0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ne Daní hanem Dániel ha lehet vagy hogy most már itt vagyok: Dániöl! Ok.Csak mivel bexart a telóm az N95-ös azóta kaptam egy másikat így nincs meg a számod és senki száma sem! Úgy mint Hopikáé sincs, mivel híííínom köllött vóna őtet is!
Idézetet írta: danybuilding - 2009. Szeptember 22. - 11:47:42Ne Daní hanem Dániel ha lehet vagy hogy most már itt vagyok: Dániöl! Ok.Csak mivel bexart a telóm az N95-ös azóta kaptam egy másikat így nincs meg a számod és senki száma sem! Úgy mint Hopikáé sincs, mivel híííínom köllött vóna őtet is! Dániel!Kénytelen leszök bent hagyni neked a Tornateremben
tornatöröm
...ja, amúgy kisétálta magát, még kávézott is!Most nézelődik az erkélyen, néha vakkant!
Idézetet írta: SexyB - 2009. Szeptember 22. - 19:14:31...ja, amúgy kisétálta magát, még kávézott is!Most nézelődik az erkélyen, néha vakkant! Jól megy egyeseknek.
Igen Zsolti?
Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 22. - 19:26:59Igen Zsolti? Akko most járunk?
Idézetet írta: Sztereó - 2009. Szeptember 22. - 19:29:04Idézetet írta: Balu - 2009. Szeptember 22. - 19:26:59Igen Zsolti? Akko most járunk? Ja, bocs, a kérdőjel helyett felkiáltót akartam tenni.