0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
elment.
Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám... előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit.... azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 13. - 21:05:55Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám... előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit.... azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is na az emelkedő szilveszterkor egy nem tudom most hirtelen, h milyen autó, de az tuti, h 1,1es motorral, hátsóülésen én a 90kilómmal, egy srác középen, elég vékony, mellette Tamás barátom, aki akkor 120klgot nyomott, elöl is valami 90kilós srác, és aki vezet kb 70, 500méterrel az emelkedő előtt: majd padlózd le szerintem... már lepadlóztam.. jaaa bocs épp, h felértünk rajta, de a kocsi ajja le is ért
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 13. - 21:05:55Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám... előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit.... azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is Inkabb nem tollak meg, mert a smart is draga auto meg a mi mind2 kocsink is Amugy ha lalival 17. ker kornyeken jartok irjatok! Beugorhatnatok a Palatinusba vmikor edzeni Pamela: Le kell fogyni ha kicsi a kocsi Indulok suliba , gyalog, mert kb 20m kolibol
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 13. - 21:05:55Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám... előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit.... azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is hát még sétálva mi?
Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 13. - 21:41:10Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 13. - 21:05:55Kedves Humi és Csaba...máskor ha láttok a kicsi smarttal nyugodtan dudáljatok rám... előfordul, hogy láttál Pécel fele...megszoktunk küzdeni az emelkedővel...de azért felmegy 100al a kicsikém de ha túl lassú lennék, akkor tolj meg kicsit.... azért jó ez a 0ás dugó nélkül..nyugiban 25 perc alatt Lalinál vagyok....még smarttal is hát még sétálva mi? Ne szemtelenkegggyééé! szép kis 110es tempóval... egyébként tudja valaki, hogy azok a kamerák működnek e vagy csak dísznek vannak?Mert mindenki száguldozik...én meg nem merek..meg tök gonoszság..hogy Újpest felől kidobálták a 80as táblákat..de 80as vége nincs...aztán egyszer csak van a 0áson egy 100as...most akkor hogy van ez...honnan tudjam mennyivel lehet menni
Bárhol mehetsz bármennyivel, a kocsi benzinnel megy nem jogosítvánnyal
na igen én követném a kreszt de nincs 80-as vége..ezek szerint 80al lehet menni...de a 0ás meg autó út ahol 110el...szóval ezért nem nagyon vagyok biztos, hogy honnantól mehetek 110el....
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 14. - 09:09:19na igen én követném a kreszt de nincs 80-as vége..ezek szerint 80al lehet menni...de a 0ás meg autó út ahol 110el...szóval ezért nem nagyon vagyok biztos, hogy honnantól mehetek 110el....Ugyan olyan tábla felülbírálja az előzőt, tehát ha van 80-as sebesség korlátozó tábla, és utána látsz egy 40-est, akkor a 40-es érvényes a tábla vonalától! Ha utána látsz egy 100-ast, akkor gyorsíthatsz nyugodtan. A 0-as északi része is elég buzi ilyen szempontból