2024. November 07. - 00:43:37
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007415 alkalommal)

0 Felhasználó és 144 vendég van a témában

2009. Szeptember 04. - 21:19:55
Válasz #22035

Tündi-Bündi

Vendég
én is ki szoktam kerülni...de most sötét volt és Lalika elterelte a figyelmemet....aztán koppantunk egy nagyot, aztán mondta, ja itt van egy nagy luk... és ő mocival ki szokta kerülni....köszi....a szerelő annyit mondott, hogy most még megúszta a gumi...de ha lehet minél hamarabb rakassam fel a télit..mivel nincs pótkerekem...és tavasszal vegyek újat...mert nem tett jót neki, hogy defekttel mentem... :'( tavaly a két hátsó télim fáradt el...és több mint 40 volt...az elsők 15ösek...nemtom mennyi lesz... bár lehet most kéne vennem hátha lesz akció...

2009. Szeptember 04. - 21:26:21
Válasz #22036
Nem elérhető

mushroom

ez a defektek napja ˝=/
még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát ?:-/

oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni...
Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas  ;D ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....
Mondjuk neked nincsenek a parkolassal gondok, ha smartod van  >:D

2 hete kb pesten jártam, és bazze leszakadt a kipufogó tartó karom, olyan utakon mentünk  :-O Elengedte a hegesztés. Azt hiszem erre nincs mit mondani  ˝=/
Az a fasza, en sokszor sajnalom az autoinkat... Nembaj, jovore ha minden igaz akkor moci, ugye Mushroom? >:D
De amugy God, ha maskor mesz pestre kerulgessed a cuccokat, nagyreszet ki lehet kerulni ha figyelsz! 8-)

Mushroom már most is szinte csak motorozik, csak akkor használja az autót ha nagyon muszáj. Mint pl most, mivel szakad az eső, rohadna meg. 

2009. Szeptember 04. - 22:36:50
Válasz #22037
Nem elérhető

God Vazzeg

Jött egy kis szél, és már 3x ment el az áram.. Éljen vidék..   ˝=/
(Gyengébbek kedvéért: most épp van áram, különben nem tudnék postolni  ;D)

2009. Szeptember 04. - 22:55:39
Válasz #22038
Nem elérhető

Kicsibors

ittisesik, tökjó  :) nekem tettszik  --) de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelés:-/] :D

Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...
Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába!  @:-)
Ez az egyetlen olyan dolog, amit nem sajnáltam kihajítani.  :-}

2009. Szeptember 04. - 23:07:17
Válasz #22039
Nem elérhető

Cressler

Jött egy kis szél, és már 3x ment el az áram.. Éljen vidék..   ˝=/
(Gyengébbek kedvéért: most épp van áram, különben nem tudnék postolni  ;D)
és a mobilod se működik áram nélkül?  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 04. - 23:52:45
Válasz #22040
Nem elérhető

Kicsibors

ittisesik, tökjó  :) nekem tettszik  --) de áramszünet ne legyen, mer nem rég néztem újra az Ideglelés:-/] :D

Nekem megvolt az Ideglelés, megvettem óccsón, hogy húúú majd megnézzük öcsivel és biztos tök jó lesz...
Na meg is néztük... Mit is mondjak... nagyon-nagyon-nagyon nagyot csalódtunk, amint lomtalanítottam a szobámban, ment a kukába!  @:-)
pedig sztem nem rossz film, be is lehet tőle szarni, de akkor az igazi, ha utánna egyedül sétálsz mondjuk a Tisza parton, és előjönnek az emlékek, akkor nekem kicsit fosós  /:-)
de nem tudok írni, még a végén vidékinek néztek itt engem  !+"% :D :D

pár plusz javítás, ha már így elkezdted!   ****)  ;)

2009. Szeptember 04. - 23:54:21
Válasz #22041
Nem elérhető

Kicsibors

pedig sztem nem rossz film, be is lehet tőle szarni, de akkor az igazi, ha utánna egyedül sétálsz mondjuk a Tisza parton, és előjönnek az emlékek, akkor nekem kicsit fosós  /:-)
de nem tudok írni, még a végén vidékinek néztek itt engem  !+"% :D :D

pár plusz javítás, ha már így elkezdted!   ****)  ;)

Nálam meg: Pár  :D

2009. Szeptember 05. - 00:22:49
Válasz #22042
Nem elérhető

God Vazzeg

Én is  :D

Ez elég sokat elárul rólunk, God...  ***)))) :D :D :D  !+"%

Már a szellemi színvonalunkra gondolsz? Igazi fajin az a mese  /:-)  :D

http://www.youtube.com/watch?v=ceV7o_IihPE   :D

2009. Szeptember 05. - 00:29:15
Válasz #22043
Nem elérhető

Kicsibors

Ja, arra gondoltam!  :D
De tényleg jó!  :-):-)::

2009. Szeptember 05. - 00:41:15
Válasz #22044
Nem elérhető

Kicsibors

A top 10-ből kimaradt az egyik kedvenc jelenetem: amikor Spongya annyira izgul és fél, hogy lerágja a körmét, aztán a kezét, aztán a karját, aztán meg - mivel neki visszanő a karja - popcornos vödörből eszi meg a sok kart!  ****:)))

2009. Szeptember 05. - 00:43:41
Válasz #22045
Nem elérhető

Kicsibors

Na lehet, hogy nem egészen pontosan emlékszem, de a végkimenetel a vicces, és az biztosan ez volt...  :P  :D

2009. Szeptember 05. - 00:44:16
Válasz #22046
Nem elérhető

God Vazzeg

A top 10-ből kimaradt az egyik kedvenc jelenetem: amikor Spongya annyira izgul és fél, hogy lerágja a körmét, aztán a kezét, aztán a karját, aztán meg - mivel neki visszanő a karja - popcornos vödörből eszi meg a sok kart!  ****:)))

Ja, azt már láttam :D

Na, jóccak mindenkinek  {-)

2009. Szeptember 05. - 00:47:42
Válasz #22047
Nem elérhető

Kicsibors

De ez a : Patrik veszi fel a telefont a Rozsdás rákollóban, ez tetszett!  ****:)))))) :D

...Na jó, megyek. Jó éjt God! ...Meg mindenki, aki még itt olvasgat!  :)  {-)

2009. Szeptember 05. - 01:17:27
Válasz #22048
Nem elérhető

csaba.r

Na de jó megjövök a munkából és alszik mindenki
Kezdetben nagy izomlázad lesz és meg fogsz halni minden edzés során,de NE ADD FEL!!!  By Szántai Dóra

Az élet a színházhoz hasonlít, mert gyakran a legrosszabbak kapják a legjobb helyet.

Arisztonümosz

2009. Szeptember 05. - 01:25:09
Válasz #22049

B1ll4

Vendég
Na de jó megjövök a munkából és alszik mindenki

Én még eszegetek ! :D