2024. November 06. - 18:47:23
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007063 alkalommal)

0 Felhasználó és 34 vendég van a témában

2009. Szeptember 06. - 23:47:15
Válasz #22140
Nem elérhető

Kicsibors

Én is lépek, jó éccakát skacok!  {-)

2009. Szeptember 06. - 23:54:24
Válasz #22141
Nem elérhető

Yeti

Jóccakát mindenki.net!
"Me' te is csak szeded azokat a aszteroidákat, vagy mit..." - az utca embere.
"BE A MONSTER!!!"
"Gut, Besser, Gyógyszer..."

2009. Szeptember 07. - 08:21:46
Válasz #22142

Torony

Vendég
#:-)
ma szőrtelenítés, fürdőszobában néhány véres lábnyom, kivágtam egy darabot megint  ˝=/, zsebkendőből, amit ráttettem, csorog a vér, pedig a seb elég kicsi, és kicsit elált, de mopst újra kezdte, kb fél órája vérzik  :-\ mit csináljak vele?  ?:-/

Viseld a fájdalmat öreg ! :D

Rohadjak meg egyszer együtt dúrjuk le a szőrt , meglátod milyen lófasz munka , csak bele kell jönni ! :D  @:-) @:-)
nem fáj, csak öllik a vér  :-[ :D most nézem, 2centi hosszú, fél centi széles darab hiányzik a lábamból  :o

gyanta.

2009. Szeptember 07. - 08:37:20
Válasz #22143
Nem elérhető

AtisFace

epilátor >:D
Senki nem üt olyan keményen, mint az élet! Semmit nem számít, hogy te milyen keményen ütsz, hanem az, hogy mekkora pofonokat viselsz el, és mégy tovább előre. Mennyit bírsz ki, és menni tovább előre újra és újra. Így kell győzni!

2009. Szeptember 07. - 08:41:04
Válasz #22144
Nem elérhető

fastor

inkább hagyd fent a bundát, úgyis jön a tél ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 07. - 12:40:10
Válasz #22145
Nem elérhető

Kicsibors

Én amúgy is sötétben szeretek...  ***)))

Csak világosban!!! Felspanol, ha látom a csajom/barátnőm/partnerem ahogy élvezkedik. >:D

Nekem meg full mindegy, mondjuk nem baj, ha látok azért valamennyire  @-o

Félhomályban kiegyezhetünk.
Én sztem csak később leszek olyan, hogy tök mindegy, hogy világos, sötét vagy akármi jöhet...  :D

...Bár f@sz tudja...  ;D

Nekiindulnánk, 5 perc után leszarnád hogy világos van vagy sötét  8-)
Soha nem mondom azt, hogy soha...  ***))) ;D

Könnyen rábeszélhető vagy  @-o  :D

Na várjunk csak, azé nem mindegy ki próbál rá...beszélni...  :D

Megértem  ;D Képzeld el ha még egyszer izmos is leszek  :-O  @-o  !+"%

Nálad nem is az izmosság hiánya a problem God, hanem hogy makacsul nem diétázol kicsit jobban le a kövi tömegelés előtt!  ;)
Én úgy gondolom, hogy egy kis dájet után mindig könnyebben megy a tömegnövelés...
Sztem egyszer érdemes lenne kipróbálnod, lehet elcsodálkoznál a látványon még magad is!  ****:))))))
No de ez csak egy tanács, hátha a távoli jövőben netán mégis kipróbálod!  :)

Minden lehetséges..  ;D

Ha nem könyveli el magában az ember, hogy ő egy szardarab és nem azt a filozófiát követi, hogy ha már szardarab, akkor legalább legyen nagy darab szar!  :)

Azt megértem, ha nagy akar valaki lenni, kinek ne az lenne a vágya, de én azt mondom, hogy akarj több lenni, mint nagy!  ;)

Napi hittérítésemet olvashatták.  :-}

2009. Szeptember 07. - 12:41:01
Válasz #22146
Nem elérhető

Kicsibors

Bocsi, ez a sex topicból jött, csak áthoztam, mert már offolásba torkollott a vége!  ;D

