2024. November 01. - 06:32:30
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003090 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

2009. Október 11. - 08:42:07
Válasz #23325
Nem elérhető

Kris

#:-)

Reggelt! Nem megy az alvás már.  :-\

Nem irigyellek! Én nyáron szenvedtem álmatlanságban. De most éjjel is vergődtem ,főleg ,hogy tudtam ,hogy kint van a konyhában a gonosz Madártej!!

Csak ma számolhatok le vele!!

2009. Október 11. - 09:45:12
Válasz #23326
Nem elérhető

H. Laci

Jó reggelt!  #:-)

Most nem leszek pár napig, gondoltam beírom.  :)

2009. Október 11. - 13:42:25
Válasz #23327
Nem elérhető

pókerarc

Hello!

Gyorsba valaki nem tudja megmondani,hogy a +44es hívószám milyen ország lehet?Véletlen kinyomtam,amikor csörgött.Vagy valami kamu dolog esetleg? ?:-/

2009. Október 11. - 13:43:28
Válasz #23328
Nem elérhető

Gabe

Hello!

Gyorsba valaki nem tudja megmondani,hogy a +44es hívószám milyen ország lehet?Véletlen kinyomtam,amikor csörgött.Vagy valami kamu dolog esetleg? ?:-/

Egyesült Királyság, nővéremet ezzel hívtam Londonban!
Egyszóval U.K.!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 11. - 13:55:26
Válasz #23329
Nem elérhető

pókerarc

Hello!

Egyszóval U.K.!
Köszönöm! :-){
Akkor lehet felhívom majd...

2009. Október 11. - 14:03:24
Válasz #23330
Nem elérhető

Gabe

Hello!

Egyszóval U.K.!
Köszönöm! :-){
Akkor lehet felhívom majd...
Nincsmit! Hajrá!  :-!
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Október 12. - 13:59:26
Válasz #23331

Tündi-Bündi

Vendég

2009. Október 12. - 14:23:05
Válasz #23332
Nem elérhető

csaba.r

megy vki innen?
http://www.pulzar.hu/partyajanlok/2009/10/24/paul-van-dyk-volume-world-tour-2009

Kemény edzés, illetve munka folyik  még Pól van Dájk se fér bele. (pedig csípom)
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 12. - 14:48:39
Válasz #23333

Tündi-Bündi

Vendég
Én is szeretem, de csak akkor megyek-ünk, ha médiás kollégák szereznek megint jegyet rá :) remélem a Syma most is barterezik velünk! Ennyi pénzért inkább diétás kajákat veszek, v pár kiló csirkemellet...meg vitamint... ;D válság van!

2009. Október 12. - 14:51:09
Válasz #23334
Nem elérhető

AtisFace

Én is szeretem, de csak akkor megyek-ünk, ha médiás kollégák szereznek megint jegyet rá :) remélem a Syma most is barterezik velünk! Ennyi pénzért inkább diétás kajákat veszek, v pár kiló csirkemellet...meg vitamint... ;D válság van!
Mi páran a baráti társaságból ott leszünk. @:-), és aki szemfüles volt az megúszta fele ennyiből. Első 500 jegyrendelőnek fél áron volt.
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Október 13. - 17:27:24
Válasz #23335
Nem elérhető

FirstLady

Válságos állapotban van Szabó Gyula   

Kórházba szállították vasárnap délután Szabó Gyulát. A Nemzet Színésze otthonában lett rosszul, s később kiderült, hogy agyhártyagyulladása van. Az életéért küzdő, 79 éves művészt az intenzív osztályon altatásban tartják, hogy megkíméljék a szörnyű betegséggel járó fájdalmaktól.

:-\
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 13. - 20:02:32
Válasz #23336
Nem elérhető

csaba.r

Voltam bátyámnál hogy vegyek csirkét azt addig baromkodtunk hogy ettem 1.5 lángost a csirkét meg ott felejtettem :-Đ
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 13. - 20:08:20
Válasz #23337
Nem elérhető

parrre

Kórházba szállították vasárnap délután Szabó Gyulát. A Nemzet Színésze otthonában lett rosszul, s később kiderült, hogy agyhártyagyulladása van. Az életéért küzdő, 79 éves művészt az intenzív osztályon altatásban tartják, hogy megkíméljék a szörnyű betegséggel járó fájdalmaktól.

Basszus. Annyira szereti őt az egész család, hogy a 3 éves fiam is folyton azt kéri hogy este a Szabó Gyula bácsi meséljen ( CD )
Jobbulást neki !  :-){

2009. Október 13. - 20:50:36
Válasz #23338
Nem elérhető

FirstLady

Basszus. Annyira szereti őt az egész család, hogy a 3 éves fiam is folyton azt kéri hogy este a Szabó Gyula bácsi meséljen ( CD )
Én is nagyon szerettem! És remélem, hogy az én gyerekem is szeretni fogja :)
Sajnos nagyon kicsi az esély, hogy felépül, de én is drukkolok neki. :(
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 13. - 20:51:46
Válasz #23339
Nem elérhető

God Vazzeg

Én is nagyon szerettem! És remélem, hogy az én gyerekem is szeretni fogja :)
Sajnos nagyon kicsi az esély, hogy felépül, de én is drukkolok neki. :(

Én is  :-){