2024. November 02. - 12:18:07
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4004113 alkalommal)

0 Felhasználó és 126 vendég van a témában

2009. Szeptember 25. - 08:08:08
Válasz #22845
Nem elérhető

fastor

Ilyenkor szokott bejönni egy nevető harmadik ;D Amúgy két hétvége után(főleg úgy, hogy van pasija) te már teljesen kész voltál tőle? Vagy csak simán beégtél mint állat ;D Lesz még ilyen ****:)))))) ****:)))
várjál ;D
a teljesen kész, az túlzás!, meg úgytudtam,hogy nincs pasija... meg elöttee dumáltunk már három hónapja... szóval balek voltam, de be nem égtem szerencsére ;D
Gabe: jah, így utólag énisokos vagyok ****:)))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 25. - 08:29:56
Válasz #22846
Nem elérhető

God Vazzeg

Ilyenkor szokott bejönni egy nevető harmadik ;D Amúgy két hétvége után(főleg úgy, hogy van pasija) te már teljesen kész voltál tőle? Vagy csak simán beégtél mint állat ;D Lesz még ilyen ****:)))))) ****:)))
várjál ;D
a teljesen kész, az túlzás!, meg úgytudtam,hogy nincs pasija... meg elöttee dumáltunk már három hónapja... szóval balek voltam, de be nem égtem szerencsére ;D

Balek vagy  !+"%

2009. Szeptember 25. - 08:44:25
Válasz #22847
Nem elérhető

fastor

várjál ;D

Balek vagy  !+"%
nah értem én elsöre is ***))))
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 25. - 09:21:27
Válasz #22848
Nem elérhető

George

Fastor! Balek vagy! Megszívatnak a csajok mindig! Reménytelen ;D

2009. Szeptember 25. - 09:21:41
Válasz #22849

Tündi-Bündi

Vendég
Az PÜ nem küldhető el a következőnek, mivel postafiókja megtelt: 'Rencsi'!

:) hát hogy kérjek igy tanácsot a fórum kuktájától? ????... :)

2009. Szeptember 25. - 09:25:17
Válasz #22850
Nem elérhető

God Vazzeg

De legalább dugná meg őket, de nem!!  !+"%

2009. Szeptember 25. - 09:25:55
Válasz #22851
Nem elérhető

FirstLady

Az PÜ nem küldhető el a következőnek, mivel postafiókja megtelt: 'Rencsi'!

:) hát hogy kérjek igy tanácsot a fórum kuktájától? ????... :)
így nehezen, főleg, hgoy el lesz foglalva, amíg kitörli azt a párszáz privit, ami a 20-on felül van ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 25. - 09:27:46
Válasz #22852
Nem elérhető

fastor

ezt meg honnan veszed?
nah megyek oszt kir re
holnap re

2009. Szeptember 25. - 09:34:57
Válasz #22853
Nem elérhető

George

ezt meg honnan veszed?
nah megyek oszt kir re
holnap re

Onnan, hogy ha megdugtad volna, most nem siránkoznál itt, hanem röhögnél a markodba, hogy legalább megvolt ****:)))

2009. Szeptember 25. - 09:46:26
Válasz #22854
Nem elérhető

God Vazzeg

ezt meg honnan veszed?
nah megyek oszt kir re
holnap re

Onnan, hogy ha megdugtad volna, most nem siránkoznál itt, hanem röhögnél a markodba, hogy legalább megvolt ****:)))

Te már veszed a lapot  ****:))))))

2009. Szeptember 25. - 09:51:22
Válasz #22855
Nem elérhető

God Vazzeg

Tök jó, 3 napos falunapok következnek nálunk. Csak érdeklődésképpen: mennyire jogos, hogy 4 napig eltorlaszolják a ház nagykapuját, és félig a kiskaput is. Ezt meg lehet tenni? Lenne hely az út másik oldalára rakni a bódékat, de nem, a kapuba kell rakni. Jogilag hogy van ez?  :-Đ

Értsd: beépítik a kaput teljesen  ˝=/

2009. Szeptember 25. - 10:08:08
Válasz #22856
Nem elérhető

sasa

Ha megdugtad volna, akkor most tudnád, hogy miért van vagy miért nincs veled. ;D

2009. Szeptember 25. - 10:23:19
Válasz #22857
Nem elérhető

George

Tök jó, 3 napos falunapok következnek nálunk. Csak érdeklődésképpen: mennyire jogos, hogy 4 napig eltorlaszolják a ház nagykapuját, és félig a kiskaput is. Ezt meg lehet tenni? Lenne hely az út másik oldalára rakni a bódékat, de nem, a kapuba kell rakni. Jogilag hogy van ez?  :-Đ

Értsd: beépítik a kaput teljesen  ˝=/
Ha nem tudod leállítani a bulit, akkor csatlakozz te is ****:)))

2009. Szeptember 25. - 11:27:12
Válasz #22858
Nem elérhető

skl

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek :)

2009. Szeptember 25. - 11:28:42
Válasz #22859
Nem elérhető

Gabe

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek :)