2024. November 06. - 12:22:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006837 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

2009. Szeptember 10. - 00:11:45
Válasz #22230

B1ll4

Vendég
Ma kétszer is láttam Bélát a suliban. Izmos :-){

Bandus , gyere oda nyugodtan dumálni ... vagy basszál hátba , hogy te vagy az . Nem vagyok túl jól manapság , aztán nem mindig megy a felismerősdi ! Elvileg minden órán bent vagyok K221 környékény javarészt , vagy az udvaron eszegetek és fekszek ! :D

Az izmos még messze van , de az I betűt már talán kiérdemeltem ! :D ...

Prod , nem mindenkinek lehet BÁRÓ boltja ! :D

Megfordult a fejemben, csak olyan hülyén hangzott volna, hogy csáá Béla, énvagyok az a fórumról :D

Miért lett volna az ? :D Az építőmérnöki kar egyetlen BÉLÁJA vagyok , leülök előadóban , a srácok már veszik a humort , szevasz BÉLA , szia BÉLUS , csá BÉLUSKA :D ... nagyon nagy feeling van a bandában ! Szóval mondjad nyugodtan ! :D

2009. Szeptember 10. - 00:14:24
Válasz #22231
Nem elérhető

bandus

Bandus , gyere oda nyugodtan dumálni ... vagy basszál hátba , hogy te vagy az . Nem vagyok túl jól manapság , aztán nem mindig megy a felismerősdi ! Elvileg minden órán bent vagyok K221 környékény javarészt , vagy az udvaron eszegetek és fekszek ! :D

Megfordult a fejemben, csak olyan hülyén hangzott volna, hogy csáá Béla, énvagyok az a fórumról :D

Miért lett volna az ? :D Az építőmérnöki kar egyetlen BÉLÁJA vagyok , leülök előadóban , a srácok már veszik a humort , szevasz BÉLA , szia BÉLUS , csá BÉLUSKA :D ... nagyon nagy feeling van a bandában ! Szóval mondjad nyugodtan ! :D

És a suli hogy tetszik eddig? Itt laksz pesten? Albi/koli? Vagy feljársz? Mert ha utóbbi, akkor ne válaszolj, hanem nyomás aludni, mert ez a leg megterhelőbb az egészben, az ingázás :/
"200 Danabolnak magában nem állnék neki,de tény,hogy a methandrostenolonnak az izomépítő hatását érdemes kihasználni legalább 1x-az életben..." by player

2009. Szeptember 10. - 00:25:37
Válasz #22232

B1ll4

Vendég

És a suli hogy tetszik eddig? Itt laksz pesten? Albi/koli? Vagy feljársz? Mert ha utóbbi, akkor ne válaszolj, hanem nyomás aludni, mert ez a leg megterhelőbb az egészben, az ingázás :/

Albi , áh , kaját cisnálok most is , arra várok , hogy kész legyen , közbe készülök holnapra ... 4-5 fele kelés ált . 11 fele fekvés most éjfél után ... ez van ! :D Noh nyomás !!!  ***)) ***))

2009. Szeptember 10. - 00:56:25
Válasz #22233
Nem elérhető

csaba.r

Hy all Hétfőn mehetek betanítani debrecenbe ott keresek most termet nem szeretnék hétfőn kihagyni edzést
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 10. - 00:58:17
Válasz #22234
Nem elérhető

csaba.r

Én tegnap előtt láttam Seth-et de én se akartam odamenni hogy csá én vagyok a Csaba megismersz?
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 10. - 06:56:45
Válasz #22235
Nem elérhető

FirstLady

szép, micsoda félénk társaság... ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 10. - 07:48:24
Válasz #22236
Nem elérhető

God Vazzeg

szép, micsoda félénk társaság... ;D

Ezt csinálják  ***  :D

2009. Szeptember 10. - 08:12:38
Válasz #22237
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Szeptember 10. - 08:17:48
Válasz #22238
Nem elérhető

God Vazzeg

2009. Szeptember 10. - 09:03:44
Válasz #22239
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Szeptember 10. - 09:06:53
Válasz #22240
Nem elérhető

George

2009. Szeptember 10. - 09:10:05
Válasz #22241
Nem elérhető

FirstLady

;D
Hallal töltött madár lesz az ebéd? /7%
asszem a jégmadárral még én sem laknék jól ;D

FirstLady

2009. Szeptember 10. - 09:11:01
Válasz #22242
Nem elérhető

God Vazzeg

;D

Attól függ hányat eszel meg belőle..  8)
(Ha hányat, akkor nem kérsz, tudom  ****:))) )

2009. Szeptember 10. - 09:11:44
Válasz #22243
Nem elérhető

FirstLady

;D

Attól függ hányat eszel meg belőle..  8)
(Ha hányat, akkor nem kérsz, tudom  ****:))) )
...védett madár... ***))) ;D

FirstLady

2009. Szeptember 10. - 09:12:24
Válasz #22244
Nem elérhető

George

;D

Ok. Akkor hallal töltött jégmadaras pizza? ;D