2024. November 01. - 14:35:48
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003368 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

2009. Október 05. - 22:12:24
Válasz #23190
Nem elérhető

FirstLady

Ööö, Csaba figyi, csak vicceltem ám, a másikat is megkapod ajándékba de tényleeeeeg ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Október 05. - 22:16:51
Válasz #23191
Nem elérhető

csaba.r

Ööö, Csaba figyi, csak vicceltem ám, a másikat is megkapod ajándékba de tényleeeeeg ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

AHA..... most meg már Csaba vagyok :'( :'( :'( késő bánkódni, ezt a képet nem fogom tudni feledni, és még aludni sem tudok majd.
Kérdezem én te itt leszel velem reggelig hogy kiverd a fejemből?????  ;D  Maradandó sérülést okoztál ****:)))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 22:20:39
Válasz #23192
Nem elérhető

FirstLady

AHA..... most meg már Csaba vagyok :'( :'( :'( késő bánkódni, ezt a képet nem fogom tudni feledni, és még aludni sem tudok majd.
Kérdezem én te itt leszel velem reggelig hogy kiverd a fejemből?????  ;D  Maradandó sérülést okoztál ****:)))
ajj-ajj, én álmos vagyok, de adok neked egy nénit, aki vigyáz majd rád, vagy segít kiverni a fejedből, attól függ, melyiket akarod ****:))) ****:))) ****:))) ;D

FirstLady

2009. Október 05. - 22:22:52
Válasz #23193
Nem elérhető

csaba.r

Mondom tele vagytok ****:))) ****:)))
Gondolom neked meg ott van ilyesmi férfi aki visz most aludni
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 22:24:23
Válasz #23194
Nem elérhető

FirstLady

;D
nem nyilatkozhatom, szóval ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Október 05. - 22:26:10
Válasz #23195
Nem elérhető

csaba.r

;D
nem nyilatkozhatom, szóval ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Jó én tudom hogy ez igent jelent van egy csomó tévés ismerősöm..... nem szégyen az.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 22:28:58
Válasz #23196
Nem elérhető

FirstLady

;D

Jó én tudom hogy ez igent jelent van egy csomó tévés ismerősöm..... nem szégyen az.
;D
most hírzárlat van 8-)

FirstLady

2009. Október 05. - 22:32:23
Válasz #23197
Nem elérhető

csaba.r

;D

;D
most hírzárlat van 8-)

OKok csak riporterkedni akartam egy kicsit dehát te nem vagy bőbeszédű alany :)  Elsunyogok én is bedobozolom holnapra a kajámat 0o0o0

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 22:33:27
Válasz #23198
Nem elérhető

FirstLady

Mindenkinek kellemes, jó éjszakát! {-)

FirstLady

2009. Október 05. - 22:34:37
Válasz #23199
Nem elérhető

God Vazzeg

Neked is, és a barátodnak is  {-)

2009. Október 05. - 22:35:50
Válasz #23200
Nem elérhető

csaba.r

Neked is, és a barátodnak is  {-)
****:)))

****:))) ****:)))  Te tudsz valamit :-){

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 22:40:57
Válasz #23201
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Október 05. - 22:43:58
Válasz #23202
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Október 06. - 00:57:10
Válasz #23203
Nem elérhető

Cressler

jók ezek a hétfői bulik  @-o
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Október 06. - 07:38:51
Válasz #23204

Tündi-Bündi

Vendég
Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett  :'( szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor :( remélem nem lesz nagy baja! <3!  :'(
hogyhogy majdnem az életével fizetett? mi történt? :-O
hát az a hülye motor...hazafele tőlem, már épp lassított, hogy megálljon és két kutya betalálta és az egyik jól megharapta :( aztán várt a dokinál egy csomó ideig majd közölték vele, hogy menjen el gyógyszertárba tetanuszért... :-\ elég érdekesen csinálják... ma meg kiderül, hogy voltak e oltásai a kutyának, ha nem akkor tűpárna lesz a kis szerelmem hátsójából és remélem nem kap veszettséget vagy valamit...:(