2024. November 06. - 20:31:26
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007110 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

2009. Szeptember 06. - 08:47:57
Válasz #22095
Nem elérhető

sasa

A TV-sop-on láttam valami hengert aminek a belsejét kell megtölteni.

2009. Szeptember 06. - 08:52:54
Válasz #22096
Nem elérhető

Nutzilla

VIP Member

Mostmár leszarom.  ;D Kész van. Majd 5 év múlva veszek egy háztartási robotot. Meszeljen ő.  ****:)))))) ;D

2009. Szeptember 06. - 08:58:17
Válasz #22097
Nem elérhető

sasa

Ilyen gáz? Akkor hívjak festőt?

2009. Szeptember 06. - 09:40:40
Válasz #22098
Nem elérhető

Cressler

Létezik olyan henger amelyik nem csöpögtet?
jól el kell találni a sűrűséget és egy jobb fajta henger nem feltétlenül a legdrágább már minimalizálja a csöpögést ;)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 06. - 09:44:02
Válasz #22099
Nem elérhető

Cressler

Nekem most kéne kimeszelni a lakást, de félek előre. Brigivel ketten szeretnénk megcsinálni, de még azt sem tudjuk, hogy hol kezdjük. Nagyon penészesedik a fal, valami csoda festék kéne.
nálunk a fürdőszoba volt problémás de festés előtt egy nappal az előkészített felületre felkentünk ilyen penész elleni cuccot és egyenlőre még tartja magát a fal.
Csodafesték szerintem a tikkurilla nagyon szép és jól felvihető még a sima fehér is
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

2009. Szeptember 06. - 09:56:36
Válasz #22100
Nem elérhető

God Vazzeg

Létezik olyan henger amelyik nem csöpögtet?
jól el kell találni a sűrűséget és egy jobb fajta henger nem feltétlenül a legdrágább már minimalizálja a csöpögést ;)

Ezzel egyetértek  ****:))))))

2009. Szeptember 06. - 11:43:03
Válasz #22101
Nem elérhető

parrre

Á nem .. nem kell beszarni . A titka az, hogy jó festéket és hozzá illő cuccot kell választani. Én nemrég fejeztem be 2 szoba, 1 konyha és egy fürdőszoba (penészedett) festését és tök jól sikerült. Ami nekem bevált az dulux.  ****:))))))  A festék állaga olyasmi mint a krémtúró, szóval alig csöpög. Van direkt vizes helységekbe való, gombaölő, lélegző, hiper szuper változat is (több színben is). Kell hozzá egy hosszúszőrű dulux henger diszperziós festékhez. Meg egy jó nagy festőtálca, hogy a fölösleget le tudd húzni róla. Utána már csak gurigázni kell  :-}  ( 2 rétegben ! ) 

2009. Szeptember 06. - 12:06:54
Válasz #22102
Nem elérhető

lue

Nekem most kéne kimeszelni a lakást, de félek előre. Brigivel ketten szeretnénk megcsinálni, de még azt sem tudjuk, hogy hol kezdjük. Nagyon penészesedik a fal, valami csoda festék kéne.
sasa megbeszélhetjük...

2009. Szeptember 06. - 12:08:10
Válasz #22103
Nem elérhető

lue

Á nem .. nem kell beszarni . A titka az, hogy jó festéket és hozzá illő cuccot kell választani. Én nemrég fejeztem be 2 szoba, 1 konyha és egy fürdőszoba (penészedett) festését és tök jól sikerült. Ami nekem bevált az dulux.  ****:))))))  A festék állaga olyasmi mint a krémtúró, szóval alig csöpög. Van direkt vizes helységekbe való, gombaölő, lélegző, hiper szuper változat is (több színben is). Kell hozzá egy hosszúszőrű dulux henger diszperziós festékhez. Meg egy jó nagy festőtálca, hogy a fölösleget le tudd húzni róla. Utána már csak gurigázni kell :-}  ( 2 rétegben ! ) 
Sötét színnél is  csak gurigászni kell???   ????...

