt meg havas eső esik, bár inkább eső
Miez a MUTED jelzés pistukának?
Nagyon ötletes:http://ingatlanmenedzser.hu/hirek/20091016_kenyelmes_es_tagas_otthon_kontenerekbol_n.aspx?s=rssSzerintetek?
1:0 oda,ez bukta...