2024. November 06. - 18:31:00
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007027 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

2009. Szeptember 06. - 21:40:33
Válasz #22125
Nem elérhető

Kozi001

Mi a helyzet errefele?? Itt a koliba mindenki elment az éjszakába.. úgy leisszák magukat mint állat... :-\ :-\

És ez téged bánt?  O0

Nemm nem zavar, csak ilyen ipari mennyiségben embert inni még nem láttam, meg nem tudják hogy hol a határ.. inkább elszomorító... :-\
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Szeptember 06. - 21:41:08
Válasz #22126
Nem elérhető

Kozi001

Sziasztok! 8-)

Szasz  8-)
aha hozzám meg nemszósz!!!

Itt vótá? Nem vótá.. Akkómög?  :D
mitnemvótam!sextopicot nem nézed??? :--: :--:

Demer itten a csetbe meg nem vótá..  :-/--  ;D
jó éjt!mostmár nem leszek :-* :-*
Kozi,töltsé képeket,ne unatkozzanak a virrasztók {-)
hozzám töltsd fel thx ;)
Nem nagyon járok már a sextopicba.. amióta..hagyjuk... 0o0o0
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Szeptember 06. - 21:48:39
Válasz #22127
Nem elérhető

Cressler

Mi a helyzet errefele?? Itt a koliba mindenki elment az éjszakába.. úgy leisszák magukat mint állat... :-\ :-\

És ez téged bánt?  O0

Nemm nem zavar, csak ilyen ipari mennyiségben embert inni még nem láttam, meg nem tudják hogy hol a határ.. inkább elszomorító... :-\
és ez még csak a kezdet ****:)))
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 06. - 21:54:58
Válasz #22128
Nem elérhető

God Vazzeg

#:-)
ma szőrtelenítés, fürdőszobában néhány véres lábnyom, kivágtam egy darabot megint  ˝=/, zsebkendőből, amit ráttettem, csorog a vér, pedig a seb elég kicsi, és kicsit elált, de mopst újra kezdte, kb fél órája vérzik  :-\ mit csináljak vele?  ?:-/

Nyelesborotvával nyomod? A mostani borotvákkal már szinte művészet megvágni magad vazze :D
Amúgy alkoholt rá, sokat. Ja és külsőleg, helyileg  :D

2009. Szeptember 06. - 21:55:31
Válasz #22129

B1ll4

Vendég
ma szőrtelenítés, fürdőszobában néhány véres lábnyom, kivágtam egy darabot megint  ˝=/, zsebkendőből, amit ráttettem, csorog a vér, pedig a seb elég kicsi, és kicsit elált, de mopst újra kezdte, kb fél órája vérzik  :-\ mit csináljak vele?  ?:-/

Viseld a fájdalmat öreg ! :D

Rohadjak meg egyszer együtt dúrjuk le a szőrt , meglátod milyen lófasz munka , csak bele kell jönni ! :D  @:-) @:-)

2009. Szeptember 06. - 22:02:21
Válasz #22130
Nem elérhető

Kicsibors

Sziasztok! 8-)

Szasz  8-)
aha hozzám meg nemszósz!!!

Itt vótá? Nem vótá.. Akkómög?  :D
mitnemvótam!sextopicot nem nézed??? :--: :--:

Demer itten a csetbe meg nem vótá..  :-/--  ;D
jó éjt!mostmár nem leszek :-* :-*
Kozi,töltsé képeket,ne unatkozzanak a virrasztók {-)
hozzám töltsd fel thx ;)
Nem nagyon járok már a sextopicba.. amióta..hagyjuk... 0o0o0

Mi a baj Kozika?  ****) Suttogd ide a bal fülembe szépen!  :D
(Ez privit jelent, ha itten nem bököd ki.  :))

A piás kis köcsögöket meg hasfelmetszdd, holnapra úgy sem emlékszik senki, hogy te voltál, még ha meg is látnak ne adj' isten!  ***)))

2009. Szeptember 06. - 22:06:08
Válasz #22131
Nem elérhető

Kicsibors

Nyelesborotvával nyomod? A mostani borotvákkal már szinte művészet megvágni magad vazze :D
bizony azzal  :D :D :D :D :D nem tudom, hogy sikerült, mert elég bátran lehet vele dúrni  !+"% volt alkohol, de lesz még, külsőleg persze  ***))) :D

Te meg vigyázzál magadra Pami!  ****)
Még jó, hogy nem rossz helyen csúszott meg a beretva!  ;D  ***)))

2009. Szeptember 06. - 22:16:30
Válasz #22132
Nem elérhető

God Vazzeg

bizony azzal  :D :D :D :D :D nem tudom, hogy sikerült, mert elég bátran lehet vele dúrni  !+"% volt alkohol, de lesz még, külsőleg persze  ***))) :D

há' jó'néznék ki, ha elvágtam vóna a kolbászt  ***))) :D :D :D :D

Kicsibors sírna helyetted is  :D

2009. Szeptember 06. - 22:20:52
Válasz #22133
Nem elérhető

Kicsibors

Kicsibors sírna helyetted is  :D

Na igen, és még mondjátok ezek után, hogy nem lennék együtt érző!  :D

2009. Szeptember 06. - 22:43:41
Válasz #22134
Nem elérhető

fastor

!+"% emlékszel még? ;D
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 06. - 22:56:14
Válasz #22135
Nem elérhető

God Vazzeg

Áthozva:

Na, akkor gyúrnom kell még..  >:D

Mármint mire?!  ;D
Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész!  d:)

A tükör szerint mindenre  ;D

Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok!  ****:)))

Végre valaki megért  :-*

Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!...  :D

Jajj, bele se gondolok mi mindenben passzolnánk még  ***)))  :D

Mint a kard és a tokja...  :D vagy mondhatnám: hüvelye...  ;D  ;)  >:D

Ja, erre gondoltam én is  ;-oo-;  ;D  >:D

2009. Szeptember 06. - 22:58:51
Válasz #22136
Nem elérhető

Kicsibors

Áthozva:

Na, akkor gyúrnom kell még..  >:D

Mármint mire?!  ;D
Vigyázzunk, minnyá jön a Försztlédi, mint fő erkölcsrendész!  d:)

A tükör szerint mindenre  ;D

Ez a tükör köcsög egy alak, be kéne verni a pofáját, nekem is mindig beszól, hogy szar vagyok!  ****:)))

Végre valaki megért  :-*

Hát persze, mindketten Sponyga fanok vagyunk és ugyanaz jutott eszünkbe a Sex topic 4. fotójáról és végül ugyanúgy vélekedünk tükör face-ről...én ne értenélek meg?!...  :D

Jajj, bele se gondolok mi mindenben passzolnánk még  ***)))  :D

Mint a kard és a tokja...  :D vagy mondhatnám: hüvelye...  ;D  ;)  >:D

Ja, erre gondoltam én is  ;-oo-;  ;D  >:D

****:))))))  ;)

2009. Szeptember 06. - 23:36:35
Válasz #22137
Nem elérhető

God Vazzeg

Na, elmentem aludni, jó éjt mindenkinek  {-)

2009. Szeptember 06. - 23:38:41
Válasz #22138
Nem elérhető

fastor

megölted a szex topicot ;D
jóéjt!
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 06. - 23:44:21
Válasz #22139
Nem elérhető

Kicsibors

Jó éjt! Szép álmokat!  >:D