2024. November 05. - 17:42:46
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006236 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

2009. Szeptember 14. - 19:55:08
Válasz #22425
Nem elérhető

tomasz

Úgy érzem könnyű lesz számotokra.Általános 2.ról van szó.Ez számomra égő,tudom,de má régen volt(meg akkor is hülye voltam hozzá).
Szóval a feladatok:
2,4,5,9,12,?,9,6,?,?,15  a hiányzó számok érdekelnének és a szabály(ugyanis meg kéne magyarázni)
7,8,6,4,3,8,?,?,5,13,4  
9,12,11,?,?,14,11,9,17,17,?

Remélem tudtok segíteni,mert mi tanácstalanok vagyunk egyenlőre.Semmi szabályszerűséget nem véltem felfedezni.
Köszönöm előre is a segítséget.
Nagy gond ha kap a kislány egy fekete pontot?  ****:))) ****:))) ****:)))
Nem,de ha lehet elkerülném.
Gondolom holnapra kéne. Ugye?   :-\
Na de ha kijavítják akkor írd be a megoldást, mert rohadt kíváncsi vagyok.   ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Elnézést mindenkitől,akiben összeomlott az önbizalma a matektudását illetően.Rosszul másoltam be a feladatot,mivel a tankönyvben nem írták,hogy honnan is kell közelíteni a problémát.Na de megjött anya és minden a helyére került.
Következő:
a 3 sort amit beírtam fentről lefelé kell nézni,pontosabban oszloponként kezelni.van 3szög sor,négyzet sor,meg kör sor.
A feladványban azzal indít,hogy meg kell állapítani a szabályokat úgymint 3szög sor=...stb.Viszont így már nem olyan nehéz.2+7=9,4+8=12....stb.ÁÁÁÁ tök könnyűűűű ;D ::)
"kisfiam,addig örülj míg gyerek vagy...."(apu,nyugodjék békében!)
....patkány vagyok,de nem féreg,az élet a legjobb méreg....

2009. Szeptember 14. - 19:58:05
Válasz #22426
Nem elérhető

fastor

Úgy érzem könnyű lesz számotokra.Általános 2.ról van szó.Ez számomra égő,tudom,de má régen volt(meg akkor is hülye voltam hozzá).
Szóval a feladatok:
2,4,5,9,12,?,9,6,?,?,15  a hiányzó számok érdekelnének és a szabály(ugyanis meg kéne magyarázni)
7,8,6,4,3,8,?,?,5,13,4  

Remélem tudtok segíteni,mert mi tanácstalanok vagyunk egyenlőre.Semmi szabályszerűséget nem véltem felfedezni.
Na de ha kijavítják akkor írd be a megoldást, mert rohadt kíváncsi vagyok.   ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
Elnézést mindenkitől,akiben összeomlott az önbizalma a matektudását illetően.Rosszul másoltam be a feladatot,mivel a tankönyvben nem írták,hogy honnan is kell közelíteni a problémát.Na de megjött anya és minden a helyére került.
Következő:
a 3 sort amit beírtam fentről lefelé kell nézni,pontosabban oszloponként kezelni.van 3szög sor,négyzet sor,meg kör sor.
A feladványban azzal indít,hogy meg kell állapítani a szabályokat úgymint 3szög sor=...stb.Viszont így már nem olyan nehéz.2+7=9,4+8=12....stb.ÁÁÁÁ tök könnyűűűű ;D ::)
most nagyon haragszom
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 14. - 20:03:23
Válasz #22427
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
PistukaHCG
"Boldogsaggal Tölt el Barataim hogy ilyen jo Manusok vagytok es veszitek a lapot
nem mint egyesek ugye Fastor

Amugy mennyiert is megy az efedrin
a kokain eleg koltseges es az Csak vastag szivaroknak van écaka  nem e?"

Áthozi ide ha nembaje-e. Csak me má megértödött itt-e a fejembe hogya miképpen köll a mindeféle,efféle kérdésedhöz közeláni. Mán kilestelek amutta másikba,nemitt. Smán egész belegajdútam az értememmel hogy miképpen kööl téged megfejcselek.De ha megkérded tűlem vagy nem,de zefedrin nemvaló a belénk,me testünklelkünk megszoki,a lélek meg megszöki. Sa kokajin? Tőccse csak azakinek azinge nem a gatyája.  ;) ****:))))))

2009. Szeptember 14. - 20:05:32
Válasz #22428
Nem elérhető

tomasz

Szóval a feladatok:
7,8,6,4,3,8,?,?,5,13,4  

Következő:
most nagyon haragszom

Bocsi mindenkitől!Ezt elkúrtam!Nem kicsit!Nagyon!
Én is szívtam vele eleinte.Oké nem vagyok egy matek tanár,de azért tudtam mindíg segíteni a kicsinek.Há mondom biztos má kezdek leépülni agyilag.Gondoltam beírom a fórumba,hátha akad pár matek tudós.
Letöltöttem egy microsoft math nevű progot.Naa mondom ,most megoldalak.Aztán az se talált semmi összefüggést.Persze,hogy is talált volna....
Azért köszönöm,hogy számíthattam a segítségetekre. ****:))))))

2009. Szeptember 14. - 20:06:46
Válasz #22429
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Tomasz ha tudnád hogy ráállítottam a 13 éves lányomat,és az 5-ös matekos is csődöt mondott.  !+"% ;D

2009. Szeptember 14. - 20:07:38
Válasz #22430
Nem elérhető

George

Tomasz ha tudnád hogy ráállítottam a 13 éves lányomat,és az 5-ös matekos is csődöt mondott.  !+"% ;D
5-ös genetika? ;D

2009. Szeptember 14. - 20:12:50
Válasz #22431
Nem elérhető

tomasz

Ha unatkoztok még van pár feladatom.  ***)))

2009. Szeptember 14. - 20:13:08
Válasz #22432
Nem elérhető

fastor

én meg kicsinek nagyon ketnem az ilyen feladatokat, mondom, nem butulhattam el ennyire ˝=/
de szerencsére nem ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 14. - 20:13:30
Válasz #22433
Nem elérhető

fastor

Ha unatkoztok még van pár feladatom.  ***)))
jöhet ;D
megoldjuk a lányod összes háziját, évekre előre ;D

2009. Szeptember 14. - 20:13:48
Válasz #22434
Nem elérhető

sasa

Az én fiamnak is az volt a szerencséje, hogy nem tudtam neki segíteni, így ötös volt matekból és versenyeket nyert. ;D

2009. Szeptember 14. - 20:14:54
Válasz #22435
Nem elérhető

FirstLady

2,4,5,9,12,(6),9,6,(12),(4),15
7,8,6,4,3,8,(2),(3),5,13,4  
9,12,11,(13),(15),14,11,9,17,17,(19)

Zárójelben a megoldások ;)

Az a taktika, hogy a 3 sor összetartozik, első sor + második sor = harmadik sor, pl. az első számoknál 2+7=9, másodiknál 4+8=12, és így tovább, kockás füzetben egyszerűbb  8-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 14. - 20:15:15
Válasz #22436
Nem elérhető

hummerdikk

Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám...:) előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém :) de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit....:) azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is :)
Inkabb nem tollak meg, mert a smart is draga auto meg a mi mind2 kocsink is  ;D
Amugy ha lalival 17. ker kornyeken jartok irjatok! Beugorhatnatok a Palatinusba vmikor edzeni  ****:))))))

Pamela: Le kell fogyni ha kicsi a kocsi  8-} ****:)))

Indulok suliba ?:-/ :-O, gyalog, mert kb 20m kolibol  @:-)

Hello elég gyakran járunk arra, mivel Lali ott lakik a Pesti út 0áshoz közeli részén..hol van az a Palatinus?bár Lali biztos tudja.. amúgy a smart jól bírja a strapát, egy időben havonta jártam Debrecenbe vele...lejtőn mentünk 140el is...igaz vissza kellett váltanom 5-be hogy menjen..aztán meg most kapott új szívet :) most jól megy na meg új turbót..
Vagom merre lakhat akkor!
Tarna utca, nezd meg a honlapon  ;)

2009. Szeptember 14. - 20:15:40
Válasz #22437
Nem elérhető

fastor

Az a taktika, hogy a 3 sor összetartozik, első sor + második sor = harmadik sor, pl. az első számoknál 2+7=9, másodiknál 4+8=12, és így tovább, kockás füzetben egyszerűbb  8-)

mostmár miistudjuk :-/-(-:

2009. Szeptember 14. - 20:16:46
Válasz #22438
Nem elérhető

FirstLady

miután megmondtam, úgy könnyű 8-)
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 14. - 20:17:23
Válasz #22439
Nem elérhető

fastor

miután megmondtam, úgy könnyű 8-)
teis utánna írtad be :laugh: