0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 26. - 11:26:13Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 25. - 15:41:13Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 25. - 15:40:14A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek.... Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..Ez így van. Bujtor István pedig meghalt. R.I.P. meghalt? nemár nyugodjék békében Patrick Swaize -t bezzeg mindenki megtudta még aznap...Sajnos igen elhunyt Bujtor Nyugodjon Békében.
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 25. - 15:41:13Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 25. - 15:40:14A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek.... Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..Ez így van. Bujtor István pedig meghalt. R.I.P. meghalt? nemár nyugodjék békében
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 25. - 15:40:14A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek.... Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..Ez így van. Bujtor István pedig meghalt. R.I.P.
A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek.... Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..
A naptarra nezve ugy tunik minden robot 30 eves...
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 26. - 14:31:18A naptarra nezve ugy tunik minden robot 30 eves... És mindegyik okt. 2 született
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 26. - 14:47:14Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 26. - 14:31:18A naptarra nezve ugy tunik minden robot 30 eves... És mindegyik okt. 2 született mérlegek...
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 26. - 14:51:45Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 26. - 14:47:14Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 26. - 14:31:18A naptarra nezve ugy tunik minden robot 30 eves... És mindegyik okt. 2 született mérlegek... Így már érthető
Na mi a helyzet? Kihaltak a party-arcok?!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 26. - 21:54:20Na mi a helyzet? Kihaltak a party-arcok?! En meg csak most indulok (Dolgozni........ )
Első szombatom itthon-szó szerint-szerintem az utóbbi 5-6 hónapban... Ma alszok...
No jó, egyelőre lepihenek, aztán majd csak fölkelek... Mint tegnap...