2024. November 07. - 00:46:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007426 alkalommal)

0 Felhasználó és 145 vendég van a témában

2009. Szeptember 04. - 08:41:05
Válasz #22020
Nem elérhető

FirstLady

Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva
miért, mit szeretnél, mit csináljunk még? ;D

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

(De ha ezt mind jól csinálod, akkor tényleg megnézném! :D)
na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D

Milyen szépen énekelsz Lady!  :D
köszi, sokan mondták már... kiadunk egy lemezt? Baluék lesznek a vokalisták !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Én reppelek és szkreccselek majd, Johhny meg vállon pörög a videónkban, darth funny-t meg meghívjuk operatőrnek... :D
jaj, de jó lesz! Alig várom már ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 08:41:16
Válasz #22021
Nem elérhető

FirstLady

Lady neked van kutyid egyébként?
van yorkim :)

itt vannak a képek: :)

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg114277;topicseen#msg114277

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg29284;topicseen#msg29284

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg29285#msg29285

Jaj naon cukorborsóóó főleg a játékmacis :) meg kell zabálni... nekem egy kolléga igért, ha lesznek kicsik kapok egyet... mondtam, hogy de nekem nincs annyi pénzem... :'( erre mondta, hogy nem a pénz a lényeg, hanem, hogy tudja jó helyen van és szeretik :) bár Lali azt mondta náluk nem lehet  :'( szóval nemtom mi lesz.... de én naon szeretnék!!A szomszédnak volt egy Jhonny! Imádni való volt...na meg szex mániás :) kapott egy kacsát és addig "játszott vele" míg a kimerültségtől összeesett :) azt hitték meghalt... de nem csak kimerült... mondta a doki, hogy se kacsa, se jó kutyalányt ne mutassunk neki, mert szívrohamot kap... ;D
de jó neki ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) Saját különbejáratú Johnnyja van !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Azt mondta Lali, hogy náluk nem lehet kutya? ez nálam váló ok lenne ;) De egyébként tény, hogy nem jó egész nap egyedül hagyni őket, meg sokat kell velük foglalkozni, ha ez nincs meg, nincs értelme kutyát nevelni :)

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 09:11:30
Válasz #22022

Tündi-Bündi

Vendég
Igen azt mondta....hát nemtom mi lesz, ha a kolléga jön és a kezembenyomja...max megyek a híd alá...de a kutyi marad  ;D azt mondják jól taníthatóak szobatisztaságra...szal...nem lenne gond vele.. fürdetni is lehet... na mindegy majd meglátjuk...

2009. Szeptember 04. - 09:32:20
Válasz #22023
Nem elérhető

Kozi001

Üdvözlet mindenkinek, beköltöztem tegnap koleszba, szóval már itt vagyok Debrecenbe! Hogyvagytok? Miújság? :D
Nincsen példaképem, nem akarok más lenni, máshoz hasonlítani, a legjobbat akarom kihozni magamból, hogy én lehessek a példakép.

2009. Szeptember 04. - 09:46:14
Válasz #22024
Nem elérhető

God Vazzeg

Én reppelek és szkreccselek majd, Johhny meg vállon pörög a videónkban, darth funny-t meg meghívjuk operatőrnek... :D

Na most itt sírok a röhögéstől  ****:)))  ****:))))))

2009. Szeptember 04. - 12:39:00
Válasz #22025
Nem elérhető

parrre

Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva
miért, mit szeretnél, mit csináljunk még? ;D

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

(De ha ezt mind jól csinálod, akkor tényleg megnézném! :D)
na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D

Milyen szépen énekelsz Lady!  :D
köszi, sokan mondták már... kiadunk egy lemezt? Baluék lesznek a vokalisták !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

jaj, de jó lesz! Alig várom már ****:))) ****:))) ****:)))

Remélem Hopinak szóltatok már  :violinplay3:

2009. Szeptember 04. - 12:43:47
Válasz #22026
Nem elérhető

hopika

Persze hogy nem szóltak...az "ilyenek" miatt van csődben a zeneipar...elveszik a kenyeremet... !+"% !+"% !+"%
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Szeptember 04. - 14:15:43
Válasz #22027
Nem elérhető

FirstLady

Persze hogy nem szóltak...az "ilyenek" miatt van csődben a zeneipar...elveszik a kenyeremet... !+"% !+"% !+"%
"Ezért nem megyek a Szigetre, senkiháziak lépnek fel, senkiháziak kezében van a popszakma" ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 15:41:27
Válasz #22028
Nem elérhető

hummerdikk

ez a defektek napja ˝=/
még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát ?:-/

oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni...
Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas  ;D ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....
Mondjuk neked nincsenek a parkolassal gondok, ha smartod van  >:D

2009. Szeptember 04. - 15:44:48
Válasz #22029
Nem elérhető

FirstLady

ez a defektek napja ˝=/
még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát ?:-/

oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni...
Egesz orszagba szarok az utak... Nem kicsit... en is a 17 kerben lakok, de multkor sikerult este faradtan letenni ugy az uj kocsi alljat elol (jo, teny h nem tul magas  ;D ) h leszakadt az also szoknya vagy mi a geci, ami a kocsi alljan van. Olyan mint egy nagy sarhanyo... Meg parkolni se lehet vele orral elore rendesen, mert hosszu az orra es magasak a padkak... Kicsit hazardjatek vele pesten barhol orral elo, mert lekaphatja az elso lokos alljat....
nekem magas az autóm, és mégis leszakad az én kocsim szoknyája is... ˝=/

Smarttal még keresztbe is be lehet állni egy parkolóhelyre ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 15:48:46
Válasz #22030
Nem elérhető

hummerdikk

ez a defektek napja ˝=/

nekem magas az autóm, és mégis leszakad az én kocsim szoknyája is... ˝=/

Smarttal még keresztbe is be lehet állni egy parkolóhelyre ****:))) ****:))) ****:)))
Tanitsuk meg a Tundit driftelni?  ***)))) ****:)))
Mondjuk Mushroom tudna meselni meg az utakrol a crxel... elmeny volt vele meg a becsi uton is menni.... Sajnaltam szegeny kocsit.... Magyarorszagi kozigazgatas: :-/- :-p

2009. Szeptember 04. - 20:13:42
Válasz #22031
Nem elérhető

God Vazzeg

ez a defektek napja ˝=/

2 hete kb pesten jártam, és bazze leszakadt a kipufogó tartó karom, olyan utakon mentünk  :-O Elengedte a hegesztés. Azt hiszem erre nincs mit mondani  ˝=/

2009. Szeptember 04. - 20:20:15
Válasz #22032
Nem elérhető

Lalika85

Sziasztok!
Asszony csinált videót,de ferdén.
Fényképezővel csinálta és elforgatta.
Nem tudtok valami progit amivel ellehet forgatni?  ?:-/
Akadályt csak az lát, ki leveszi szemét a célról.

Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak föl, az optimisták pedig vitorlákat.

Az őszinteség fájdalmat okozhat,de a hazugságot ritkán bocsájtják meg

Zsán Klucsó Alajos (Az Örök Mosolygó)

2009. Szeptember 04. - 20:52:00
Válasz #22033
Nem elérhető

hummerdikk

ez a defektek napja ˝=/

2 hete kb pesten jártam, és bazze leszakadt a kipufogó tartó karom, olyan utakon mentünk  :-O Elengedte a hegesztés. Azt hiszem erre nincs mit mondani  ˝=/
Az a fasza, en sokszor sajnalom az autoinkat... Nembaj, jovore ha minden igaz akkor moci, ugye Mushroom? >:D
De amugy God, ha maskor mesz pestre kerulgessed a cuccokat, nagyreszet ki lehet kerulni ha figyelsz! 8-)

2009. Szeptember 04. - 20:57:50
Válasz #22034
Nem elérhető

God Vazzeg

ez a defektek napja ˝=/

Az a fasza, en sokszor sajnalom az autoinkat... Nembaj, jovore ha minden igaz akkor moci, ugye Mushroom? >:D
De amugy God, ha maskor mesz pestre kerulgessed a cuccokat, nagyreszet ki lehet kerulni ha figyelsz! 8-)

Kerülgettem, gondolhatod  8-)