2009. Szeptember 07. - 12:48:33
Válasz #22147
Nem elérhető

God Vazzeg

Én nem akartam sose szálkás lenni, most se vágyok rá, elég egy bordás has  ;D Nem kell hogy eres legyek meg ilyenek. Mint a képeimen látható vannak kis inzulin és ösztrogén problémáim, ezen próbálok majd javítani, ígérni nem tudok semmit, mert ilyet még sose csináltam  ;D

Jelenleg a terveimben egy hasonló testalkat van kitűzve, persze ehhez még lehet kell pár év, de idő mint a tenger:

2009. Szeptember 07. - 13:14:57
Válasz #22148
Nem elérhető

zotja

Én amúgy is sötétben szeretek...  ***)))

Csak világosban!!! Felspanol, ha látom a csajom/barátnőm/partnerem ahogy élvezkedik. >:D

Nekem meg full mindegy, mondjuk nem baj, ha látok azért valamennyire  @-o

Félhomályban kiegyezhetünk.
Én sztem csak később leszek olyan, hogy tök mindegy, hogy világos, sötét vagy akármi jöhet...  :D

...Bár f@sz tudja...  ;D

Nekiindulnánk, 5 perc után leszarnád hogy világos van vagy sötét  8-)
Soha nem mondom azt, hogy soha...  ***))) ;D

Könnyen rábeszélhető vagy  @-o  :D

Na várjunk csak, azé nem mindegy ki próbál rá...beszélni...  :D

Megértem  ;D Képzeld el ha még egyszer izmos is leszek  :-O  @-o  !+"%

Nálad nem is az izmosság hiánya a problem God, hanem hogy makacsul nem diétázol kicsit jobban le a kövi tömegelés előtt!  ;)
Én úgy gondolom, hogy egy kis dájet után mindig könnyebben megy a tömegnövelés...
Sztem egyszer érdemes lenne kipróbálnod, lehet elcsodálkoznál a látványon még magad is!  ****:))))))
No de ez csak egy tanács, hátha a távoli jövőben netán mégis kipróbálod!  :)

Minden lehetséges..  ;D

Ha nem könyveli el magában az ember, hogy ő egy szardarab és nem azt a filozófiát követi, hogy ha már szardarab, akkor legalább legyen nagy darab szar!  :)

Azt megértem, ha nagy akar valaki lenni, kinek ne az lenne a vágya, de én azt mondom, hogy akarj több lenni, mint nagy!  ;)

Napi hittérítésemet olvashatták.  :-}

nekem nem  :)

2009. Szeptember 07. - 13:23:08
Válasz #22149
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member
Hogy amott a "kimirőlbe" milyen punciillat volt már gyerekek.  :-O !+"%

2009. Szeptember 07. - 13:24:41
Válasz #22150
Nem elérhető

God Vazzeg

Miről beszélsz?  :-}

2009. Szeptember 07. - 13:47:53
Válasz #22151
Nem elérhető

Kicsibors

Érdekes, pedig én bugyiban írtam a kommenteket...  :-}

2009. Szeptember 07. - 13:49:16
Válasz #22152
Nem elérhető

Kicsibors

Én nem akartam sose szálkás lenni, most se vágyok rá, elég egy bordás has  ;D Nem kell hogy eres legyek meg ilyenek. Mint a képeimen látható vannak kis inzulin és ösztrogén problémáim, ezen próbálok majd javítani, ígérni nem tudok semmit, mert ilyet még sose csináltam  ;D

Jelenleg a terveimben egy hasonló testalkat van kitűzve, persze ehhez még lehet kell pár év, de idő mint a tenger:

Én sem feltétlenül szálkásságra értettem. :)
Ez itt pont megfelelő cél szerintem...

2009. Szeptember 07. - 13:51:46
Válasz #22153
Nem elérhető

botika

Igyatok Turmixot:P

2009. Szeptember 07. - 13:54:04
Válasz #22154
Nem elérhető

FirstLady

Botika, ahogy látom, már írtál 13 postot ezelőtt, így tudhatod, hogy moderálás után fog kikerülni. Semmivel sem fog előbb kikerülni a postod ha 5636-szor másolod be, mintha csak 1-szer... ellenben a moderátornak (jelenesetben nekem) kevesebbet kell törölgetnem. Szolgálati közleményünket hallották  ;D
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady