2024. November 01. - 10:30:16
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003231 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2009. Október 06. - 23:19:57
Válasz #23250
Nem elérhető

Szandi

Érdekes probléma adódott:

Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget??  :D
amúgy az inget nem számokban mérik??? én csak azt látom az enyémeken, hogy 44-46

aki inget vesz,és komoly eladó, az nyakméretet mér  8-) 44-46 valszeg a nyakad mérete :)

Én tudom, árultam öltönyöket régebben, ingeket is. De ezekben nincs számozás, csak betű jelzés  ;)

végülis érthető,hogy egy plázában nem nyakméreteket mérnek :D
Mindenki XS és csókolom.:(
Az ember fizikai korlátja csak az, amit ő épít saját maga köré.

2009. Október 06. - 23:21:35
Válasz #23251
Nem elérhető

csaba.r

Ja az XS az jó rám is.....
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 06. - 23:37:26
Válasz #23252
Nem elérhető

csaba.r

GodVazzeg   :-)!
Master  /:-)
vastaGODok vastaGODok  :-O :-O
elérhető  8-)
Zotja  ;-oo-;  Csaba

Balu  ?:-/

bocsássatok meg, de ezt muszáj volt kipróbálnom nekem is  :-){ ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Na akkor most mérj egy lázat :)
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 07. - 02:13:29
Válasz #23253
Nem elérhető

Jordan

Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Október 07. - 07:20:47
Válasz #23254
Nem elérhető

FirstLady

Na akkor elmondom a tutit:
Goldenlandban kaptok magatokra inget, és már van "slim fit" - azaz slankított verzió sportolóknak is... meg mindenféle extraméretes, rövidített, hosszított, meg minden. ;)

(biztos, hogy találtok magatokra, mert testépítőversenyzőnek is vettem már ott inget  8-) )
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 07. - 08:18:18
Válasz #23255

Tündi-Bündi

Vendég
vettem gyúrós kesztyűt ))=/ most már nem lesz bőrkeményedésem Lali súlyzóitól  ****:)))

2009. Október 07. - 08:43:56
Válasz #23256
Nem elérhető

FirstLady

Goldenlandban kaptok magatokra inget, és már van "slim fit" - azaz slankított verzió sportolóknak is... meg mindenféle extraméretes, rövidített, hosszított, meg minden. ;)

(biztos, hogy találtok magatokra, mert testépítőversenyzőnek is vettem már ott inget  8-) )
akkor oda kell majd ellátogatnom nekem is. karnál már kedzenek problémák lenni  ::)
bár.. a szalagavatós öltönymöm sem lesz egyszerű szerintem  :D
Budapest, Griff áruház, extraméretek, és rád is igazítják ;)

FirstLady

2009. Október 07. - 08:52:30
Válasz #23257
Nem elérhető

FirstLady

akkor oda kell majd ellátogatnom nekem is. karnál már kedzenek problémák lenni  ::)
bár.. a szalagavatós öltönymöm sem lesz egyszerű szerintem  :D
Budapest, Griff áruház, extraméretek, és rád is igazítják ;)
az nagyon jó, csak még mindig kécskei vagyok  :'( :)de majd lesz valahogy, köszönöm a Zinformációt  /:-)

jaa, ma megyek dokihoz  :---- remélem, nem leszek betegebb, mint voltam
De hátha utazol erre, és akkor össze lehet kötni a kellemest a hasznossal  :)

Drukkolok, hogy jobban legyél :)

FirstLady

2009. Október 07. - 10:23:38
Válasz #23258
Nem elérhető

God Vazzeg

Ez hol van?  ::)

2009. Október 07. - 10:47:15
Válasz #23259

Tündi-Bündi

Vendég

http://www.google.hu/search?q=goldenland.hu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

általában minden nagyobb bevásárló központban van :)

2009. Október 07. - 10:57:31
Válasz #23260
Nem elérhető

God Vazzeg

http://www.google.hu/search?q=goldenland.hu&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

általában minden nagyobb bevásárló központban van :)

Ahham  /:-)

2009. Október 07. - 12:38:05
Válasz #23261
Nem elérhető

fastor

Pami, ha pesten jársz, elviszlek én oda!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 07. - 15:26:27
Válasz #23262
Nem elérhető

zotja

fastor üriccsé má  ***))))

2009. Október 07. - 17:03:04
Válasz #23263
Nem elérhető

FirstLady

Stop Shop-okban, Lehel úton a Joy-ban, Pólusban, több így nem jut eszembe :)

http://www.goldenlandfashion.hu/

FirstLady

2009. Október 07. - 17:03:27
Válasz #23264
Nem elérhető

FirstLady

dr. Firstlady  ?:-/ neee, pont most nem elérhető  :-[ :-[
Itt vagyok Pamiiiii!
Baj van?

FirstLady