0 Felhasználó és 162 vendég van a témában
Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 25. - 00:54:54 bazegaz elmúlt két hétvégét, egy lánnyal töltöttem ( kivéve ugye a mult vasárnapot) aki épp most szakított a barátjával, részben miattam.... ezzel eddig nincs gond... kezdödtek a gondok, hogy az anyjáéknak nem merte elmondai ,hogy szakítottakjó, nemgond, ráérek puncsolni az ösöknél...ma elmentem az elöadására, (énekel) amire már egy hónapja folyamatosan hív!úgy votl,hogy nemmegyek, le is mondtam, meglepetésre mégis ottvoltam (de furmányos vagyok )erre elmegy mellettem, nemnagyon akar megismerni odajött hozzám, dumálgattunk, semmi puszi, de mondom oké, hisz ott a volt pasija, meg a szülei. hülyén venné ki magát...AKKORA MARHA VAGYOK MINT IDE LACHÁZA elköszön, felmegy énekelni... szép volt, tényleg, megtapsolom, mint örült... lemegy a színpadról, pont látom, amint odafut a (elvileg) volt barátjához, és bö egy percig csókolgatják egymást...aha...nelegyek ideges... odamentem, a csávókához képest, még énis vastag voltam, megsimítottam a lány hátát, odaköszöntem, szépvolt, mentem... szaladtam úgy másfél kilómétert, nagyjából sikerült megnyugodnom....mért ilyenek a nök? Hmm...es eddig mi volt koztetek?Csak hogy kepben legyek.
bazegaz elmúlt két hétvégét, egy lánnyal töltöttem ( kivéve ugye a mult vasárnapot) aki épp most szakított a barátjával, részben miattam.... ezzel eddig nincs gond... kezdödtek a gondok, hogy az anyjáéknak nem merte elmondai ,hogy szakítottakjó, nemgond, ráérek puncsolni az ösöknél...ma elmentem az elöadására, (énekel) amire már egy hónapja folyamatosan hív!úgy votl,hogy nemmegyek, le is mondtam, meglepetésre mégis ottvoltam (de furmányos vagyok )erre elmegy mellettem, nemnagyon akar megismerni odajött hozzám, dumálgattunk, semmi puszi, de mondom oké, hisz ott a volt pasija, meg a szülei. hülyén venné ki magát...AKKORA MARHA VAGYOK MINT IDE LACHÁZA elköszön, felmegy énekelni... szép volt, tényleg, megtapsolom, mint örült... lemegy a színpadról, pont látom, amint odafut a (elvileg) volt barátjához, és bö egy percig csókolgatják egymást...aha...nelegyek ideges... odamentem, a csávókához képest, még énis vastag voltam, megsimítottam a lány hátát, odaköszöntem, szépvolt, mentem... szaladtam úgy másfél kilómétert, nagyjából sikerült megnyugodnom....mért ilyenek a nök?
Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... Menj el cserkesznek es legy resen!
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 25. - 01:03:45Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... Menj el cserkesznek es legy resen! kösz de ha már megcsalja a pasiját, legalább ne hívjon minket ugyanoda meg, vagy ez csak nekem nem tiszta?
Te lemontad nem????
Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 25. - 01:04:40Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 25. - 01:03:45Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... Menj el cserkesznek es legy resen! kösz de ha már megcsalja a pasiját, legalább ne hívjon minket ugyanoda meg, vagy ez csak nekem nem tiszta? Te sem vagy a pasija meg o sem. Hogy miert azt meg a csaj sem tudja. Es hogy miert nem tudja? Mert vagy nem erdekli...mert "meno"...vagy pedig egyszeruen tul buta szegeny.Sok csaj (es sok pasi is) csak fotoszintetizal...
Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 25. - 01:10:50Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 25. - 01:04:40Idézetet írta: Steve Namat - 2009. Szeptember 25. - 01:03:45Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... Menj el cserkesznek es legy resen! kösz de ha már megcsalja a pasiját, legalább ne hívjon minket ugyanoda meg, vagy ez csak nekem nem tiszta? Te sem vagy a pasija meg o sem. Hogy miert azt meg a csaj sem tudja. Es hogy miert nem tudja? Mert vagy nem erdekli...mert "meno"...vagy pedig egyszeruen tul buta szegeny.Sok csaj (es sok pasi is) csak fotoszintetizal...a növérétöl tudom,hogy másfél éve vannak együtt, ez benne a legnagyobb poén
igazad van, valszeg mindötöknek azvan... csak bassza a csöröm nembaj, túlteszem magam, csak sosem fogom megérteni a nöket...