0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Idézetet írta: fastor - 2009. Október 06. - 19:49:26Idézetet írta: twist - 2009. Október 06. - 18:27:46Lehet, hogy nem a 9. kerületi gettó színvonalú suliba kellett volna járnom és én is így gondolnám. De hát ezen már nem tudok változtatni, én mindig azok közé tartoztam akiknek az iskola a kötelező rossz volt, ráadásul 2 évig délután volt tanítás, aztán az érettségi évében bezárták a sulit és átraktak mindenkit máshova És ebből egyenesen következik hogy én 3 évig tanultam programozást a 4. évbe mivel új suli új szokások nem volt infó se, nem hogy programozás.Csókoltatom aki kitalálta az iskola-összevonásokat. Lehet, hogy ezért nem szeretem te twist, nem egy suliba jártunk? Szabóky Adolf nem hiszem, de létezik, hogy van több ennyire szar suli?
Idézetet írta: twist - 2009. Október 06. - 18:27:46Lehet, hogy nem a 9. kerületi gettó színvonalú suliba kellett volna járnom és én is így gondolnám. De hát ezen már nem tudok változtatni, én mindig azok közé tartoztam akiknek az iskola a kötelező rossz volt, ráadásul 2 évig délután volt tanítás, aztán az érettségi évében bezárták a sulit és átraktak mindenkit máshova És ebből egyenesen következik hogy én 3 évig tanultam programozást a 4. évbe mivel új suli új szokások nem volt infó se, nem hogy programozás.Csókoltatom aki kitalálta az iskola-összevonásokat. Lehet, hogy ezért nem szeretem te twist, nem egy suliba jártunk?
Lehet, hogy nem a 9. kerületi gettó színvonalú suliba kellett volna járnom és én is így gondolnám. De hát ezen már nem tudok változtatni, én mindig azok közé tartoztam akiknek az iskola a kötelező rossz volt, ráadásul 2 évig délután volt tanítás, aztán az érettségi évében bezárták a sulit és átraktak mindenkit máshova És ebből egyenesen következik hogy én 3 évig tanultam programozást a 4. évbe mivel új suli új szokások nem volt infó se, nem hogy programozás.Csókoltatom aki kitalálta az iskola-összevonásokat. Lehet, hogy ezért nem szeretem
Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget??
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le?
Idézetet írta: George - 2009. Október 06. - 22:21:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le? Akkor az ingeik nagyobb méretűek, mert rám a 3xl-es póló is nehezen jött fel belőle!
Idézetet írta: George - 2009. Október 06. - 22:21:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le? Gecco-t néztem, volt is ami tetszett, de esélytelen volt. Gyorsan vettem egy nyúlós anyagú pólót, meg egy hosszú ujjú ugyanolyat, mert megtetszett Ingem továbbra sincs
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:35:13Idézetet írta: George - 2009. Október 06. - 22:21:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le? Gecco-t néztem, volt is ami tetszett, de esélytelen volt. Gyorsan vettem egy nyúlós anyagú pólót, meg egy hosszú ujjú ugyanolyat, mert megtetszett Ingem továbbra sincs ezért jó a pamelának, mert ő tömegelés alatt is összemegy, nem növekszik, és egyébként is pici.. így tele van "mennnnnő" , feszülős ingekkel
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? amúgy az inget nem számokban mérik??? én csak azt látom az enyémeken, hogy 44-46
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 23:01:06Idézetet írta: pamela2 - 2009. Október 06. - 22:58:39Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:35:13Idézetet írta: George - 2009. Október 06. - 22:21:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le? Gecco-t néztem, volt is ami tetszett, de esélytelen volt. Gyorsan vettem egy nyúlós anyagú pólót, meg egy hosszú ujjú ugyanolyat, mert megtetszett Ingem továbbra sincs ezért jó a pamelának, mert ő tömegelés alatt is összemegy, nem növekszik, és egyébként is pici.. így tele van "mennnnnő" , feszülős ingekkel Mondanám hogy jó neked, de csak hazudnék Azon gondolkodtam, hogy veszek majd egyet, és felslicceltetem a kar részt, úgy beleférek, és minden ok. Szerintetek hülyén nézne ki? nem nem nézne ki hülyén
Idézetet írta: pamela2 - 2009. Október 06. - 22:58:39Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:35:13Idézetet írta: George - 2009. Október 06. - 22:21:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? Én spec. legutóbb a Lurdyban vettem a Saxoo-ban És volt a méretemben, kicsit sztreccses anyagú, szóval elég fasza Amúgy tény, hogy nem egyszerű...de ki nem szarja le? Gecco-t néztem, volt is ami tetszett, de esélytelen volt. Gyorsan vettem egy nyúlós anyagú pólót, meg egy hosszú ujjú ugyanolyat, mert megtetszett Ingem továbbra sincs ezért jó a pamelának, mert ő tömegelés alatt is összemegy, nem növekszik, és egyébként is pici.. így tele van "mennnnnő" , feszülős ingekkel Mondanám hogy jó neked, de csak hazudnék Azon gondolkodtam, hogy veszek majd egyet, és felslicceltetem a kar részt, úgy beleférek, és minden ok. Szerintetek hülyén nézne ki?
Idézetet írta: Cressler - 2009. Október 06. - 23:00:37Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? amúgy az inget nem számokban mérik??? én csak azt látom az enyémeken, hogy 44-46 aki inget vesz,és komoly eladó, az nyakméretet mér 44-46 valszeg a nyakad mérete
Idézetet írta: zotja - 2009. Október 06. - 23:06:09Idézetet írta: Cressler - 2009. Október 06. - 23:00:37Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 06. - 22:17:14Érdekes probléma adódott:Ki hol vesz olyan inget, ami rá is megy az emberre?? Tudom hogy nem vagyok egy konfekció méret, de hogy egyáltalán semmilyen ing ne jöjjön fel, az azért durva.. 2xl se.. Fakk, George! Hordol-e inget?? amúgy az inget nem számokban mérik??? én csak azt látom az enyémeken, hogy 44-46 aki inget vesz,és komoly eladó, az nyakméretet mér 44-46 valszeg a nyakad mérete Én tudom, árultam öltönyöket régebben, ingeket is. De ezekben nincs számozás, csak betű jelzés