2024. November 05. - 11:43:57
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006014 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

2009. Szeptember 18. - 11:03:11
Válasz #22545
Nem elérhető

God Vazzeg

ronda nagy a hasam és hátsóm...oda diétázom  :D

Ezt meg se hallottam...  :-}
Én meg egyelőre elég szarul haladok a diétával, még mindig undorító a hasam állaga...  :----

Nem olyan rossz az  ::)  ;D

2009. Szeptember 18. - 11:05:43
Válasz #22546
Nem elérhető

Kicsibors

Én meg egyelőre elég szarul haladok a diétával, még mindig undorító a hasam állaga...  :----

Persze, ha behúzom és ráfeszítek, akkor talán már egy erős 2-est megér...  ***))) :D

2009. Szeptember 18. - 11:08:41
Válasz #22547
Nem elérhető

FirstLady

Persze, ha behúzom és ráfeszítek, akkor talán már egy erős 2-est megér...  ***))) :D
te legalább rá tudsz feszíteni ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 11:10:41
Válasz #22548
Nem elérhető

Tóth Attila

Sziastok!Mondjátok már meg,hol találok itt egy bemutatkozós topikot vagy valami hasonlót!Thx Atis
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Szeptember 18. - 11:11:57
Válasz #22549
Nem elérhető

FirstLady

Sziastok!Mondjátok már meg,hol találok itt egy bemutatkozós topikot vagy valami hasonlót!Thx Atis
Szia,
nincs bemutatkozós topic külön, mindenki itt szokott bemutatkozni :)
Szóval jöhet ide nyugodtan :)

(De aranyos, tisztelettudó júzer vagy! ****:)))))) Łł= ****) )

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 11:14:29
Válasz #22550

Tündi-Bündi

Vendég
jaj mindjárt ebéd és még remeg a pocokom  :'( jól elkúrtam reggel...  ˝=/  ˝=/

2009. Szeptember 18. - 12:17:25
Válasz #22551

Tündi-Bündi

Vendég
Na túl vagyok az ebéden...most küzd a bentmaradásért..:) tök ari a szakácsunk, tegnap megszületett a kislánya és hozott egy csomó kölyök pezsit, h koccintsunk...kár, hogy Lalika nem engedi, hogy ilyen cukros lötyiket igyak :( pedig néha úgy megkívánom a kólát...de nem lehet csak pí vízet, nagy a szigor otthon..

2009. Szeptember 18. - 12:19:41
Válasz #22552
Nem elérhető

Kicsibors

Na túl vagyok az ebéden...most küzd a bentmaradásért..:) tök ari a szakácsunk, tegnap megszületett a kislánya és hozott egy csomó kölyök pezsit, h koccintsunk...kár, hogy Lalika nem engedi, hogy ilyen cukros lötyiket igyak :( pedig néha úgy megkívánom a kólát...de nem lehet csak pí vízet, nagy a szigor otthon..

Igyá néha egy light colát, attól még nem fogsz elhízni vagy meghóni...  :)

2009. Szeptember 18. - 12:20:41
Válasz #22553
Nem elérhető

Kicsibors

Ne feledd: csupán egy maradhat! ... bent..  ;D

2009. Szeptember 18. - 12:34:43
Válasz #22554

Tündi-Bündi

Vendég

De annak nincs is kóla íze  :---- utálok minden light italt... akkor inkább nem iszom... vagy sutyiban egy kupicával...de Lalinak el ne mondd  ****:))) voltunk Balcsin a haverjaival..és ott hozták a sok kólát én meg már kivoltam...és kinálgattak, és mondtam, h nem lehet Lali nem engedi..erre mondták, hogy majd fiegyelik ha jön és igyak nyugodtan  ;D meg hogy hoztak igazi kolbászt is, mert az egyik lány apukája hentes...és hogy egyek abból is....:) de nem szeretem...

2009. Szeptember 18. - 12:36:47
Válasz #22555
Nem elérhető

FirstLady

De annak nincs is kóla íze  :---- utálok minden light italt... akkor inkább nem iszom... vagy sutyiban egy kupicával...de Lalinak el ne mondd  ****:))) voltunk Balcsin a haverjaival..és ott hozták a sok kólát én meg már kivoltam...és kinálgattak, és mondtam, h nem lehet Lali nem engedi..erre mondták, hogy majd fiegyelik ha jön és igyak nyugodtan  ;D meg hogy hoztak igazi kolbászt is, mert az egyik lány apukája hentes...és hogy egyek abból is....:) de nem szeretem...
és ezt sem, mondták meg lalinak? ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem szép egy kapcsoltam még ilyen dolgokról is füllenteni ***))) de nem az én dolgom...)

