2024. November 01. - 14:42:27
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003380 alkalommal)

0 Felhasználó és 32 vendég van a témában

2009. Október 06. - 07:40:42
Válasz #23205
Nem elérhető

FirstLady

Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett  :'( szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor :( remélem nem lesz nagy baja! <3!  :'(
hogyhogy majdnem az életével fizetett? mi történt? :-O
hát az a hülye motor...hazafele tőlem, már épp lassított, hogy megálljon és két kutya betalálta és az egyik jól megharapta :( aztán várt a dokinál egy csomó ideig majd közölték vele, hogy menjen el gyógyszertárba tetanuszért... :-\ elég érdekesen csinálják... ma meg kiderül, hogy voltak e oltásai a kutyának, ha nem akkor tűpárna lesz a kis szerelmem hátsójából és remélem nem kap veszettséget vagy valamit...:(
ugh... az komoly... :-\
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 06. - 11:45:21
Válasz #23206
Nem elérhető

Joel

Brian!Lécci üritsd ki a postafiokod! :-){
Train Hard!
Blood And Guts

2009. Október 06. - 16:08:44
Válasz #23207
Nem elérhető

Tóth Attila

Bealszok ezen a kurva órán minnyáá! :-\
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Október 06. - 16:11:34
Válasz #23208

Tündi-Bündi

Vendég
Ilyenkor órán?Milyen órán?
Én a meloban alszok be de már csak 20 perc :) és röpke másfél két óra bkvzás és a drágám karjaiban landolhatok....nem igaz, hogy ehhez a smarthoz itthon nem lehet kapni semmit majd talán péntekre kész lesz....:( addig marad a tömegszex a metrón...hurrá

2009. Október 06. - 16:26:10
Válasz #23209
Nem elérhető

Tóth Attila

Szám tech!Az előbb meg a proteinekről meg a szénhidrátokról tanultunk!az legalább érdekelt!Bár vágtam mindent! ::)
Ja amúgy szakács suli.

2009. Október 06. - 16:27:42
Válasz #23210

Tündi-Bündi

Vendég
Jé szakács leszel?Na akkor tessék megtanulni sok sok fini diétás sütit csinálni és elküldeni nekem a recepteket :) mert a normál sütik, kajcsik jól mennek na de az egészségesek nem annyira  ;D

2009. Október 06. - 16:31:27
Válasz #23211
Nem elérhető

Tóth Attila

Természetesen!Nem volt véletlen,hogy ide jöttem!Ha már enni  szeretek tudjam is elkészíteni frankón!Receptek lesznek.
 ;-oo-;

2009. Október 06. - 16:34:01
Válasz #23212

Tündi-Bündi

Vendég
előre is köszike, remélem van érzéked a főzéshez :) mert ha csak kóstolni szeretsz az nem bizti hogy hosszútávon jó lesz... ;D
na további szép napot én szedem a tappancsomat...ma még edzeni is kell és holnap fél 6kor kelés..ááá nem embernek való ez a vidéki élet  ;D (kapok Lalitól)

:-*

2009. Október 06. - 16:37:06
Válasz #23213
Nem elérhető

Tóth Attila

Van érzékem! ;)

2009. Október 06. - 16:46:42
Válasz #23214
Nem elérhető

Aco

Te amugy elégge érzékeny vagy a megfázásra meg ilyenekre nem?!Sokszor irtad hogy beteg vagy.. eszel most vlmi vitamin csomagot? :-oD

2009. Október 06. - 16:49:28
Válasz #23215
Nem elérhető

Tóth Attila

Vagy valami gyulladás is lehet! :-\

2009. Október 06. - 17:11:11
Válasz #23216
Nem elérhető

zotja

csak C vitamin megy most.. sajnos, több pénz nincs..
viszont tényleg érzékeny vagyok a megfázásra, és ha sikerül megfáznom, mindig elhúzódik több hétig  ????...
télen is szopás volt... de szerintem annyi lehet a gond, hogy a sulitól messze lakom, és biciklivel járok, és mire odaérek, leizzadok, meg mostmár jönnek a hidegek reggel, és leizzadni ilyenkor cink.. szerintem ez lehet a gond

öltözz jó rétegesen :) persze nem azt mondom h 4 kabátot vegyél fel. atléta,pólok,legfelülre egy kabát

2009. Október 06. - 17:20:54
Válasz #23217
Nem elérhető

twist

Vagy ne járj suliba és akkor nem fázol meg  ***)))) látod minden bajnak az iskola az oka  8-}
nyomjad rózsi

2009. Október 06. - 17:27:09
Válasz #23218
Nem elérhető

Tóth Attila

Ismerős amit mondasz!Télen arcom fázik,kezem szintén.Hátam meg be van izzadva. :-\

2009. Október 06. - 17:32:06
Válasz #23219
Nem elérhető

twist

Vagy ne járj suliba és akkor nem fázol meg  ***)))) látod minden bajnak az iskola az oka  8-}
és ha nem járok suliba, akkor tróger maradok  8-}  :D ;-oo-;
látod a mai világba már nem az iskola számít  ::) de persze tisztességesen be kell járni mindig, én is mindig bent voltam  :D
nyomjad rózsi