2024. November 01. - 16:28:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003412 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

2009. Október 05. - 09:08:25
Válasz #23130
Nem elérhető

csaba.r

azt mondják az okosok, hogy nem is az aksi hanem a töltést kell megmérni....ááá utálom, hogy nem értek a kocsikhoz és mindig lehúz a szenya szerelőm....most is vagy 25öt le akar gombolni rólam közben lehet nem is kell...szemét világot élünk... :'(

Sosem késő megtanulni ****:))))))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 09:35:24
Válasz #23131
Nem elérhető

atleeta

azt mondják az okosok, hogy nem is az aksi hanem a töltést kell megmérni....ááá utálom, hogy nem értek a kocsikhoz és mindig lehúz a szenya szerelőm....most is vagy 25öt le akar gombolni rólam közben lehet nem is kell...szemét világot élünk... :'(
Lalikádnak helyre kéne tenni a szerelőt... ;D
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Október 05. - 13:13:57
Válasz #23132
Nem elérhető

bandus

vegyél egy akksit és keress egy másik szerelőt ;)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 05. - 13:20:42
Válasz #23133
Nem elérhető

God Vazzeg

vegyél egy akksit és keress egy másik szerelőt ;)

Akksit berakni 5 perc, a töltést kimérni már nem egyszerű, én megnézném hogy nyugalmi állapotban mennyi áramot használ az autó, lehet valami lemeríti az akkut. Jó szerelő ezt kb 20 perc alatt megnézi, én is meg tudom, ha pesten járok, viszek műszert, ha gondolod  ;)

2009. Október 05. - 14:13:24
Válasz #23134

Tündi-Bündi

Vendég
Köszi arik vagytok!

Most jön be egy szabadnapos secus srác, aki szerelő hoz cuccot és Lalikával megnézik a generátort ő azt mondja így látatlanban, hogy az halt meg és egy felújítás olyan 20 25  :'( elegem van!!!

2009. Október 05. - 14:32:53
Válasz #23135
Nem elérhető

God Vazzeg

Köszi arik vagytok!

Most jön be egy szabadnapos secus srác, aki szerelő hoz cuccot és Lalikával megnézik a generátort ő azt mondja így látatlanban, hogy az halt meg és egy felújítás olyan 20 25  :'( elegem van!!!

Van egy töltésjelző a műszerfalon, mielőtt indítasz előtte pirosan jelez (pici akkumulátor kép rajta esetleg), mikor beindítod az autót, elalszik. Ha ez égve marad, akkor generátor, vagy tranzisztor híd  /:-)

2009. Október 05. - 14:36:28
Válasz #23136

Tündi-Bündi

Vendég
nem nem ez smart
:)
ebben minden máshogy van olyan dolgokat csinál amit nem is lehetne...
menet közben kigyullad minden...aztán ha megállsz vele többet nem indul :( makacs kölök egyszer épp a reptérre menet tréfált meg igy.. de jó szervezéssel a kocsit is elszállították és én sem késtem le a gépet :) hihi akkor azt mondta a szerelő, hogy vmi tartókar tört el és nem töltötte az aksit azért jelzett..de ezek után már megkérdőjelezem...na majd nemsoká remélem kiderül mi a baj..3ra jön a felmentő seregem..:)

2009. Október 05. - 14:41:34
Válasz #23137
Nem elérhető

God Vazzeg

nem nem ez smart
menet közben kigyullad minden...aztán ha megállsz vele többet nem indul :( makacs kölök egyszer épp a reptérre menet tréfált meg igy.. de jó szervezéssel a kocsit is elszállították és én sem késtem le a gépet :) hihi akkor azt mondta a szerelő, hogy vmi tartókar tört el és nem töltötte az aksit azért jelzett..de ezek után már megkérdőjelezem...na majd nemsoká remélem kiderül mi a baj..3ra jön a felmentő seregem..:)

A mostani autókban gusztustalan hogy egyből letiltanak  :-\

2009. Október 05. - 15:23:25
Válasz #23138
Nem elérhető

bandus

nem nem ez smart

Hugom pasijának a pözsója például olyan, hogy ha nem viszed a kötelező szervizre a megadott km-nél, akkor leszabályoz az elektronika, és meg sem moccan. Vitte is a szervízre, át is nézték, cseréltek amit kell, aztán pár nappal később persze, hogy nem indult. Elfelejtették ugyanis jelezni a kompjuter felé, hogy megvolt az esedékes szerviz :D
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 05. - 15:57:13
Válasz #23139
Nem elérhető

God Vazzeg

nem nem ez smart

Hugom pasijának a pözsója például olyan, hogy ha nem viszed a kötelező szervizre a megadott km-nél, akkor leszabályoz az elektronika, és meg sem moccan. Vitte is a szervízre, át is nézték, cseréltek amit kell, aztán pár nappal később persze, hogy nem indult. Elfelejtették ugyanis jelezni a kompjuter felé, hogy megvolt az esedékes szerviz :D

Pompás  ;D

2009. Október 05. - 17:25:54
Válasz #23140
Nem elérhető

hopika

Móóónika-most!
Full értelem a barnábbik...
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Október 05. - 18:36:17
Válasz #23141
Nem elérhető

lue

ti a helyemben 37,3-as hőemelkedéssel elkezdenétek már az edzést?  ????... ?:-/
**:))))*

2009. Október 05. - 18:50:46
Válasz #23142
Nem elérhető

csaba.r

ti a helyemben 37,3-as hőemelkedéssel elkezdenétek már az edzést?  ????... ?:-/
**:))))*
????... ????...
már tart vagy 3 hete, ma ment először 37 alá: mindkétszer alvás után, reggel 36,4, délután 36,9, javult a helyzet  :-\ :-\ de napközben mindig felmegy akkor is, és mostmár a farkam kivan komolyan.... edzeni akarok basszameg.. :-[ :-[

Neked kell érezni hogy menne e !!!!!!!!!!!!!!!
Nem állatkodni kell hanem csak egy lightos fitness-t tolni.
Ha szarul vagy akkor meg pihenni kell vagy abbahagyni. Addig nem fogod tudni, tudsz e falat rakni amíg meg nem próbálod. ****:))))))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 19:05:58
Válasz #23143

Tündi-Bündi

Vendég
Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett  :'( szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor :( remélem nem lesz nagy baja! <3!  :'(

2009. Október 05. - 19:18:36
Válasz #23144
Nem elérhető

FirstLady

Na megoldódott a rejtély kiderült, hogy a generátor tartóm volt eltörve..Feco és Lalika Mcgayveresen megoldották...kivágtak egy fát az utcában és alátámasztották valahogy aztán elhozták a melohelyemre és holnapra lesz remélhetőleg alakatrész és megszerkesztik nekem....Lalikám meg majdnem az életével fizetett  :'( szegény kicsi szerelmem én meg nem lehetek mellette ilyenkor :( remélem nem lesz nagy baja! <3!  :'(
hogyhogy majdnem az életével fizetett? mi történt? :-O
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady