2024. November 06. - 14:35:10
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4006920 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. Szeptember 09. - 10:11:48
Válasz #22185
Nem elérhető

Zsuzsi

Mi voltál előző életedben?  ;D

Én állítólag Romániában éltem és tanár voltam.
Akkor a mostani életem előre vagy hátra lépés?  ;D

2009. Szeptember 09. - 10:19:28
Válasz #22186
Nem elérhető

Prod

Globális moderátor
Én  :D

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Korea területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Lázongó típus. Az élet minden területén újítani akartál: politika, üzlet, vallás, háztartás. Talán vezető voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy megtanulj alázatosnak lenni, és hinni a spirituális dolgokban. Hinned kéne a Magasabb Erőben.

2009. Szeptember 09. - 10:26:41
Válasz #22187
Nem elérhető

Zsuzsi

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Korea területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Lázongó típus. Az élet minden területén újítani akartál: politika, üzlet, vallás, háztartás. Talán vezető voltál.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy megtanulj alázatosnak lenni, és hinni a spirituális dolgokban. Hinned kéne a Magasabb Erőben.

Háztartást vezettél. Akkor nem nő voltál? ****:))) ****:))) ****:)))

2009. Szeptember 09. - 10:27:52
Válasz #22188
Nem elérhető

sasa

Akkor higgyél a Zsuzsiban! ;D

2009. Szeptember 09. - 10:28:32
Válasz #22189
Nem elérhető

Zsuzsi

Akkor higgyél a Zsuzsiban! ;D

Köszi Sasa! :D

2009. Szeptember 09. - 10:30:54
Válasz #22190
Nem elérhető

hopika

Akkor mi egy napon születtünk... @-o
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Szeptember 09. - 10:37:58
Válasz #22191
Nem elérhető

God Vazzeg

:D

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-nyugat Amerika területén születtél Krisztus után 1850 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, bányász, temetkezési vállalkozó lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy megtanulj megérteni másokat, és hogy emelt fővel vedd az élet nehézségeit. Segíts másokon, hogy ők is megtalálják a boldogságot.

2009. Szeptember 09. - 10:41:58
Válasz #22192
Nem elérhető

sasa

Micsoda hivatás és feladat. God még nagy ember lehet belőled. ;D

2009. Szeptember 09. - 10:46:01
Válasz #22193
Nem elérhető

Yeti

"Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-Anglia területén születtél Krisztus után 1250 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, juhász, lovász, erdész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy keresd a megoldást a környezetszennyezés, az újrahasznosítás, az energiapazarlás és az atomerőművek megszűntetésének problémájára."

Nabazzeg!
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Szeptember 09. - 10:46:15
Válasz #22194
Nem elérhető

zotja

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-nyugat Amerika területén születtél Krisztus után 1850 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, bányász, temetkezési vállalkozó lehettél.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy megtanulj megérteni másokat, és hogy emelt fővel vedd az élet nehézségeit. Segíts másokon, hogy ők is megtalálják a boldogságot.

vmi hasonló adat lehet a születési éveink között :) nekem is kb ezt hozta ki :D

2009. Szeptember 09. - 10:50:54
Válasz #22195
Nem elérhető

Yeti

Egyszerű, sablon kamu...
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Szeptember 09. - 10:54:31
Válasz #22196
Nem elérhető

God Vazzeg

Egyszerű, sablon kamu...

Természetesen  ::)

2009. Szeptember 09. - 11:05:46
Válasz #22197
Nem elérhető

FirstLady

én pedig:
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Skócia területén születtél Krisztus után 925 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, tengerész, szakács, ács lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Jó emberismerő voltál, mindig ki tudtad használni a lehetőségeket. Hidegvérű, minden helyzetben megfontolt.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Félénk, magányos, önérzetes emberekkel van tele a világ. Győzd le magadban ezeket, majd segíts másoknak is, hogy nekik is sikerüljön.

Skót fickó voltam... dejó ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
(biztos ezé nem vagyok gazdag :D :D :D )
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 09. - 11:12:38
Válasz #22198
Nem elérhető

sasa

Én azért nem másolom ide az enyémet, mert 1.- nem értek hozzá
                                                            2.- úgy kezdődik, hogy nő voltam
Innentől kezdve nekem már tárgytalan.

2009. Szeptember 09. - 11:15:20
Válasz #22199
Nem elérhető

Kicsibors

Én pedig:

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során férfi voltál. Valahol a mai Észak-Afrika területén születtél Krisztus után 1100 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, táncos, énekes, színész lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Könyörtelen személy, nagyon megfontolt, hatalmas önuralom és akaraterő. Tiszteltek, de nem mindig szerettek.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. A te feladatod, hogy küzdj az erőszak és a diszharmónia ellen ebben a világban, és megértsd minden probléma gyökerét.

Hm...akkor biztosan zabáltak a nők...  :-}  :D