2024. November 06. - 04:11:39
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006571 alkalommal)

0 Felhasználó és 37 vendég van a témában

2009. Szeptember 13. - 20:00:42
Válasz #22350
Nem elérhető

lue

elment. Łł=
Háát őőő izé..Nekem nincs enyi pízem :o    ;D

2009. Szeptember 13. - 21:05:55
Válasz #22351

Tündi-Bündi

Vendég
Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám...:) előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém :) de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit....:) azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is :)

2009. Szeptember 13. - 21:41:10
Válasz #22352
Nem elérhető

fastor

Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám...:) előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém :) de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit....:) azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is :)
hát még sétálva mi? ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 13. - 21:50:40
Válasz #22353
Nem elérhető

zotja

na az emelkedő  :D szilveszterkor egy nem tudom most hirtelen, h milyen autó, de az tuti, h 1,1es motorral, hátsóülésen én a 90kilómmal, egy srác középen, elég vékony, mellette Tamás barátom, aki akkor 120klgot nyomott, elöl is valami 90kilós srác, és aki vezet kb 70, 500méterrel az emelkedő előtt: majd padlózd le szerintem... már lepadlóztam.. jaaa bocs  :D épp, h felértünk rajta, de a kocsi ajja le is ért  :D :D

vegyél visszaaa :D :D

2009. Szeptember 13. - 22:26:38
Válasz #22354
Nem elérhető

csaba.r

Na megjöttem én is gyors fürdés fejborotválás pakolás adminisztráció fekvés 5-kor kelés irány debrecen oktatni fúúúú de fúúúúú dejólessz
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 14. - 04:44:23
Válasz #22355

SexyB

Vendég
Alvás van, reggel meg edzés!  {-)

2009. Szeptember 14. - 07:49:42
Válasz #22356
Nem elérhető

hummerdikk

Inkabb nem tollak meg, mert a smart is draga auto meg a mi mind2 kocsink is  ;D
Amugy ha lalival 17. ker kornyeken jartok irjatok! Beugorhatnatok a Palatinusba vmikor edzeni  ****:))))))

Pamela: Le kell fogyni ha kicsi a kocsi  8-} ****:)))

Indulok suliba ?:-/ :-O, gyalog, mert kb 20m kolibol  @:-)

2009. Szeptember 14. - 08:10:29
Válasz #22357

Tündi-Bündi

Vendég
Inkabb nem tollak meg, mert a smart is draga auto meg a mi mind2 kocsink is  ;D
Amugy ha lalival 17. ker kornyeken jartok irjatok! Beugorhatnatok a Palatinusba vmikor edzeni  ****:))))))

Pamela: Le kell fogyni ha kicsi a kocsi  8-} ****:)))

Indulok suliba ?:-/ :-O, gyalog, mert kb 20m kolibol  @:-)

Hello elég gyakran járunk arra, mivel Lali ott lakik a Pesti út 0áshoz közeli részén..hol van az a Palatinus?bár Lali biztos tudja.. amúgy a smart jól bírja a strapát, egy időben havonta jártam Debrecenbe vele...lejtőn mentünk 140el is...igaz vissza kellett váltanom 5-be hogy menjen..aztán meg most kapott új szívet :) most jól megy na meg új turbót..

2009. Szeptember 14. - 08:39:19
Válasz #22358

Tündi-Bündi

Vendég
Ne szemtelenkegggyééé! ***)))) szép kis 110es tempóval... egyébként tudja valaki, hogy azok a kamerák működnek e vagy csak dísznek vannak?Mert mindenki száguldozik...én meg nem merek..meg tök gonoszság..hogy Újpest felől kidobálták a 80as táblákat..de 80as vége nincs...aztán egyszer csak van a 0áson egy 100as...most akkor hogy van ez...honnan tudjam mennyivel lehet menni  ????... ????... ????...

2009. Szeptember 14. - 08:50:19
Válasz #22359
Nem elérhető

FirstLady

Ne szemtelenkegggyééé! ***)))) szép kis 110es tempóval... egyébként tudja valaki, hogy azok a kamerák működnek e vagy csak dísznek vannak?Mert mindenki száguldozik...én meg nem merek..meg tök gonoszság..hogy Újpest felől kidobálták a 80as táblákat..de 80as vége nincs...aztán egyszer csak van a 0áson egy 100as...most akkor hogy van ez...honnan tudjam mennyivel lehet menni  ????... ????... ????...
a kreszből :D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 14. - 09:09:19
Válasz #22360

Tündi-Bündi

Vendég
na igen én követném a kreszt de nincs 80-as vége..ezek szerint 80al lehet menni...de a 0ás meg autó út ahol 110el...szóval ezért nem nagyon vagyok biztos, hogy honnantól mehetek 110el....

2009. Szeptember 14. - 09:17:05
Válasz #22361
Nem elérhető

csaba.r

Bárhol mehetsz bármennyivel, a kocsi benzinnel megy nem jogosítvánnyal ****:))))))
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 14. - 09:18:27
Válasz #22362
Nem elérhető

George

Bárhol mehetsz bármennyivel, a kocsi benzinnel megy nem jogosítvánnyal ****:))))))
Egy darabig biztos ;D d:)

2009. Szeptember 14. - 10:09:16
Válasz #22363
Nem elérhető

God Vazzeg

na igen én követném a kreszt de nincs 80-as vége..ezek szerint 80al lehet menni...de a 0ás meg autó út ahol 110el...szóval ezért nem nagyon vagyok biztos, hogy honnantól mehetek 110el....

Ugyan olyan tábla felülbírálja az előzőt, tehát ha van 80-as sebesség korlátozó tábla, és utána látsz egy 40-est, akkor a 40-es érvényes a tábla vonalától! Ha utána látsz egy 100-ast, akkor gyorsíthatsz nyugodtan. A 0-as északi része is elég buzi ilyen szempontból  ::)

2009. Szeptember 14. - 10:22:19
Válasz #22364

Tündi-Bündi

Vendég

Ugyan olyan tábla felülbírálja az előzőt, tehát ha van 80-as sebesség korlátozó tábla, és utána látsz egy 40-est, akkor a 40-es érvényes a tábla vonalától! Ha utána látsz egy 100-ast, akkor gyorsíthatsz nyugodtan. A 0-as északi része is elég buzi ilyen szempontból  ::)
Köszi igen elég buzi...ahogy te mondtad...konkrétan ahol én felmegyek Káposztásnál ott egyből 80as van az autó út tábla felett...aztán még párszor kint van a 80...de aztán nincs megszüntető...aztán egyszer csak jön a rosszabb minőségű 0ás...:) és onnantól mindenki tolja neki...de nincs tábla..csak sokkal később kistarcsánál vagy hol egy 100as...szal elvileg előtte mehettél többel és itt lassítanod kell...na de honnantól... ;D