2024. November 01. - 12:31:55
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003313 alkalommal)

0 Felhasználó és 28 vendég van a témában

2009. Október 06. - 17:33:08
Válasz #23220
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

látod a mai világba már nem az iskola számít  ::) de persze tisztességesen be kell járni mindig, én is mindig bent voltam  :D

ez így van  ;)

2009. Október 06. - 17:38:02
Válasz #23221
Nem elérhető

csaba.r

Én 13 év suliból összesen 1 hetet hiányoztam azt nézzétek meg mi lett belőlem.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 06. - 17:42:21
Válasz #23222
Nem elérhető

zotja

irónia?

2009. Október 06. - 17:42:47
Válasz #23223
Nem elérhető

twist

én a 4 év szakközépből jó ha 1 évet bent voltam, mégis van egy nem olyan szar érettségim. Biztos tetszettem a tanároknak  :-)(-:
nyomjad rózsi

2009. Október 06. - 18:00:09
Válasz #23224
Nem elérhető

FirstLady

Pam, nem tetszik nekem ez a te betegséged... tényleg menj el dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, nem valami szokványos, hogy valaki így legyen beteg... fogaiddal minden oké?
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 06. - 18:05:47
Válasz #23225
Nem elérhető

H. Laci

Én is megvagyok fázva, de már 2 hete. Igaz csak az orrom folyik meg köhögök,illetve állandóan fázok, de akkor is nagyon bosszantó. Hőemelkedés nincs szóval edzeni megyek ugyanúgy.  ;D   

2009. Október 06. - 18:14:08
Válasz #23226
Nem elérhető

FirstLady

Pam, nem tetszik nekem ez a te betegséged... tényleg menj el dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond, nem valami szokványos, hogy valaki így legyen beteg... fogaiddal minden oké?
most fogok harmadszor dokihoz menni az elmult 2 hét alatt  /:-)
fogaimmal? őő cukros ételektől fájni szokott, de nem lyukas
mert ez a láz tényleg olyan, mintha egy gyulladásgóc lenne a szervezetedben, pl. a fogadon, vagy a torkod, vagy mittom.

FirstLady

2009. Október 06. - 18:17:51
Válasz #23227
Nem elérhető

bandus

én a 4 év szakközépből jó ha 1 évet bent voltam, mégis van egy nem olyan szar érettségim. Biztos tetszettem a tanároknak  :-)(-:

én bejárok mindig, az órák 90%, és szerintem kifizetődik ;)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 06. - 18:27:46
Válasz #23228
Nem elérhető

twist

Lehet, hogy nem a 9. kerületi gettó színvonalú suliba kellett volna járnom és én is így gondolnám. De hát ezen már nem tudok változtatni, én mindig azok közé tartoztam akiknek az iskola a kötelező rossz volt, ráadásul 2 évig délután volt tanítás, aztán az érettségi évében bezárták a sulit és átraktak mindenkit máshova  :D És ebből egyenesen következik hogy én 3 évig tanultam programozást a 4. évbe mivel új suli új szokások nem volt infó se, nem hogy programozás.
Csókoltatom aki kitalálta az iskola-összevonásokat. Lehet, hogy ezért nem szeretem  ****:)))
nyomjad rózsi

2009. Október 06. - 18:53:59
Válasz #23229
Nem elérhető

H. Laci

Lehet, hogy nem a 9. kerületi gettó színvonalú suliba kellett volna járnom és én is így gondolnám. De hát ezen már nem tudok változtatni, én mindig azok közé tartoztam akiknek az iskola a kötelező rossz volt, ráadásul 2 évig délután volt tanítás, aztán az érettségi évében bezárták a sulit és átraktak mindenkit máshova  :D És ebből egyenesen következik hogy én 3 évig tanultam programozást a 4. évbe mivel új suli új szokások nem volt infó se, nem hogy programozás.
Csókoltatom aki kitalálta az iskola-összevonásokat. Lehet, hogy ezért nem szeretem  ****:)))
Milyen szakon voltál?

2009. Október 06. - 19:01:59
Válasz #23230
Nem elérhető

twist

Milyen szakon voltál?
Informatika és úgy volt hogy elsőtől tanultunk pascalt aztán 3. tol webprogramozás html/php stb és az volt a legjobb ha nem zárják be a sulit akkor +1 év és kaptam volna rendszergazda minősítést ami nem sokat ér de azért valami. És ugyan itt lehetett volna +2 évvel valami alap programozói képzést is szerezni. De mivel bezárt a suli, így lett egy szimpla érettségim  !+"%
nyomjad rózsi

2009. Október 06. - 19:16:05
Válasz #23231
Nem elérhető

FirstLady

mert ez a láz tényleg olyan, mintha egy gyulladásgóc lenne a szervezetedben, pl. a fogadon, vagy a torkod, vagy mittom.
és ilyenkor mit kell csinálnom?  ????... vagy majd a dokinéni kivizsgáltat, vagy mi ilyenkor a teendő?  ????...
igen, igen, meg kell mondani neki, hogy X hete lázas vagy, és ez így nem normális dolog. Meg valszeg nem hat számodra az a lázcsillapító sem, amit szedsz, azt is kellene cserélni másik hatóanyagúra. ill. ha nem talál semmit, egy vérképre én elmennék, mert azon is látszik, hogy valóban van-e gyulladás, és ha igen, akkor meg kell találni, de ahhoz beutaló kell, így az már egy következő lépés lehet. :)

FirstLady

2009. Október 06. - 19:49:26
Válasz #23232
Nem elérhető

fastor

te twist, nem egy suliba jártunk? ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Október 06. - 20:01:46
Válasz #23233
Nem elérhető

FirstLady

és ilyenkor mit kell csinálnom?  ????... vagy majd a dokinéni kivizsgáltat, vagy mi ilyenkor a teendő?  ????...
igen, igen, meg kell mondani neki, hogy X hete lázas vagy, és ez így nem normális dolog. Meg valszeg nem hat számodra az a lázcsillapító sem, amit szedsz, azt is kellene cserélni másik hatóanyagúra. ill. ha nem talál semmit, egy vérképre én elmennék, mert azon is látszik, hogy valóban van-e gyulladás, és ha igen, akkor meg kell találni, de ahhoz beutaló kell, így az már egy következő lépés lehet. :)
őő szerintem a doki tisztában lesz azzal, hogy hetek óta nem javulok  :D  de ilyenkor nem lehet valami erősebb antibiotikumot kérni?  ????... ????... vagy valami injekció?  ::) >:D ha gyulladás, akkor antibiotikum, nem?
de igen. Sőt már rég újat kellett volna adnia...

FirstLady

2009. Október 06. - 20:02:11
Válasz #23234
Nem elérhető

twist

te twist, nem egy suliba jártunk? ;D

Szabóky Adolf  8-} nem hiszem, de létezik, hogy van több ennyire szar suli? :D
nyomjad rózsi