2024. November 02. - 04:36:42
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003858 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

2009. Szeptember 30. - 16:05:31
Válasz #22965

Tündi-Bündi

Vendég
Három aranyérem a fekvenyomó vb-ről

Három aranyérmet szereztek a Miskolci VSC versenyzői a franciaországi St. Avoldban megrendezett fekvenyomó világbajnokságon. Mészáros Dávid (85,5 kg) 150 kg-mos teljesítménnyel lett első. Oláh Ákos (82,5 kg) a juniorok között nyert 210 kg-mos világcsúccsal. Mészáros László (125 kg) pedig 331 kg-mos világcsúccsal
győzött.

:-)!

331 kg azannnnya!!! Łł= majdnem 7x annyi mint én  :o

2009. Szeptember 30. - 18:22:39
Válasz #22966
Nem elérhető

lue

Lehet szavazni a  sex topicba
 :-<

2009. Szeptember 30. - 18:28:28
Válasz #22967
Nem elérhető

zotja

Három aranyérmet szereztek a Miskolci VSC versenyzői a franciaországi St. Avoldban megrendezett fekvenyomó világbajnokságon. Mészáros Dávid (85,5 kg) 150 kg-mos teljesítménnyel lett első. Oláh Ákos (82,5 kg) a juniorok között nyert 210 kg-mos világcsúccsal. Mészáros László (125 kg) pedig 331 kg-mos világcsúccsal
győzött.

jajj de kövér vagy  ****:)))

2009. Szeptember 30. - 18:54:04
Válasz #22968
Nem elérhető

Cressler

Jó étvágyat!! /7%
te fogod megenni akkor neked jó étvágyat
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 30. - 20:40:07
Válasz #22969
Nem elérhető

Lalika85

győzött.

nem az
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2009. Szeptember 30. - 20:41:02
Válasz #22970
Nem elérhető

lue

2009. Szeptember 30. - 20:52:10
Válasz #22971
Nem elérhető

H. Laci

Egy e-mail a citromail címemre: 
"Helo!
Olvastam egy oldalon, hogy te kondizol és, hogy tudsz segíteni. Tehát, szeretnék én is, minél előbb nagy izmoakt. Tudom, hogy ez sok idő. De, ha lehet minél hamarabb. Tehát, hogy nyár közepére szeretnék látható izmokat. Már 1 hónapja edzek. De nem tudom, hogy miként lehetne minél gyorsabbab. Hallotam olyanról, aki 5 kg plussz izmot felszedt 1 hónap alatt. Nem igazán szeretnék szedni szteroidokat először vagy ilyesmit. Meg most nem is igazán van rá pénzem.Valami iylesmi izmot szeretnék. Tudom, iylen nem leszek nyárra. De iylesmi nagyságú izmokat szeretnék elérni. Ha valami edzéstervet letudnál írni, és valami képet is, hogy nagyjából mennyit izmosodok havonta vagy 2 tehát ilyesmiket:
http://3.bp.blogspot.com/_rDNyQdDXib8/SH6n8TDFPBI/AAAAAAAABvc/DUODzdsszJ8/s1600-h/Morph-2_0027_4220.jpg
Tudom, hogy egy kicsit nagy, de kiakarok majd tünni. Meg, hogy nem valódi ez a akép. Retusált. De akkor is valami ilyesmiket. És ez mennyi idő, meg hogy kockahasat szeretnék meg ilyesmit. "

Na ki lehet az?  ::)  ****:))) ****:)))

2009. Szeptember 30. - 20:55:46
Válasz #22972
Nem elérhető

csaba.r

Ki Fastor?? ;D ;D
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 30. - 20:56:31
Válasz #22973

Tündi-Bündi

Vendég

győzött.

nem az
mielőtt megismertem Lalit 46 voltam...2 hónapja fehérjén élek meg edzettem és már 49 vagyok....tömeget növelünk... ;D (de lehet nem is fehérje....):)

2009. Szeptember 30. - 21:00:38
Válasz #22974
Nem elérhető

H. Laci

Ki Fastor?? ;D ;D
Egy gyerek aki az összes testépítő fórumra be irkálja ezt a szöveget hónapok óta, meg a farkát is megakarja nagyobbítani, és az azzal kapcsolatos tanácsokat is e-mailben várja.
 ****:))) ****:)))

2009. Szeptember 30. - 21:04:21
Válasz #22975
Nem elérhető

csaba.r

Ki Fastor?? ;D ;D
Egy gyerek aki az összes testépítő fórumra be irkálja ezt a szöveget hónapok óta, meg a farkát is megakarja nagyobbítani, és az azzal kapcsolatos tanácsokat is e-mailben várja.
 ****:))) ****:)))

Vágom olvastam annak idején hát vannak ökrök de ez direkt csinálja mint Pistuka
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 30. - 23:59:58
Válasz #22976
Nem elérhető

csaba.r

De kusba van mindenki ébresztő még csak éjfél van gyerek még az idő

Arisztonümosz

2009. Október 01. - 00:02:15
Válasz #22977

B1ll4

Vendég
De kusba van mindenki ébresztő még csak éjfél van gyerek még az idő

Tanulok és nem vagyok észnél ! :D

Helyzet ?

2009. Október 01. - 00:16:55
Válasz #22978
Nem elérhető

csaba.r

Le sikerült ma adnom egy sikeres étlaptervet egy most épülő szálodának edzés az ma elég szarul ment (nem tudom mennyire volt látható) holnap még lehet ráhúzok a hátamra mit tanulsz????

Arisztonümosz

2009. Október 01. - 00:36:22
Válasz #22979

B1ll4

Vendég
Le sikerült ma adnom egy sikeres étlaptervet egy most épülő szálodának edzés az ma elég szarul ment (nem tudom mennyire volt látható) holnap még lehet ráhúzok a hátamra mit tanulsz????

Statika , Matematika