2024. November 06. - 12:33:38
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006852 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

2009. Szeptember 09. - 11:18:34
Válasz #22200
Nem elérhető

God Vazzeg

Én pedig:

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Afrika területén születtél Krisztus után 1100 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Könyörtelen személy, nagyon megfontolt, hatalmas önuralom és akaraterő. Tiszteltek, de nem mindig szerettek.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A te feladatod, hogy küzdj az erőszak és a diszharmónia ellen ebben a világban, és megértsd minden probléma gyökerét.

Hm...akkor biztosan zabáltak a nők...  :-}  :D

Innen ered a testépítés mint hajlam  ;D

2009. Szeptember 09. - 11:44:37
Válasz #22201
Nem elérhető

csaba.r

Ezeket hol lehet megtudni?????

Mód: Nem tudtam hogy a kék szöveg egy link !+"%
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 09. - 11:55:17
Válasz #22202
Nem elérhető

csaba.r

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Románia területén születtél Krisztus után 1325 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, vezető, polgármester, kapitány lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezdet, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 09. - 11:56:46
Válasz #22203
Nem elérhető

FirstLady

látom, senkinek nem tűnt fel, hogy magányosnak és félénknek írt engem mostani életemre ez az izé ::) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 09. - 12:00:29
Válasz #22204
Nem elérhető

csaba.r

látom, senkinek nem tűnt fel, hogy magányosnak és félénknek írt engem mostani életemre ez az izé ::) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Talán mert nem is sugárzik róllad hogy az vagy?????

Arisztonümosz

2009. Szeptember 09. - 12:01:54
Válasz #22205
Nem elérhető

FirstLady

Talán mert nem is sugárzik róllad hogy az vagy?????
lehet ;D ;D ;D ;D

FirstLady

2009. Szeptember 09. - 12:09:42
Válasz #22206
Nem elérhető

Zsuzsi

Nekem ezt írta

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Románia területén születtél Krisztus után 875 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, filozófus, gondolkodó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Félénk, kényszeres, csendes személy. Tehetséges voltál, de nem tudtál kibontakozni. A környezeted néha különösnek tartott.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezdet, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben.

Most meg csoda,ha csöndben vagyok. ;D

2009. Szeptember 09. - 12:13:11
Válasz #22207
Nem elérhető

FirstLady

Nekem ezt írta

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Románia területén születtél Krisztus után 875 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, filozófus, gondolkodó lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Mindig is úgy érezdet, hogy valamelyest másképpen fogod fel a világot. Feladatot, hogy bízz a megérzéseidben ebben az életedben.

mert most kiéled, amit előtte nem tudtál... ****:))) ****:))) ****:)))
...már csak arra nincs magyarázat, én miért dumálok annyit... biztos azért, mert félénk vagyok ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 09. - 12:14:10
Válasz #22208
Nem elérhető

Zsuzsi

Nekem ezt írta

...már csak arra nincs magyarázat, én miért dumálok annyit... biztos azért, mert félénk vagyok ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Tuti azért beszélsz annyit,mert félsz. ;D

2009. Szeptember 09. - 12:15:59
Válasz #22209
Nem elérhető

FirstLady

Nekem ezt írta

Tuti azért beszélsz annyit,mert félsz. ;D
valószínűleg ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 09. - 12:17:53
Válasz #22210
Nem elérhető

csaba.r

Ja és kibeszéled a félelmet magadból  ****:)))

Arisztonümosz

2009. Szeptember 09. - 12:21:39
Válasz #22211
Nem elérhető

Zsuzsi

Gondoltam hajtogatok vmit a keresztlányomnak...

hát ez durva...

http://mefi.be/muti/977/muveszetek/

2009. Szeptember 09. - 13:08:10
Válasz #22212
Nem elérhető

atleeta

Gondoltam hajtogatok vmit a keresztlányomnak...

hát ez durva...

http://mefi.be/muti/977/muveszetek/
Nekem már egy papírhajó is gondot jelent ;D
Ma kezdődik életed hátralevő része...

http://www.youtube.com/watch?v=Bt1BDSAzHOA

2009. Szeptember 09. - 13:18:51
Válasz #22213
Nem elérhető

fastor

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai területén születtél Krisztus után 1750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, drámaíró, rendező, zenész, bárd lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd a szeretetre, a boldogságra és a lelkesedésre való képességedet, majd add át ezeket az érzéseket minden embernek.

ez megmagyarázza mért van akkora szám ;D ;D ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 09. - 13:35:47
Válasz #22214
Nem elérhető

csaba.r

Íme előző életed

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai területén születtél Krisztus után 1750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, drámaíró, rendező, zenész, bárd lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Mindig szerettél utazni, nyomozni. Talán detektív vagy kém voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Fejleszd a szeretetre, a boldogságra és a lelkesedésre való képességedet, majd add át ezeket az érzéseket minden embernek.

ez megmagyarázza mért van akkora szám ;D ;D ;D

:-)- ****:)))

Arisztonümosz