0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
elnézést:$:D
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 07. - 12:48:33Én nem akartam sose szálkás lenni, most se vágyok rá, elég egy bordás has Nem kell hogy eres legyek meg ilyenek. Mint a képeimen látható vannak kis inzulin és ösztrogén problémáim, ezen próbálok majd javítani, ígérni nem tudok semmit, mert ilyet még sose csináltam Jelenleg a terveimben egy hasonló testalkat van kitűzve, persze ehhez még lehet kell pár év, de idő mint a tenger:Én sem feltétlenül szálkásságra értettem. Ez itt pont megfelelő cél szerintem...
Én nem akartam sose szálkás lenni, most se vágyok rá, elég egy bordás has Nem kell hogy eres legyek meg ilyenek. Mint a képeimen látható vannak kis inzulin és ösztrogén problémáim, ezen próbálok majd javítani, ígérni nem tudok semmit, mert ilyet még sose csináltam Jelenleg a terveimben egy hasonló testalkat van kitűzve, persze ehhez még lehet kell pár év, de idő mint a tenger:
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 07. - 12:48:33Én nem akartam sose szálkás lenni, most se vágyok rá, elég egy bordás has Nem kell hogy eres legyek meg ilyenek. Mint a képeimen látható vannak kis inzulin és ösztrogén problémáim, ezen próbálok majd javítani, ígérni nem tudok semmit, mert ilyet még sose csináltam Jelenleg a terveimben egy hasonló testalkat van kitűzve, persze ehhez még lehet kell pár év, de idő mint a tenger:Time to play the game!
Ólálkodunk, törölgetünk, de topikot meg nem nyitunk, he?
Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 07. - 15:33:43Ólálkodunk, törölgetünk, de topikot meg nem nyitunk, he? Öhm...ez kinek szólt?
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 07. - 16:11:45Idézetet írta: George - 2009. Szeptember 07. - 15:33:43Ólálkodunk, törölgetünk, de topikot meg nem nyitunk, he? Öhm...ez kinek szólt? Szerintem Producer Úrnak
http://www.storyonline.hu/hirek/kulfold/18525/