2024. November 02. - 06:31:45
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003898 alkalommal)

0 Felhasználó és 26 vendég van a témában

2009. Szeptember 28. - 20:34:41
Válasz #22920
Nem elérhető

lue

Puncimester (lue) indíthatnál a szex topikba valami témát, ha te is jónak látod, egy vitát arról, hogy vajon a nők vagy a férfiak fantáziája a perverzebb   ;D ;D ;D  kíváncsi lennék, hogy ki mit mond erről.. mindkét oldal részéről....  :violinplay3:
holnap többidőm lesz  remélem.Ok  pam ;)

2009. Szeptember 28. - 20:36:06
Válasz #22921
Nem elérhető

FirstLady

Hát jah, szerintem se beszólni akart fastor, nem olyan srác...
(Fastor, te pedig ne vedd fel, amit mondtak egyesek... tudod, csak az számít, akinek a véleményére adsz ;) )
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 28. - 20:36:36
Válasz #22922
Nem elérhető

fastor

Ide írok, mert nemfogom más topicját offolni
mi a faszért kell rögtön, a legrosszabbat kinézni?
nem irigy vagyok bazdmeg, csak nemfogok hazudni
leírtam,ogy mi az ami kurvajó szerintem, mi az ami nem
és abban is biztosak lehettek, hogy az egyik nagyhangú a versenyen aki üvölt bélának én lettem volna
de így inkább nem is megyek, nehogy valakit zavarjon,hogy nem az ágy mellöl sírok, hogy milyen szarul is végzem a dolgaim... mert aztán ténlyeg tudja az illetö

hmmm...az illető szégyelje  magát!   :-Đ
Fastor  neked  meg relax.   ;)
nem kell szégyelnie magát, csak megvédte egy barátját, cak azt nem értemhogy mért hiszik azthogy ártaniakartam
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 28. - 20:37:34
Válasz #22923
Nem elérhető

FirstLady

Ide írok, mert nemfogom más topicját offolni
mi a faszért kell rögtön, a legrosszabbat kinézni?
nem irigy vagyok bazdmeg, csak nemfogok hazudni
leírtam,ogy mi az ami kurvajó szerintem, mi az ami nem
és abban is biztosak lehettek, hogy az egyik nagyhangú a versenyen aki üvölt bélának én lettem volna
de így inkább nem is megyek, nehogy valakit zavarjon,hogy nem az ágy mellöl sírok, hogy milyen szarul is végzem a dolgaim... mert aztán ténlyeg tudja az illetö

hmmm...az illető szégyelje  magát!   :-Đ
Fastor  neked  meg relax.   ;)
nem kell szégyelnie magát, csak megvédte egy barátját, cak azt nem értemhogy mért hiszik azthogy ártaniakartam
Mert mindenki magából indul ki >:D ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2009. Szeptember 28. - 20:39:34
Válasz #22924
Nem elérhető

lue

ez nem a  sárga oldal
Mindeggy fastor,légy önmagad.

2009. Szeptember 28. - 20:41:39
Válasz #22925
Nem elérhető

God Vazzeg

Fastor!

Ha kritizálsz, akkor bírd te is a kritikát. Lehet hogy igaz amit mondasz, de lehet másnak nem fog tetszeni. Ezt fel kell vállalni a kritizálással együtt. Ha megsértődsz, akkor macska vagy, a következő brutalon megkapod a nyakonbaszást!  ;)

2009. Szeptember 28. - 20:42:20
Válasz #22926
Nem elérhető

FirstLady

ez nem a  sárga oldal
Mindeggy fastor,légy önmagad.

na, pont ezért nem szeretem a sértegetéseket én se, remélem, hogy nem lesz divat belőle...

FirstLady

2009. Szeptember 28. - 20:42:55
Válasz #22927
Nem elérhető

lue

Fastor!

Ha kritizálsz, akkor bírd te is a kritikát. Lehet hogy igaz amit mondasz, de lehet másnak nem fog tetszeni. Ezt fel kell vállalni a kritizálással együtt. Ha megsértődsz, akkor macska vagy, a következő brutalon megkapod a nyakonbaszást!  ;)
Jah,meg a  sex topicba  nem leszel beengedve  oszt lesel ;D ;D

2009. Szeptember 28. - 20:46:20
Válasz #22928
Nem elérhető

fastor

Fastor!

ha Béla basz le, azt megértem, de nem ö tette, és nagyon átment személyeskedésbe!
a kritikát értem, sosem állítottam, hogy hú meg ha vagyok, van amiben jóvagyok, van amiben nem, valszeg az utóbbi van nagyobb súlyban, csak azt nem értem,hgy mértnem lehet ezt úgy nézni,ahogy szántam, egy egészséges kritikának,úgyis ahogy te mondod
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 28. - 20:54:11
Válasz #22929
Nem elérhető

God Vazzeg

Akkor még egyszer: aki kritizál, az vegye tudomásul hogy lehet a véleménye nem fog tetszeni másnak. Ennyi a lényeg. Semmi személyes nincs benne  8)

Fastor: aki ismer téged tudja hogy nagyranőtt-jószándék vagy, no para.. Csak lazábban vedd a netet, mert belebolondulsz egy idő után  ;-oo-;

2009. Szeptember 29. - 00:10:50
Válasz #22930
Nem elérhető

Kicsibors

Nagyon nagy a csönd megint... eszek sovány túrót... Túrónak csúfolják, de...  :----

2009. Szeptember 29. - 00:16:13
Válasz #22931
Nem elérhető

Kicsibors

Nagyon nagy a csönd megint... eszek sovány túrót... Túrónak csúfolják, de...  :----

Egészségedre Kicsibors, jó éjt Kicsibors!  ****) {-)  ****:)))

2009. Szeptember 29. - 00:29:22
Válasz #22932
Nem elérhető

Jordan

Keson vettem eszre de:

Jo etvagyat! Egeszsegedre! Almodj szepeket Kicsibors!  ;D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 29. - 05:18:01
Válasz #22933

SexyB

Vendég

Keson vettem eszre de:

Jo etvagyat! Egeszsegedre! Almodj szepeket Kicsibors!  ;D

Good Morning!! :D

Remélem jót aludtál Kicsibors! :)

2009. Szeptember 29. - 11:29:50
Válasz #22934
Nem elérhető

csaba.r

Van e itt olyan egyén, akinek munkajogi kérdéseket tehetek fel?????
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz