2024. November 06. - 01:16:25
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006474 alkalommal)

0 Felhasználó és 34 vendég van a témában

2009. Szeptember 14. - 14:07:03
Válasz #22395
Nem elérhető

Kicsibors

nem de én nő vagyok.... ****:))) ti egy kicsit máshogy fogjátok fel a dolgot... tisztelet a kivételnek...

Ha az ember kapcsolatban van, és szereti a partnerét, akkor ez pedig így működik.

MÓD: Ha az ember kapcsolatban van, és szereti a partnerét, akkor ennek pedig így kéne működnie.  :-}  ;D

Ez azért nem egyértelmű!  :)

2009. Szeptember 14. - 14:08:38
Válasz #22396
Nem elérhető

God Vazzeg

nem de én nő vagyok.... ****:))) ti egy kicsit máshogy fogjátok fel a dolgot... tisztelet a kivételnek...

Ha az ember kapcsolatban van, és szereti a partnerét, akkor ez pedig így működik.

MÓD: Ha az ember kapcsolatban van, és szereti a partnerét, akkor ennek pedig így kéne működnie.  :-}  ;D

Ez azért nem egyértelmű!  :)

Csak veled tennék kivételt  :-*  ;D

2009. Szeptember 14. - 14:09:53
Válasz #22397
Nem elérhető

lue

nem volt még hozzá hasonló fickóm és hát elég tanácstalan vagyok és talán hibát hibára halmozok...de majd megkérdezem Lui sexmájsztert hátha van vmi jó kis cikke, a hogyan tartsuk meg a kigyúrt önimádó pasinkat... ;D bár szerintem önbizalom hiányból adódik, hogy folyton más lányok visszaigazolását várja... de lehetne önbizalma, ha olyan gáz lenne nem lennék vele én sem...  ****:))) hihi
;D ;D ;D
Jónapot az ittlévőknek!!

2009. Szeptember 14. - 14:10:32
Válasz #22398
Nem elérhető

God Vazzeg

nem volt még hozzá hasonló fickóm és hát elég tanácstalan vagyok és talán hibát hibára halmozok...de majd megkérdezem Lui sexmájsztert hátha van vmi jó kis cikke, a hogyan tartsuk meg a kigyúrt önimádó pasinkat... ;D bár szerintem önbizalom hiányból adódik, hogy folyton más lányok visszaigazolását várja... de lehetne önbizalma, ha olyan gáz lenne nem lennék vele én sem...  ****:))) hihi
;D ;D ;D
Jónapot az ittlévőknek!!

:D

2009. Szeptember 14. - 14:18:48
Válasz #22399

Tündi-Bündi

Vendég
Hello májszter! Na hallgatunk szóljál hozzá a témához!!!Vagy dobj egy cikket a topicodba  ;)

2009. Szeptember 14. - 14:19:29
Válasz #22400
Nem elérhető

God Vazzeg

Hello májszter! Na hallgatunk szóljál hozzá a témához!!!Vagy dobj egy cikket a topicodba  ;)

Most írja  :D

2009. Szeptember 14. - 14:29:35
Válasz #22401
Nem elérhető

lue

kész ;D ;D

2009. Szeptember 14. - 14:30:57
Válasz #22402

Tündi-Bündi

Vendég

kész ;D ;D
Na elég a nevetésből, igyál egy redbullt és várjuk az érdemi nyilatkozatodat!!!! Łł=

2009. Szeptember 14. - 14:51:43
Válasz #22403
Nem elérhető

lue

kész ;D ;D
Na elég a nevetésből, igyál egy redbullt és várjuk az érdemi nyilatkozatodat!!!! Łł=
redbull az drága nekem.Mindgyá irok na...(namigazmánehogymeggyüttemeosztnemhagynake) ;D ;D

2009. Szeptember 14. - 15:09:55
Válasz #22404
Nem elérhető

tomasz

Hilfe!Van itt valaki aki jó matekból?Én bevallom nem naon vágom.Másodikos a lányom,de sajna nem tudok segíteni neki ????...
"kisfiam,addig örülj míg gyerek vagy...."(apu,nyugodjék békében!)
....patkány vagyok,de nem féreg,az élet a legjobb méreg....

2009. Szeptember 14. - 15:54:20
Válasz #22405
Nem elérhető

George

Ez nem testalkat, hanem ember függő. A nem kigyúrtak között is nagyon sokan nézelődnek másfelé. Ha valaki alapból ilyen, akkor annak a kigyúrt test csak rátesz még egy lapáttal ;)

2009. Szeptember 14. - 16:13:06
Válasz #22406
Nem elérhető

H. Laci

Hilfe!Van itt valaki aki jó matekból?Én bevallom nem naon vágom.Másodikos a lányom,de sajna nem tudok segíteni neki ????...
Mond.  >:D >:D

2009. Szeptember 14. - 16:14:53
Válasz #22407
Nem elérhető

Balu

Globális moderátor

Nem rég volt, mi?  ;D

2009. Szeptember 14. - 16:15:54
Válasz #22408
Nem elérhető

H. Laci

Nem rég volt, mi?  ;D
Volt?!
Lesz.  #:-)
Még csak 1. vagyok. 
 ****:))) ****:)))

2009. Szeptember 14. - 16:17:50
Válasz #22409
Nem elérhető

lue

Ez nem testalkat, hanem ember függő. A nem kigyúrtak között is nagyon sokan nézelődnek másfelé. Ha valaki alapból ilyen, akkor annak a kigyúrt test csak rátesz még egy lapáttal ;)
Ha viszont tulzásba viszi az önimádatát,megváltozik akörnyezete vele szemben.
Én azt mondom bármennyi pénzed van,Lehetsz hatalmas tömör izmokkal,ha  1  bunkó stilus párosul emellé,akkor elöbb utóbb rájössz,hogy  1 egyszerű szerény,srác többet tud adni. ***)))