2009. Szeptember 06. - 12:12:15
Válasz #22104
Nem elérhető

lue

nem magam ellen beszélek ,de  az  ember  mindent  megcsinál  ha  anyagilag nem teheti meg  hogy  festöt  hiv,de:
Voltam  olyan helyen ahol a  háziak nekiálltak  egyénileg  kifesteni i,és  hát   amit nem bir elviselni a  szemem,az a tróger munka. :-Đ
Nagyon szivesen segiten elméletben  hogy  mit  kell,de  szóljon nyugodtan,mert  nem  véletlenül  tanultam évekig a  szakmát,és  szereztem rutint ;)

2009. Szeptember 06. - 12:15:49
Válasz #22105
Nem elérhető

lue

Pedig a glettvassal szépen behúznám a ráncokat.. Mondjuk van itthon minden hozzá, majd 20 év múlva tatarozom a pofám :D
Na  nyitunk  1  vállakozást,aztán meg kivitelezzük Önkéntjelentkezőket várunk ;D

Ha tudnád, hogy tudok glettelni, sőt még csiszolni is, sőőőőt még gipszkartonozni is...  @-o  ;D
egy festő haverom évekig csúklósúllyal a kezén glettelt állítólag verhetetlen szkanderben  :)

A glettelés is egy elég fos meló, de annál jobb csak a csiszolás  :----
God :Enyves festés...nézz utánna....

Enyves az szar, le kell kaparni.. Szappanozás: mond neked valamit?  :-*
igen mond  god,hengerezés  litoponnal,meszelés zsákosmésszel,20.század
és  milyen meglepö még   vidéken hengereztetnek,ami nem  olcsó...

2009. Szeptember 06. - 12:16:37
Válasz #22106
Nem elérhető

lue

Felejtsd el.

2009. Szeptember 06. - 12:20:47
Válasz #22107
Nem elérhető

Cressler

nem magam ellen beszélek ,de  az  ember  mindent  megcsinál  ha  anyagilag nem teheti meg  hogy  festöt  hiv,de:
Voltam  olyan helyen ahol a  háziak nekiálltak  egyénileg  kifesteni i,és  hát   amit nem bir elviselni a  szemem,az a tróger munka. :-Đ
Nagyon szivesen segiten elméletben  hogy  mit  kell,de  szóljon nyugodtan,mert  nem  véletlenül  tanultam évekig a  szakmát,és  szereztem rutint ;)
amikor festők mellett melóztam, viszont volt olyan is ahol a festőt elzavarták mert trógerul dolgozott aztán hívtak minket  :)

2009. Szeptember 06. - 12:33:23
Válasz #22108
Nem elérhető

lue

amikor festők mellett melóztam, viszont volt olyan is ahol a festőt elzavarták mert trógerul dolgozott aztán hívtak minket  :)
van persze,de  aki igazából meg akar élni  a szakmájából,minőséget ad kia  kezéböl,hogy  legközelebb is  megkapja a  bizalmat :)

2009. Szeptember 06. - 12:34:57
Válasz #22109
Nem elérhető

lue

Á nem .. nem kell beszarni . A titka az, hogy jó festéket és hozzá illő cuccot kell választani. Én nemrég fejeztem be 2 szoba, 1 konyha és egy fürdőszoba (penészedett) festését és tök jól sikerült. Ami nekem bevált az dulux.  ****:))))))  A festék állaga olyasmi mint a krémtúró, szóval alig csöpög. Van direkt vizes helységekbe való, gombaölő, lélegző, hiper szuper változat is (több színben is). Kell hozzá egy hosszúszőrű dulux henger diszperziós festékhez. Meg egy jó nagy festőtálca, hogy a fölösleget le tudd húzni róla. Utána már csak gurigázni kell  :-}  ( 2 rétegben ! ) 
Az nem mész ***)))