2024. November 05. - 11:30:14
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006000 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

2009. Szeptember 18. - 08:28:25
Válasz #22530
Nem elérhető

FirstLady

áááá antibiotikumok éhgyomorra.... !+"% én balga... viszont Lalika köhög meg lázasodik...  :-\ és ma meg holnap melozik... mondtam neki, ha fázik vagy vmi azonnal húzzon el ügyeletre...
antibiotikum? köhögés? lázasodás?
mondom, hogy h1n1 ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 08:30:12
Válasz #22531

Tündi-Bündi

Vendég
az antibiotikumot én kaptam, de felfázásra.. :) Lali még nem...

2009. Szeptember 18. - 08:32:37
Válasz #22532
Nem elérhető

FirstLady

az antibiotikumot én kaptam, de felfázásra.. :) Lali még nem...
ja értem, látod, nem szabad mindig mindenhol meztelenkedni, mert felfázik az ember  ;D
az én koromban már meg sem próbálom !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 08:37:18
Válasz #22533

Tündi-Bündi

Vendég
 ****:))) ****:))) Lady Lady úgy látom nagyon kellemes éjszakád volt, hogy ilyen kis virgonc és vidám vagy! ****:)))))) Bár én sem panaszkodom, csak ez reggeli Vuk nem kellett volna.. és akkor minden szép...amúgy  a hülye klíma tehet róla...2 duci csajszival melozom, akiknek állandóan melegük van..és nyomatják a klimát..nekem meg lefagy a vesém...:( nem baj nem soká visszavágok, jön a fűtés szezon :) jól megizzasztom őket...  ;D

2009. Szeptember 18. - 08:40:08
Válasz #22534
Nem elérhető

FirstLady

****:))) ****:))) Lady Lady úgy látom nagyon kellemes éjszakád volt, hogy ilyen kis virgonc és vidám vagy! ****:)))))) Bár én sem panaszkodom, csak ez reggeli Vuk nem kellett volna.. és akkor minden szép...amúgy  a hülye klíma tehet róla...2 duci csajszival melozom, akiknek állandóan melegük van..és nyomatják a klimát..nekem meg lefagy a vesém...:( nem baj nem soká visszavágok, jön a fűtés szezon :) jól megizzasztom őket...  ;D
vannak dolgok, amikről nem beszélek, így a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom ;D

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 08:49:02
Válasz #22535

Tündi-Bündi

Vendég
jól van nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, a hallgatás beleegyezés....:)
na benyomtam 4 abonettet sonkával sajttal és sok salival..remélem megnyugszik a pocim..aztán újra pórbálkozom a bogyókkal... :-X nem kéne pazarolni, jó drága volt...:)

2009. Szeptember 18. - 08:50:46
Válasz #22536
Nem elérhető

FirstLady

jól van nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, a hallgatás beleegyezés....:)
na benyomtam 4 abonettet sonkával sajttal és sok salival..remélem megnyugszik a pocim..aztán újra pórbálkozom a bogyókkal... :-X nem kéne pazarolni, jó drága volt...:)
főleg mert az antibiotikumból kúraszerűen annyit kell, és úgy bevenni, ahány darab van, és ahogy írják, különben teljesen felesleges volt... :)
Egyébként azért is hülyeség éhgyomorra szedni az antibiotikumot, mert teljesen kinyírja a bélflórát is, ha végig megy az emésztőrendszeren... :)

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 08:52:20
Válasz #22537

Tündi-Bündi

Vendég
hát ez nem ment végig csak a nyelőcsövemen kétszer is... asszem kinyirt minden bacit arra fel... mintha sósavat ittam volna olyan volt...:(

2009. Szeptember 18. - 09:36:07
Válasz #22538

Tündi-Bündi

Vendég
na megosztok vmi izgibb hirt is veletek, megvettem életem első turmixgépét :) nagyon pöpec üveg mérőke...fémes aljzat és csak 8000 volt...  ****:))) a mai reggelinket már azzal készítettük müzlis fehérjés szójaitalos turmix...plusz minden féle okosság amit csak Lali tud mi, és mire jó :) mikor kérdeztem, azt mondta, hogy hosszú a lényeg, hogy jót tesz...igyam  ;D

2009. Szeptember 18. - 09:37:00
Válasz #22539
Nem elérhető

FirstLady

na megosztok vmi izgibb hirt is veletek, megvettem életem első turmixgépét :) nagyon pöpec üveg mérőke...fémes aljzat és csak 8000 volt...  ****:))) a mai reggelinket már azzal készítettük müzlis fehérjés szójaitalos turmix...plusz minden féle okosság amit csak Lali tud mi, és mire jó :) mikor kérdeztem, azt mondta, hogy hosszú a lényeg, hogy jót tesz...igyam  ;D
valahol el kell kezdeni, hajrá! ****:))))))

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 09:51:29
Válasz #22540

Tündi-Bündi

Vendég
köszi köszi igyekszünk helyesen táplálkozni, sok segítséget kaptam Racheltől (rr) és igyekszem megfogadni..már egy hete nem ettem igazi kenyeret max extrudáltat...meg vettem sok magvas műzlit...mostmár turmixot is tudok csinálni  :-oD és talán egyszer én is olyan csini leszek, mint ti  :-[ addig is vadászom a turmixos recepteket...

2009. Szeptember 18. - 10:09:58
Válasz #22541
Nem elérhető

FirstLady

köszi köszi igyekszünk helyesen táplálkozni, sok segítséget kaptam Racheltől (rr) és igyekszem megfogadni..már egy hete nem ettem igazi kenyeret max extrudáltat...meg vettem sok magvas műzlit...mostmár turmixot is tudok csinálni  :-oD és talán egyszer én is olyan csini leszek, mint ti  :-[ addig is vadászom a turmixos recepteket...
hát olyan ne akarjál lenni, mint én ;D ;D ;D
...viszont azt nem értem, hogy te hová diétázol, dehát te tudod :)

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 10:23:11
Válasz #22542

Tündi-Bündi

Vendég
ronda nagy a hasam és hátsóm...oda diétázom  :D

ma is céges progi lesz..szalonna sütés a Szemlőhegyi barlangnál...na én hoztam császár szalonnát...és majd a husit rágcsálom le róla, meg viszem az abonettemet...ki is nevettek érte  a kollégák...:'(

2009. Szeptember 18. - 10:54:08
Válasz #22543
Nem elérhető

FirstLady

ma is céges progi lesz..szalonna sütés a Szemlőhegyi barlangnál...na én hoztam császár szalonnát...és majd a husit rágcsálom le róla, meg viszem az abonettemet...ki is nevettek érte  a kollégák...:'(
nem csodálom ;D

FirstLady

2009. Szeptember 18. - 11:00:55
Válasz #22544
Nem elérhető

Kicsibors

Ezt meg se hallottam...  :-}
Én meg egyelőre elég szarul haladok a diétával, még mindig undorító a hasam állaga...  :----