2024. November 01. - 06:23:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003075 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

2009. Október 14. - 21:52:43
Válasz #23370
Nem elérhető

Gabe

Ne haragudjatok, hogy ilyen tudatlan vagyok, az énkurvaanyámat!  ˝=/
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 15. - 08:11:28
Válasz #23371

Tündi-Bündi

Vendég
Jelentem tegnap lecserélte a kereket 4 fokban szélben, esőben...felnivel együtt...a szomszéd autószerelő ellenőrizte hogy jól csinálta e és minden ok vele...ma már jöttem a 0áson és nem rángatott nem remegett a kormány...legutóbb raktak rá súlyt is meg mindent úgy látszik nem hagytam el őket...:) ügyes fiú az én kis drágám  Łł= <3! !!!mindenhez ért csak még nem mindent próbált!!! ))=/

2009. Október 15. - 09:05:32
Válasz #23372
Nem elérhető

FirstLady

Jelentem tegnap lecserélte a kereket 4 fokban szélben, esőben...felnivel együtt...a szomszéd autószerelő ellenőrizte hogy jól csinálta e és minden ok vele...ma már jöttem a 0áson és nem rángatott nem remegett a kormány...legutóbb raktak rá súlyt is meg mindent úgy látszik nem hagytam el őket...:) ügyes fiú az én kis drágám  Łł= <3! !!!mindenhez ért csak még nem mindent próbált!!! ))=/
Mint a Mekk mester... ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 15. - 09:23:50
Válasz #23373
Nem elérhető

fastor

Mint a Mekk mester... ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
****:))) ****:)))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 15. - 09:26:14
Válasz #23374

Tündi-Bündi

Vendég
De gonoszok vagytok!  :'(

2009. Október 15. - 09:41:10
Válasz #23375
Nem elérhető

lue

De gonoszok vagytok!  :'(
Ha komolyan veszel mindent abbol  csaka   baj  van...Fogd  fel  vidáman ;)

2009. Október 15. - 09:51:05
Válasz #23376
Nem elérhető

csaba.r

Én szívesen lennék Mekk Mester a legmenőbb dolog a világon.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 15. - 09:57:30
Válasz #23377
Nem elérhető

lue

Az építőiparban van belőlük elég...

2009. Október 15. - 10:33:39
Válasz #23378
Nem elérhető

God Vazzeg

Azaz  ***

http://www.youtube.com/watch?v=b7JDGo0jFa8

2009. Október 15. - 14:55:48
Válasz #23379
Nem elérhető

Kicsibors

Sztem a férfiak 90%-a Mekk mester...  :-}
...Általában azt hiszik, hogy mindig mindenhez értenek!  ***))) ****:))) ****:))) :-X :D

2009. Október 15. - 14:57:38
Válasz #23380
Nem elérhető

God Vazzeg

...Általában azt hiszik, hogy mindig mindenhez értenek!  ***))) ****:))) ****:))) :-X :D

Bezzeg a nők nem, mert a nők meg TUDJÁK  :D

2009. Október 15. - 15:38:46
Válasz #23381
Nem elérhető

Kicsibors

Bezzeg a nők nem, mert a nők meg TUDJÁK  :D

Így van!  :D

2009. Október 15. - 15:40:12
Válasz #23382

Tündi-Bündi

Vendég
Én csak egy pasit ismerek aki mindenhez ért, jól főz, könyvel, adóbevallást csinál, megjavít minden háztartási gépet, szomszéd gyerkőc játékait, csempéz, parkettázik, tapétázik, és még jó humorérzéke is van és megnevettet :) sajna nem Lalika, csak az apucim :) de remélem egyszer Lalika is ilyen ezermester lesz... <3!

2009. Október 15. - 15:48:19
Válasz #23383

Akezdetfia

Vendég
Én csak egy pasit ismerek aki mindenhez ért, jól főz, könyvel, adóbevallást csinál, megjavít minden háztartási gépet, szomszéd gyerkőc játékait, csempéz, parkettázik, tapétázik, és még jó humorérzéke is van és megnevettet :) sajna nem Lalika, csak az apucim :) de remélem egyszer Lalika is ilyen ezermester lesz... <3!

****:)))

2009. Október 15. - 19:51:55
Válasz #23384
Nem elérhető

lue

****:)))
A KEZDETFIA....EMO... ????...