2024. November 02. - 10:23:44
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4003967 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

2009. Szeptember 25. - 11:30:06
Válasz #22860
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek :)
Megtaláltad újra a könyvjelzők közt a bb.hu-t zenegyáros?  :D

Te dumálsz?  ;D

2009. Szeptember 25. - 11:34:52
Válasz #22861
Nem elérhető

Gabe

Sziasztok!

Te dumálsz?  ;D
Beszó'tá'?  :--: Én max, readonlyban nyomon, de itt vagyok!  8-}
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 25. - 11:35:38
Válasz #22862
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Mi van Gabe Te még ide is írsz?  ;D

2009. Szeptember 25. - 11:36:17
Válasz #22863
Nem elérhető

Gabe

Mi van Gabe Te még ide is írsz?  ;D
Nicsak ki beszél?  ****:)))
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 25. - 11:40:40
Válasz #22864
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor

2009. Szeptember 25. - 11:41:36
Válasz #22865
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Sziasztok!

Szét gyúrta magát azé nem vot  ;)

2009. Szeptember 25. - 12:40:11
Válasz #22866

Tündi-Bündi

Vendég
Az PÜ nem küldhető el a következőnek, mivel postafiókja megtelt: 'rr'!
Úgy látszik ez egy ilyen nap :)
Rachel, ha erre jársz törölj légyszi!:)

2009. Szeptember 25. - 14:56:10
Válasz #22867
Nem elérhető

rr

Sorry...jöhet :D

2009. Szeptember 25. - 15:40:14
Válasz #22868

Tündi-Bündi

Vendég
A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...
Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. :( mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek....  <3!

Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..

2009. Szeptember 25. - 15:41:13
Válasz #22869
Nem elérhető

God Vazzeg

A minap azon gondolkoztam mi lehet a régi sztár párossal Bud Spencerrel és Terence Hillel...hát ezt találtam...
Terence Hill vidéki háza régebben baráti látogatásoktól volt hangos. Tíz évvel ezelott azonban egy családi tragédia mindent megváltoztatott. Terence és felesége bezárkózott, azóta senkit nem engednek magukhoz, és ok maguk sem járnak el otthonról. De talán még rendbe jöhet az életük. :( mára már 70 éves... nem találtam róla képet...pedig azok a kék szemek....  <3!

Bud Spencer pedig 79 kár, hogy megöregedtek, ők felejthetetlenek és pótolhatatlanok szerintem..

Ez így van. Bujtor István pedig meghalt. R.I.P.  :-\

2009. Szeptember 25. - 20:44:12
Válasz #22870
Nem elérhető

lue

mikó mindig megjövök elhallgat a  nép 0o0o0
 ;D
Jó estét,Jó szurkolást(mr.o)

2009. Szeptember 26. - 08:23:26
Válasz #22871
Nem elérhető

lue

mikó mindig megjövök elhallgat a  nép 0o0o0
 ;D
Jó reggelt,Jó szurkolást(mr.o)

2009. Szeptember 26. - 10:53:04
Válasz #22872
Nem elérhető

skl

Sziasztok!
Megám :D

2009. Szeptember 26. - 11:26:13
Válasz #22873
Nem elérhető

fastor

meghalt? nemár :'(
nyugodjék békében :'(
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 26. - 11:48:52
Válasz #22874
Nem elérhető

skl

meghalt? nemár :'(
nyugodjék békében :'(
Patrick Swaize -t bezzeg mindenki megtudta még aznap...
Sajnos igen elhunyt Bujtor :(
Nyugodjon Békében.