0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Idézetet írta: FirstLady - 2009. Szeptember 18. - 16:18:38Idézetet írta: lue - 2009. Szeptember 18. - 16:18:13Háló mindenkinek!!!viszont Nem tom mivan,de ugyerzem van 1eseknek valami gondja velem...Jöhetne privátba,mert nem értem
Idézetet írta: lue - 2009. Szeptember 18. - 16:18:13Háló mindenkinek!!!viszont
Háló mindenkinek!!!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 18. - 16:14:55Én meg felsöpörtem és felmostam... fürdőszoba, wc, konyha, folyosó... Sok alomnyi szürke minőségi kiscica született, aranykoszorús tenyésztőktől ingyen elvihető! ...A család tenyészti őket és a fajtájuk: Porcica! biztos, hogy nem portigrisek? mer' azok embert is esznek
Én meg felsöpörtem és felmostam... fürdőszoba, wc, konyha, folyosó... Sok alomnyi szürke minőségi kiscica született, aranykoszorús tenyésztőktől ingyen elvihető! ...A család tenyészti őket és a fajtájuk: Porcica!
Sok a melom...Lehet fantáziálok Megyek a topicomba,mi folyik ott
Idézetet írta: lue - 2009. Szeptember 18. - 16:30:05Sok a melom...Lehet fantáziálok Megyek a topicomba,mi folyik ott Szia Lue
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 18. - 16:32:30Idézetet írta: lue - 2009. Szeptember 18. - 16:30:05Sok a melom...Lehet fantáziálok Megyek a topicomba,mi folyik ott Szia Lue Jovanna rohannom kell mindig na...Ez az élet,állandó rohanás.
Én meg felsöpörtem és felmostam... fürdőszoba, wc, konyha, folyosó...
egyes topicokat elnézve és a modik heti top 10-es törlési listáját ,lehet kellene egy ki a leggyengébb(elméjű) láncszemeset játszani
Idézetet írta: Cressler - 2009. Szeptember 18. - 19:15:03egyes topicokat elnézve és a modik heti top 10-es törlési listáját ,lehet kellene egy ki a leggyengébb(elméjű) láncszemeset játszani Ez nehéz dolog sajnos...nagyon átmenne személyeskedésbe.