2024. November 01. - 18:21:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003455 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

2009. Október 04. - 09:20:19
Válasz #23115

SexyB

Vendég
Jó reggelt!  :-}   :)
Milyen kv-t iszol???  --->   :-}  <----
 ;D

Nescafé Gold   :D
Gold :o Aranyban utazol??  ;D
Ilyenkor  még  ágyban kéne  lenni,vagy onnanirsz??

Aranyban ám, legjobb!  ****:))) ****:))) ****:)))
Ágyban ilyenkor???? Áááá, dehogy!! Már kipihentem magam. Nem jó túl sokat aludni, élni is kell!  ;D
Kutyakozmetikába  mikor viszed a  kutyusod??Varanybaagy  házilag megoldod??
Ja meg van bp-n 1 olyan hely ahol aranybanegész jó árak vannak,gondolkodok  barátnőm szülinapjára mit is vegyek.   ????...
Talán vegyél neki fülbevalót vagy medált! Hm?
Kozmiba 2 hete volt a kutyám, s 5-6 hetente kell vinni, mert nagyon gyorsan nő a szőre.  ;)
Igen erre  gondoltam már.Anyagilag hogy birod a kutyakozmetikát??
Gondolom az egyetlen társad --)
Jelenleg az egyetlen.  ;D  Erre vidéken nem kerül sokba, szerintem. Miért?
Hát csak itt pesten meg  vannak árak azert  kérdeztem.Mi hozott a bodybuilding.hu-ra???

Az Yvette és a verseny(persze már nem fogok indulni, de az hosszú történet). No, meg jó itt olvasgatni, ötleteket gyűjteni, hasznos infókhoz is jutok.  :)
Téged?

2009. Október 04. - 09:23:32
Válasz #23116
Nem elérhető

lue

Jó reggelt!  :-}   :)
Milyen kv-t iszol???  --->   :-}  <----
 ;D

Nescafé Gold   :D
Gold :o Aranyban utazol??  ;D
Ilyenkor  még  ágyban kéne  lenni,vagy onnanirsz??

Aranyban ám, legjobb!  ****:))) ****:))) ****:)))
Ágyban ilyenkor???? Áááá, dehogy!! Már kipihentem magam. Nem jó túl sokat aludni, élni is kell!  ;D
Kutyakozmetikába  mikor viszed a  kutyusod??Varanybaagy  házilag megoldod??
Ja meg van bp-n 1 olyan hely ahol aranybanegész jó árak vannak,gondolkodok  barátnőm szülinapjára mit is vegyek.   ????...
Talán vegyél neki fülbevalót vagy medált! Hm?
Kozmiba 2 hete volt a kutyám, s 5-6 hetente kell vinni, mert nagyon gyorsan nő a szőre.  ;)
Igen erre  gondoltam már.Anyagilag hogy birod a kutyakozmetikát??
Gondolom az egyetlen társad --)
Jelenleg az egyetlen.  ;D  Erre vidéken nem kerül sokba, szerintem. Miért?
Hát csak itt pesten meg  vannak árak azert  kérdeztem.Mi hozott a bodybuilding.hu-ra???

Az Yvette és a verseny(persze már nem fogok indulni, de az hosszú történet). No, meg jó itt olvasgatni, ötleteket gyűjteni, hasznos infókhoz is jutok.  :)
Téged?
Sex topic 8-}    :D
Beregisztráltam,aztán sokak bánatára maradtam ;D

2009. Október 04. - 23:06:56
Válasz #23117
Nem elérhető

God Vazzeg

Bocs Johnny ez az utolsó off!

God: En nagyon jól tudom ,hogy milyenek ezek a termékek. ebben vita nincs. Szerintem elég sok pénzt hagytam ott értük. Ami itt a probléma az megérne egy topicot csak az itt nem nagyon tettszene.
Szerintem pro kontra elég sok érv lenne úgy a termékekről ,beszerzésről ,piacról a kizárólagosságról,marketingről stb. Befejeztem nem érdekel.
Elnézést mégegyszer!

