2024. November 06. - 01:02:15
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006449 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. Szeptember 14. - 12:43:08
Válasz #22380

Tündi-Bündi

Vendég
Minden 14 év alatti gyerek és egy szülő számára díjmentes a belépés! (diákigazolvány felmutatása kötelező)

Hónom alá kapom a kis sógort és még fizetnem sem kell  ;D őt meg elküldöm csajozni amíg én ugrálgatok...

2009. Szeptember 14. - 12:46:04
Válasz #22381
Nem elérhető

God Vazzeg

Minden 14 év alatti gyerek és egy szülő számára díjmentes a belépés! (diákigazolvány felmutatása kötelező)

Hónom alá kapom a kis sógort és még fizetnem sem kell  ;D őt meg elküldöm csajozni amíg én ugrálgatok...

Ahogy gondolod. De a belépőért sokmindent ingyen kapsz bent, ebédet is, stb.. Szerintem még akkor is megéri egy egész napos programért  ****:))))))

2009. Szeptember 14. - 12:52:04
Válasz #22382

Tündi-Bündi

Vendég
ebéd...kitalálom csirkemell rízzsel  ****:)))  ****:))) az egyik pénzügyes kolléganőm rajta van a dolgon... Lalit nem hiszem, hogy nagyon mozgatná... mi lesz itt, ami pasiknak való??? Téged mi érdekel? Vagy csak a párodat kíséred?  :D

2009. Szeptember 14. - 12:56:28
Válasz #22383
Nem elérhető

God Vazzeg

ebéd...kitalálom csirkemell rízzsel  ****:)))  ****:))) az egyik pénzügyes kolléganőm rajta van a dolgon... Lalit nem hiszem, hogy nagyon mozgatná... mi lesz itt, ami pasiknak való??? Téged mi érdekel? Vagy csak a párodat kíséred?  :D

Ne viccelj! Itt minden lesz, ami pasikat érdekel  :-O Fekvenyomás, P&R, Brutal challenge, nagy emberek, szép csajok, erősport! Ha ez nem mozgatja druszám fantáziáját, akkor maradjon otthon és verje ki  >:D

Nem csak az asszonyt kísérem, inkább ő kísér engem, amúgy meg 2 versenyzőt is viszek  @:-)

2009. Szeptember 14. - 13:10:41
Válasz #22384

Tündi-Bündi

Vendég

Ne viccelj! Itt minden lesz, ami pasikat érdekel  :-O Fekvenyomás, P&R, Brutal challenge, nagy emberek, szép csajok, erősport! Ha ez nem mozgatja druszám fantáziáját, akkor maradjon otthon és verje ki  >:D

Nem csak az asszonyt kísérem, inkább ő kísér engem, amúgy meg 2 versenyzőt is viszek  @:-)

Na akkor Lalika marad otthon :D így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...  :-)o-:

2009. Szeptember 14. - 13:11:38
Válasz #22385
Nem elérhető

fastor

Na akkor Lalika marad otthon :D így is túl sokat nézelődik ... úgy se tudnám szemmel tartani, mert én mindent kipróbálnék...ő meg addig mindenkit...  :-)o-:
rakd be fekvenyomni, hagyd rajta a súlyt, és nyugton marad míg visszajössz ;D ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 14. - 13:12:44
Válasz #22386

Tündi-Bündi

Vendég

rakd be fekvenyomni, hagyd rajta a súlyt, és nyugton marad míg visszajössz ;D ;D ;D ;D
haha ez jó ötlet..ha nagyon jönni akar majd így teszek... ****:))))))

2009. Szeptember 14. - 13:13:06
Válasz #22387
Nem elérhető

God Vazzeg

Ha ilyen szinten van a kapcsolatotok akkor régen rossz. Én is megnézek minden csajt, mert ezért van a szemem, asszonnyal közösen szoktuk kritizálni őket, de csitt, ezt el ne mondd senkinek :D Egyben csajom, de barátom is, teccik érteni?  ;) Hagyj Lalikának egy kis szabadságot, hidd el, sokkal jobban "kifutja magát" és felszabaultabb lesz, mintha bezárod..

