2024. November 07. - 00:45:28
Bodybuilding.hu Fórumok

Szerző Téma: Chat  (Megtekintve 4007422 alkalommal)

0 Felhasználó és 143 vendég van a témában

2009. Szeptember 03. - 20:10:14
Válasz #22005
Nem elérhető

Cressler

Láttátok a párbajt?  :)
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

"Tudnod kell, hogy a felhőkön túl mindig kék az ég!"

You want something? Go and get it!

2009. Szeptember 03. - 20:55:52
Válasz #22006
Nem elérhető

FirstLady

Kössz ****:))) de az Extremefit napra gondoltam

Lesz Extremefit nap?  ????...

Látod Balu nem szóltak neked hogy giga buli lesz  :D

Nem baszki...valakivel ezért le kell számolnom.  ;D Asszem irok egy listát, és feldobom valahova...  :D
de nekem privibe is küldd el lécci ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))
"Don't insult my intelligence!"- Firstlady 24 c. sorozat.

FirstLady

2009. Szeptember 03. - 21:37:41
Válasz #22007
Nem elérhető

Cressler

na mind1 ha senki  ))=/ Áfra Ákos játszik
The Iron is the best antidepressant I have ever found. There is no better way to fight weakness than with strength. Once the mind and body have been awakened to their true potential, it's impossible to turn back.

2009. Szeptember 03. - 21:38:55
Válasz #22008
Nem elérhető

hopika

Mi az a párbaj???
Élj természetesen:Sex,Drugs 'n' R'n'R!!!
Már két zenekaromnak van weblapja:
www.hopika.hu és www.zahonyunplugged.hu
NE kérj tanácsot szteroid ügyben,mert NEM értek hozzá!

2009. Szeptember 03. - 21:40:41
Válasz #22009
Nem elérhető

Cressler

Mi az a párbaj???
a tv2 új kvíz játéka

2009. Szeptember 04. - 05:01:40
Válasz #22010
Nem elérhető

fastor

jóreggelt !+"% :-/-
megyek forgatásra ˝=/
"evidens volt,hogy FASTor a leggyorsabb,csak kicsit lassan éri a kiteljesedését.
Egy hónap múlva eléri a FASTER rangot és jövőre már FASTEST-ként köszönthetjük!!!" by Hopika ;D

Az utolsó napon pedig szeretnék komótosan de mosolyogva,kedvesen de kellő szigorral és tartással, keményre duzzadó izmokkal és önbizalommal...iszonyatosan berugni OTTHON ;D ba Stereó

2009. Szeptember 04. - 07:52:57
Válasz #22011
Nem elérhető

FirstLady

na mind1 ha senki  ))=/ Áfra Ákos játszik
na, és mi vót? győzött? na meséjjémá :)

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 07:57:45
Válasz #22012

Tündi-Bündi

Vendég
ez a defektek napja ˝=/
még jó, hogy jófej buszsoför volt most a 23 as vonalán, mert nem lett volna kellemes végig a soroksárin tolni a cangát ?:-/

oh te szegény!nekem 8 ezrembe fájt... köszi 17 ker önkormányzata, vagy magyar közút kht... ezért érdemes volt adót fizetni...

2009. Szeptember 04. - 08:01:10
Válasz #22013

Tündi-Bündi

Vendég
Lady neked van kutyid egyébként?

2009. Szeptember 04. - 08:10:25
Válasz #22014
Nem elérhető

FirstLady

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 08:33:32
Válasz #22015
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva
miért, mit szeretnél, mit csináljunk még? ;D

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

(De ha ezt mind jól csinálod, akkor tényleg megnézném! :D)
na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D

Milyen szépen énekelsz Lady!  :D
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Szeptember 04. - 08:34:52
Válasz #22016
Nem elérhető

FirstLady

Ja boccs Fitt Balance Papp László sportarénába (csak mert nem nagyon van beharangozva

Hát sztem tőled megnéznénk egy rap-elést, break táncot és mondjuuuk... énekelhetsz egy dalt Whitney Houstontól is vagy Celine Dion-tól...  ***)))  ;D

na, akkor kezdeném:

End áááááááááááááááááááááááááááááiiiiiiiiáááááááj villlll olvéjz lááááááááááávjúúúúúúúúúú-úúúúúúúúúúúú-úúúúúúúúú-úúúúúú-úúúúúúú-úúúúúúúúúúúú ;D

köszi, sokan mondták már... kiadunk egy lemezt? Baluék lesznek a vokalisták !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

FirstLady

2009. Szeptember 04. - 08:36:25
Válasz #22017
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor
Kössz ****:))) de az Extremefit napra gondoltam

Gondolom a PowerZónára gondolsz Berkes Laci vezetésével.  ????...
Az lesz.
"Gyerekek, ne írjatok nekem privátokat kérdésekkel, mert még nem vagyok nyugdíjas és nincs időm válaszolni rájuk. Majd 25 év múlva! Thanx! " - efitmaster és anonym alcoholic

"Csak azok érhetnek el valaha is nagyot, akik mernek nagyot bukni" --Robert Francis Kennedy

"Egy hazugság a fél világot körbeutazza, mialatt az igazság még csak a cipőjét húzza"

2009. Szeptember 04. - 08:37:00
Válasz #22018

Tündi-Bündi

Vendég
Lady neked van kutyid egyébként?
van yorkim :)

itt vannak a képek: :)

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg114277;topicseen#msg114277

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg29284;topicseen#msg29284

http://www.bodybuilding.hu/supersite/forum/index.php?topic=443.msg29285#msg29285

Jaj naon cukorborsóóó főleg a játékmacis :) meg kell zabálni... nekem egy kolléga igért, ha lesznek kicsik kapok egyet... mondtam, hogy de nekem nincs annyi pénzem... :'( erre mondta, hogy nem a pénz a lényeg, hanem, hogy tudja jó helyen van és szeretik :) bár Lali azt mondta náluk nem lehet  :'( szóval nemtom mi lesz.... de én naon szeretnék!!A szomszédnak volt egy Jhonny! Imádni való volt...na meg szex mániás :) kapott egy kacsát és addig "játszott vele" míg a kimerültségtől összeesett :) azt hitték meghalt... de nem csak kimerült... mondta a doki, hogy se kacsa, se jó kutyalányt ne mutassunk neki, mert szívrohamot kap... ;D

2009. Szeptember 04. - 08:39:35
Válasz #22019
Nem elérhető

efitmaster

Adminisztrátor

na, akkor kezdeném:

köszi, sokan mondták már... kiadunk egy lemezt? Baluék lesznek a vokalisták !+"% @-o ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:))) ****:)))

Én reppelek és szkreccselek majd, Johhny meg vállon pörög a videónkban, darth funny-t meg meghívjuk operatőrnek... :D