Nincs mit hasonlítgatni. Az itt kapható termékeket lehet egymáshoz hasonlítgatni, és kész. Van egyfajta liberalizmus itt, egy bizonyos szintig le is írhatod a véleményed, de reklámot senki nem fog egy olyan cégnek csinálni, amelyik konkurens ide. Ha másik oldalra mész ugyanezt fogod látni, és ennek ez az oka.. Ha nem érted meg, nem baj, csak fogadd el  ;)

2009. Október 04. - 23:18:04
Válasz #23118
Nem elérhető

God Vazzeg

Kis látnivaló:
http://www.youtube.com/watch?v=tK2QS-jjJuk&feature=related

@:-)
(A zene az fos szerintem  :D)

2009. Október 04. - 23:20:46
Válasz #23119
Nem elérhető

Kris

Én nem akarok hasonlitgatni már régóta csak BSN ,MHP termékeit használom. Ami nekem nem tettszik az az a szemléletmód ,hogy aki máshol vásárol annak nincs itt keresnivalója.

Akkor annak se lenne aki ezeket a termékeket használja csak nem innen vásárol.

Ugye érted!

Amúgy ebből a termékháborúból elég nagy vitát lehetne nyitni és ez már túlmutat a kiegészitőkön.

Már nem 2007 van!

Részemről ennyi

2009. Október 04. - 23:24:17
Válasz #23120
Nem elérhető

God Vazzeg

Én nem akarok hasonlitgatni már régóta csak BSN ,MHP termékeit használom. Ami nekem nem tettszik az az a szemléletmód ,hogy aki máshol vásárol annak nincs itt keresnivalója.

Akkor annak se lenne aki ezeket a termékeket használja csak nem innen vásárol.

Ugye érted!

Amúgy ebből a termékháborúból elég nagy vitát lehetne nyitni és ez már túlmutat a kiegészitőkön.

Már nem 2007 van!

Részemről ennyi

Ez nem így van. Ha valaki máshonnan (is) vásárol de itt nem csap neki reklámot, akkor abban semmi kivetnivaló nincs, hisz szabad emberek vagyunk. De más üzletét rontani a konkurens cég javára elég bunkó dolog, még ha nem is ezt akarod, de ez valósul meg ezáltal. Nincs itt vita, van aki felfogja ezt, és van aki nem  /:-)

2009. Október 04. - 23:31:16
Válasz #23121
Nem elérhető

God Vazzeg

Maffiózók, Retekklub, most!  ****:))))))

2009. Október 04. - 23:33:40
Válasz #23122
Nem elérhető

Kris

Maffiózók, Retekklub, most!  ****:))))))

Nézzük inkább azt.

2009. Október 04. - 23:41:07
Válasz #23123
Nem elérhető

zotja

Az igazi maffiózok a tv2őn :)  8-) KERESZTAPA

2009. Október 04. - 23:48:35
Válasz #23124
Nem elérhető

bandus

hali!

elsősorban a bp-n élő hölgyektől kérdezném, hogy tudnának-é ajánlani nekem egy jó kozmetikust (egy arctisztitás kellene már), illetve egy szabót (öltöny nadrágjából vágni).

köszii #:-)
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Október 05. - 01:08:59
Válasz #23125

B1ll4

Vendég
hali!

elsősorban a bp-n élő hölgyektől kérdezném, hogy tudnának-é ajánlani nekem egy jó kozmetikust (egy arctisztitás kellene már), illetve egy szabót (öltöny nadrágjából vágni).

köszii #:-)

Vince Taylor-t tudnám ajánlani ! :D

2009. Október 05. - 08:11:40
Válasz #23126
Nem elérhető

csaba.r

Szépjóreggelt eme verőfényes, napsütéses, hideg, reggelen. Ma végre újra edzés ;D ;D ;D
Kell egy kis off az agynak is.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 08:19:40
Válasz #23127

Tündi-Bündi

Vendég
  :'( :'( :'( valakinek nincs egy fölös smart aksija???  :'( :'( :'( utálok bkvzni!!!

2009. Október 05. - 08:26:39
Válasz #23128
Nem elérhető

csaba.r

:'( :'( :'( valakinek nincs egy fölös smart aksija???  :'( :'( :'( utálok bkvzni!!!

Pedig muszály lessz ****:))) ****:))) ****:)))
Itt a legtöbben be se férnek egy Smartba.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Október 05. - 08:43:00
Válasz #23129

Tündi-Bündi

Vendég
azt mondják az okosok, hogy nem is az aksi hanem a töltést kell megmérni....ááá utálom, hogy nem értek a kocsikhoz és mindig lehúz a szenya szerelőm....most is vagy 25öt le akar gombolni rólam közben lehet nem is kell...szemét világot élünk... :'(