Az én csajom is megy majd spinningelni meg mindenhova, mehetsz vele  8)

2009. Szeptember 14. - 13:18:24
Válasz #22388

Tündi-Bündi

Vendég
én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő...:) nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal :D

2009. Szeptember 14. - 13:32:26
Válasz #22389
Nem elérhető

God Vazzeg

én adtam neki...visszaélt vele...ezek után már nem nagyon bízok... de menjen ha menni akar...csak ne a hátam mögött...én csak ennyit várok el a pasimtól... nem akarom magamhoz láncolni, ha nem én vagyok a nagy ő...:) nem vagyok ilyen desperate...csak nem szeretem, ha átvernek...meg ilyenek... majd ha már tutira úgy van hogy megyünk pontosítunk és akkor talizunk és akkor megyünk kerekfenekű pasikat lesni az asszonykáddal :D

Asszonykám is pasileső, meg fogjátok érteni egymást :D Nem lenne baj, ha lenne társa, mert lehet barátnője nem jön  :-\ Ha már átvert, akkor megértelek, de nem az a megoldás, hogy tiltod. ha akarja, megcsinálja..  ;)

2009. Szeptember 14. - 13:50:32
Válasz #22390

Tündi-Bündi

Vendég
nem volt még hozzá hasonló fickóm és hát elég tanácstalan vagyok és talán hibát hibára halmozok...de majd megkérdezem Lui sexmájsztert hátha van vmi jó kis cikke, a hogyan tartsuk meg a kigyúrt önimádó pasinkat... ;D bár szerintem önbizalom hiányból adódik, hogy folyton más lányok visszaigazolását várja... de lehetne önbizalma, ha olyan gáz lenne nem lennék vele én sem...  ****:))) hihi

2009. Szeptember 14. - 13:51:50
Válasz #22391
Nem elérhető

Kicsibors

Hm...tudtam, hogy ide érdemes bejönni olvasgatni...  ;D
Halika!  :D

2009. Szeptember 14. - 13:56:45
Válasz #22392
Nem elérhető

God Vazzeg

nem volt még hozzá hasonló fickóm és hát elég tanácstalan vagyok és talán hibát hibára halmozok...de majd megkérdezem Lui sexmájsztert hátha van vmi jó kis cikke, a hogyan tartsuk meg a kigyúrt önimádó pasinkat... ;D bár szerintem önbizalom hiányból adódik, hogy folyton más lányok visszaigazolását várja... de lehetne önbizalma, ha olyan gáz lenne nem lennék vele én sem...  ****:))) hihi

Idézd fel, mit érzel mikor egy férfi azt mondja neked: jól nézel ki.. Megvan? Na nekünk ugyanilyen jól esik ám, ha visszanéz egy csaj, ránkmosolyog, netán látjuk rajta hogy beoszt.. De ettől még nem akarunk tőle semmit, de a vadászösztön már kipipálva.. Teccikérteni? Ezzel senki se sérül, de a férfinak kell ennyi, ugyanúgy mint a nőknek a hódítás.. Te se akarsz egyből lefeküdni azzal akinek látod a szemén hogy tetszel neki nem?

2009. Szeptember 14. - 13:58:18
Válasz #22393

Tündi-Bündi

Vendég
nem de én nő vagyok.... ****:))) ti egy kicsit máshogy fogjátok fel a dolgot... tisztelet a kivételnek...

2009. Szeptember 14. - 14:00:39
Válasz #22394
Nem elérhető

God Vazzeg

nem de én nő vagyok.... ****:))) ti egy kicsit máshogy fogjátok fel a dolgot... tisztelet a kivételnek...

Ha az ember kapcsolatban van, és szereti a partnerét, akkor ez pedig így működik.