0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Ööö, Csaba figyi, csak vicceltem ám, a másikat is megkapod ajándékba de tényleeeeeg
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:12:24Ööö, Csaba figyi, csak vicceltem ám, a másikat is megkapod ajándékba de tényleeeeeg AHA..... most meg már Csaba vagyok késő bánkódni, ezt a képet nem fogom tudni feledni, és még aludni sem tudok majd.Kérdezem én te itt leszel velem reggelig hogy kiverd a fejemből????? Maradandó sérülést okoztál
Mondom tele vagytok Gondolom neked meg ott van ilyesmi férfi aki visz most aludni
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 05. - 22:22:52Mondom tele vagytok Gondolom neked meg ott van ilyesmi férfi aki visz most aludni nem nyilatkozhatom, szóval ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:24:23Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 05. - 22:22:52Mondom tele vagytok Gondolom neked meg ott van ilyesmi férfi aki visz most aludni nem nyilatkozhatom, szóval ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom Jó én tudom hogy ez igent jelent van egy csomó tévés ismerősöm..... nem szégyen az.
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 05. - 22:26:10Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:24:23Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 05. - 22:22:52Mondom tele vagytok Gondolom neked meg ott van ilyesmi férfi aki visz most aludni nem nyilatkozhatom, szóval ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom Jó én tudom hogy ez igent jelent van egy csomó tévés ismerősöm..... nem szégyen az. most hírzárlat van
Mindenkinek kellemes, jó éjszakát!
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:33:27Mindenkinek kellemes, jó éjszakát! Neked is, és a barátodnak is
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 05. - 22:34:37Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:33:27Mindenkinek kellemes, jó éjszakát! Neked is, és a barátodnak is Te tudsz valamit
Idézetet írta: csaba.r - 2009. Október 05. - 22:35:50Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Október 05. - 22:34:37Idézetet írta: FirstLady - 2009. Október 05. - 22:33:27Mindenkinek kellemes, jó éjszakát! Neked is, és a barátodnak is Te tudsz valamit Csak úgy csinálok
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Október 05. - 19:05:58Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor remélem nem lesz nagy baja! hogyhogy majdnem az életével fizetett? mi történt?
Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor remélem nem lesz nagy baja!