2024. November 02. - 12:35:08
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4004175 alkalommal)

0 Felhasználó és 162 vendég van a témában

2009. Szeptember 25. - 00:58:04
Válasz #22830
Nem elérhető

Jordan

Fastikam, lessz meg ilyen  :-\  ;D
Ilyenek a nok  :D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 25. - 01:00:22
Válasz #22831
Nem elérhető

fastor

@-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o @-o :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
bazeg
az elmúlt két hétvégét, egy lánnyal töltöttem ( kivéve ugye a mult vasárnapot) aki épp most szakított a barátjával, részben miattam.... ezzel eddig nincs gond... kezdödtek a gondok, hogy az anyjáéknak nem merte elmondai ,hogy szakítottak
jó, nemgond, ráérek puncsolni az ösöknél...
ma elmentem az elöadására, (énekel) amire már egy hónapja folyamatosan hív!
úgy votl,hogy nemmegyek, le is mondtam, meglepetésre mégis ottvoltam (de furmányos vagyok :laugh:)
erre elmegy mellettem, nemnagyon akar megismerni :-}
odajött hozzám, dumálgattunk, semmi puszi, de mondom oké, hisz ott a volt pasija, meg a szülei. hülyén venné ki magát...
AKKORA MARHA VAGYOK MINT IDE LACHÁZA ***))))
elköszön, felmegy énekelni... szép volt, tényleg, megtapsolom, mint örült... lemegy a színpadról, pont látom, amint odafut a (elvileg) volt barátjához, és bö egy percig csókolgatják egymást...
aha...
nelegyek ideges...
 [:-o] [:-o] [:-o] [:-o] [:-o]
odamentem, a csávókához képest, még énis vastag voltam, megsimítottam a lány hátát, odaköszöntem, szépvolt, mentem...
szaladtam úgy másfél kilómétert, nagyjából sikerült megnyugodnom....
mért ilyenek a nök?
 ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/ ˝=/
Hmm...es eddig mi volt koztetek?

Csak hogy kepben legyek.
csók, tapi, egymás felhúzása, amúgy semmi... ed ez még így is minimum, egy igen erős megcsalás, és átbaszás ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 25. - 01:03:45
Válasz #22832
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member
Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... 

Menj el cserkesznek es legy resen!

;D ;D ;D
GYURMA FOREVER: http://www.youtube.com/watch?v=AtCbp1kx41M
www.facebook.com/HammerHungarian
"All that we are is the result of what we have thought."

2009. Szeptember 25. - 01:04:40
Válasz #22833
Nem elérhető

fastor

Nos, ez egy sima (kisebb) atbaszas...de amugy aki 2 hetvege utan komolyan vesz vkit es biz benne az tenyleg marha... 

;D ;D ;D
kösz !+"%
de ha már megcsalja a pasiját, legalább ne hívjon minket ugyanoda meg, vagy ez csak nekem nem tiszta? ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 25. - 01:10:17
Válasz #22834
Nem elérhető

csaba.r

Te lemontad nem???? én biztos nem tudtam vólna megálni hogy ne oltsam be mindenki előtt....
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 25. - 01:10:50
Válasz #22835
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

;D ;D ;D
kösz !+"%
de ha már megcsalja a pasiját, legalább ne hívjon minket ugyanoda meg, vagy ez csak nekem nem tiszta? ˝=/
Te sem vagy a pasija meg o sem. Hogy miert azt meg a csaj sem tudja. Es hogy miert nem tudja? Mert vagy nem erdekli...mert "meno"...vagy pedig egyszeruen tul buta szegeny.

Sok csaj (es sok pasi is) csak fotoszintetizal...

2009. Szeptember 25. - 01:11:23
Válasz #22836
Nem elérhető

Steve Namat

VIP Member

2009. Szeptember 25. - 01:11:48
Válasz #22837
Nem elérhető

fastor

;D ;D ;D
kösz !+"%
Te sem vagy a pasija meg o sem. Hogy miert azt meg a csaj sem tudja. Es hogy miert nem tudja? Mert vagy nem erdekli...mert "meno"...vagy pedig egyszeruen tul buta szegeny.

a növérétöl tudom,hogy másfél éve vannak együtt, ez benne a legnagyobb poén ****:))))))

2009. Szeptember 25. - 01:15:27
Válasz #22838
Nem elérhető

Jordan

Lehet hogy csak azert hivott el a csaj, hogy feltekennye tegye a masik faszit (nem fasztit  ;D ), es igy talan ujralobban kozottuk a regi dolog!
Ne nezzetek igy ram, a baratnom mondta  :D
Drugs Bunny Edző Válaszol
Szia Bunny! A Sárga kapszula olyan lett nekem, mint a Szent Grál, egy Szentírás, maga a Szent Biblia :)

2009. Szeptember 25. - 01:16:25
Válasz #22839
Nem elérhető

csaba.r

;D ;D ;D
kösz !+"%

a növérétöl tudom,hogy másfél éve vannak együtt, ez benne a legnagyobb poén ****:))))))

Nem akkarok szemét lenni de az lehetett hogy összevesztek azt a nőnek kellet egy kis változatosság, na az voltál te!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért kell állandóan szexelni nem ér akkora cslódás ha vége van.
Mondjuk én nem ezt teszem de azt mondják sokan hogy így kell.
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 25. - 01:17:33
Válasz #22840
Nem elérhető

fastor

igazad van, valszeg mindötöknek azvan... csak bassza a csöröm ****:)))
nembaj, túlteszem magam, csak sosem fogom megérteni a nöket...

2009. Szeptember 25. - 01:22:06
Válasz #22841
Nem elérhető

csaba.r

igazad van, valszeg mindötöknek azvan... csak bassza a csöröm ****:)))
nembaj, túlteszem magam, csak sosem fogom megérteni a nöket...

"A Férfiak állandóan uralkodni akarnak a világ felett a Nőknek elég ha a férfiak felett uralkodnak"

Mindenki vonja le a következtetéseket és tanulságot de ez így van.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 25. - 06:38:57
Válasz #22842
Nem elérhető

George

Ilyenkor szokott bejönni egy nevető harmadik ;D Amúgy két hétvége után(főleg úgy, hogy van pasija) te már teljesen kész voltál tőle? Vagy csak simán beégtél mint állat ;D Lesz még ilyen ****:)))))) ****:)))

2009. Szeptember 25. - 07:59:59
Válasz #22843
Nem elérhető

Gabe

Fastor!

Egyszerűen csak szét kellett volna cuccolnod az ánuszát az első tipi-tapi alkalmával és akkor nincs hiányérzeted!  ::) ;)
"Yeah buddy, light weight baby!"

2009. Szeptember 25. - 08:02:33
Válasz #22844

Tündi-Bündi

Vendég
Cica elütés mentes jó reggelt mindenkinek!!! :'( (Nem én voltam, én csak szemből végignéztem, aztán, ahogy vergődve próbált felállni, de már nem sikerült ...)  :'( RIP cica!