0 Felhasználó és 146 vendég van a témában
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 04. - 20:13:42Idézetet írta: hummerdikk - 2009. Szeptember 04. - 15:41:27Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 04. - 07:57:45Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 03. - 17:10:34ez a defektek napja még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni... Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....Mondjuk neked nincsenek a parkolassal gondok, ha smartod van 2 hete kb pesten jártam, és bazze leszakadt a kipufogó tartó karom, olyan utakon mentünk Elengedte a hegesztés. Azt hiszem erre nincs mit mondani Az a fasza, en sokszor sajnalom az autoinkat... Nembaj, jovore ha minden igaz akkor moci, ugye Mushroom? De amugy God, ha maskor mesz pestre kerulgessed a cuccokat, nagyreszet ki lehet kerulni ha figyelsz!
Idézetet írta: hummerdikk - 2009. Szeptember 04. - 15:41:27Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 04. - 07:57:45Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 03. - 17:10:34ez a defektek napja még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni... Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....Mondjuk neked nincsenek a parkolassal gondok, ha smartod van 2 hete kb pesten jártam, és bazze leszakadt a kipufogó tartó karom, olyan utakon mentünk Elengedte a hegesztés. Azt hiszem erre nincs mit mondani
Idézetet írta: Tündi-Bündi - 2009. Szeptember 04. - 07:57:45Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 03. - 17:10:34ez a defektek napja még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni... Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....Mondjuk neked nincsenek a parkolassal gondok, ha smartod van
Idézetet írta: fastor - 2009. Szeptember 03. - 17:10:34ez a defektek napja még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni...
ez a defektek napja még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát
ittisesik, tökjó nekem tettszik de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelést
Jött egy kis szél, és már 3x ment el az áram.. Éljen vidék.. (Gyengébbek kedvéért: most épp van áram, különben nem tudnék postolni )
Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:58:48Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 04. - 22:55:39Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:47:08ittisesik, tökjó nekem tettszik de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelést Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába! Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem sajnáltam kihajítani. pedig sztem nem rossz film, be is lehet tőle szarni, de akkor az igazi, ha utánna egyedül sétálsz mondjuk a Tisza parton, és előjönnek az emlékek, akkor nekem kicsit fosós de nem tudok írni, még a végén vidékinek néztek itt engem
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 04. - 22:55:39Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:47:08ittisesik, tökjó nekem tettszik de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelést Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába! Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem sajnáltam kihajítani. pedig sztem nem rossz film, be is lehet tőle szarni, de akkor az igazi, ha utánna egyedül sétálsz mondjuk a Tisza parton, és előjönnek az emlékek, akkor nekem kicsit fosós
Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:47:08ittisesik, tökjó nekem tettszik de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelést Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába! Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem sajnáltam kihajítani.
Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 23:17:52Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:58:48Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 04. - 22:55:39Idézetet írta: pamela2 - 2009. Szeptember 04. - 22:47:08ittisesik, tökjó nekem tettszik de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelést Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába! Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem sajnáltam kihajítani. pedig sztem nem rossz film, be is lehet tőle szarni, de akkor az igazi, ha utánna egyedül sétálsz mondjuk a Tisza parton, és előjönnek az emlékek, akkor nekem kicsit fosós de nem tudok írni, még a végén vidékinek néztek itt engem pár plusz javítás, ha már így elkezdted!
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:00:18Én is Ez elég sokat elárul rólunk, God...
Én is
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 05. - 00:07:02Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:00:18Én is Ez elég sokat elárul rólunk, God... Már a szellemi színvonalunkra gondolsz? Igazi fajin az a mese http://www.youtube.com/watch?v=ceV7o_IihPE
Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:22:49Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 05. - 00:07:02Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:00:18Én is Ez elég sokat elárul rólunk, God... Már a szellemi színvonalunkra gondolsz? Igazi fajin az a mese http://www.youtube.com/watch?v=ceV7o_IihPE Ja, arra gondoltam! De tényleg jó!
Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 05. - 00:29:15Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:22:49Idézetet írta: Kicsibors - 2009. Szeptember 05. - 00:07:02Idézetet írta: God Vazzeg - 2009. Szeptember 05. - 00:00:18Én is Ez elég sokat elárul rólunk, God... Már a szellemi színvonalunkra gondolsz? Igazi fajin az a mese http://www.youtube.com/watch?v=ceV7o_IihPE Ja, arra gondoltam! De tényleg jó! A top 10-ből kimaradt az egyik kedvenc jelenetem: amikor Spongya annyira izgul és fél, hogy lerágja a körmét, aztán a kezét, aztán a karját, aztán meg - mivel neki visszanő a karja - popcornos vödörből eszi meg a sok kart!
Na de jó megjövök a munkából és alszik mindenki