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 12:37:05
Válasz #22556
Nem elérhető

Tóth Attila

Sziasztok!A nevem már tudjátok :D!Pár Hónapja olvasgatom már a fórumot de még most kezdtem el hozzászólni!Jó fejnek tűnik itt mindenki.Ezért is inkább először olvastam minthogy belepofáztam volna a dolgokba!
Magamról annyit,hogy jelenleg 24éves vagyok(3hét múlva 25 ha minden fasza ;D!19éves voltam mikor elkezdtem edzeni.Előtte is sportoltam 5év karate 1év judo.Meg a szokásos foci,kosárlabda.Mikor kezdtem 184cm magassághoz 61kg párosult tehát volt motiváció @-o!Borzasztó nehezen jött a tömeg!Az első két évben össz vissz 10 kila jött fel :'(!pedig mindent ettem amit kell!Akkoriban kiegek csak a kreatin és protein és némi szőlőcukor volt!Később már tudatosabban építettem fel mind a táplálkozást mind a kiegészítést!Jelenleg ugyanannyi magassághoz 96 kiló vagyok!Mivel magas vagyok
ez a súly még nem éppen az amit szeretnék!voltam már 100fölött de nem tetszett a forma.Jelenlegi célom a 110kiló tömegelés végén(amit most kezdtem)!Később egy pontosan kivitelezett diétával egy tűrhető fazonban szeretném megmérettetni magam!Szeritem a magaságomra való tekintettel az Athletik kategória ami járható sztem!Talán a klasszikus body!Jelenlegi méreteim:
Magasság:184cm
súly:96kg
kar:46cm
mell:fingomnincs de sztem nem is lehet pontosan megmérni
comb:68-69cm
vádli:45cm
derék:80cm
Érdekes,hogy vádlira nem nagyon edzettem(viccen kívül)mégis jött rendesen!
Mellékelek képet,hogy legyen min röhögni is!
szép napot mindenkinek!
üdv:Atis

http://kep.ivpicture.hu/98709.jpg
http://kep.ivpicture.hu/98714.jpg
Leendő mesterszakács úr!!!

"Az életben az ember úgy van,sodródik mint bacilus a húgyban!"

2009. Szeptember 18. - 12:38:18
Válasz #22557

Tündi-Bündi

Vendég
hát én nem tudok hazudni, szal én magam mondtam meg...azt mondta rossz vagyok... ;D aztán jött a bünti... ****:)))

2009. Szeptember 18. - 12:38:29
Válasz #22558
Nem elérhető

FirstLady

Szép bemutatkozás volt Attila! ****:))))))
Üdv a fórumon! #:-)

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 12:44:58
Válasz #22559
Nem elérhető

Kicsibors

Sziasztok!A nevem már tudjátok :D!Pár Hónapja olvasgatom már a fórumot de még most kezdtem el hozzászólni!Jó fejnek tűnik itt mindenki.Ezért is inkább először olvastam minthogy belepofáztam volna a dolgokba!
Magamról annyit,hogy jelenleg 24éves vagyok(3hét múlva 25 ha minden fasza ;D!19éves voltam mikor elkezdtem edzeni.Előtte is sportoltam 5év karate 1év judo.Meg a szokásos foci,kosárlabda.Mikor kezdtem 184cm magassághoz 61kg párosult tehát volt motiváció @-o!Borzasztó nehezen jött a tömeg!Az első két évben össz vissz 10 kila jött fel :'(!pedig mindent ettem amit kell!Akkoriban kiegek csak a kreatin és protein és némi szőlőcukor volt!Később már tudatosabban építettem fel mind a táplálkozást mind a kiegészítést!Jelenleg ugyanannyi magassághoz 96 kiló vagyok!Mivel magas vagyok
ez a súly még nem éppen az amit szeretnék!voltam már 100fölött de nem tetszett a forma.Jelenlegi célom a 110kiló tömegelés végén(amit most kezdtem)!Később egy pontosan kivitelezett diétával egy tűrhető fazonban szeretném megmérettetni magam!Szeritem a magaságomra való tekintettel az Athletik kategória ami járható sztem!Talán a klasszikus body!Jelenlegi méreteim:
Magasság:184cm
súly:96kg
kar:46cm
mell:fingomnincs de sztem nem is lehet pontosan megmérni
comb:68-69cm
vádli:45cm
derék:80cm
Érdekes,hogy vádlira nem nagyon edzettem(viccen kívül)mégis jött rendesen!
Mellékelek képet,hogy legyen min röhögni is!
szép napot mindenkinek!
üdv:Atis

http://kep.ivpicture.hu/98709.jpg
http://kep.ivpicture.hu/98714.jpg

Nem rossz, sok sikert! Hajráf-hajráf!  :-):-)::  :D